Skip to main content

Youssef Attalla – Director, Technology - Mobile Team - Yrityskulttuuri – Egencia

Urakatsaus: Youssef Attalla

2 min
Posted: 24 September 2021
Youssef Attalla – Director, Technology - Mobile Team – at Egencia

Youssef Attalla
Egencia, Director, Technology - Mobile Team

Mistä pidät työssäsi eniten?

Jatkuvasta oppimisesta ja uusista eteen tulevista haasteista. Siirtyessäni matkailualan vapaa-ajan puolelta liikematkailun pariin huomasin, kuinka laaja ja monipuolinen ala on. Aktiivisena matkailijana ymmärrän ongelmia, joita työssäni ratkon joka päivä. Työstä tekee vieläkin paremman se, että saan tehdä sitä fiksujen, vaatimattomien ja motivoituneiden ihmisten kanssa, jotka ovat nyt kuin osa perhettäni.

Mikä on ollut ylpein hetkesi Egencialla?

Ylpein hetkeni oli se, että onnistuimme pääsemään yli kaikista koronapandemian aiheuttamista haasteista ja epävarmuuksista. Tuottamalla useita välttämättömiä ominaisuuksia, joiden määräajoissa ei ollut joustovaraa, autoimme käyttäjiä toimimaan matkailurajoitusten puitteissa. Julkaisimme matkailutiedotteita ja tarjosimme itsepalveluperuutuksia, lentoyhtiöiden hyvityskuponkeja, chattipalveluja ja paljon muuta. Teimme kaiken pystymättä tapaamaan toisiamme kasvokkain tai pitämään aivoriihiä. Se osoitti minulle, kuinka vahva tiimi ja yritys me olemme.

Mikä tekee Egenciasta mahtavan työpaikan?

Omat arvoni vastaavat Egencian arvoja, joissa korostuvat monimuotoisuus ja inkluusio, vapaaehtoistyömahdollisuudet ja työntekijöiden hyväntekeväisyyteen antamien lahjoitusten tukeminen. Mainitsisin myös jatkuvan oppimisen ja kiinnostavat ongelmat, joiden parissa työskentelemme.

Miksi suosittelisit uraa tiimissäsi?

Meillä on mahtava tiimidynamiikka ja taitava tiimi. Mielestäni mobiilitiimi on täydellinen paikka tietojen syventämiseen ja laajentamiseen. Pääset työskentelemään teknologiapinon jokaisen osan parissa, koska omistamme kaikki palvelumme, mukaan lukien käyttäjien UI/UX-vuorovaikutuksen. Mobiilisovelluksessa toimivat kaikki toimialat, ja se tarjoaa osto-, varaus- ja varauksen jälkeisiä palveluja. Opit liiketoiminnan kaikista puolista ja samalla pääset työskentelemään käytännössä kaikkien yrityksen tiimien kanssa.

Minkälaisen neuvon antaisit henkilöille, jotka suunnittelevat liittyvänsä Egenciaan?

Neuvoisin liittymään yritykseen halukkaana oppimaan uutta. Vaikka perustavat ja tekniset taidot ovat tärkeitä, Egencialla korostuvat ennen kaikkea työssä saatava kokemus ja siellä tapahtuva kasvu. Ota vastaan haastavia tehtäviä, jotka ovat mukavuusalueesi ulkopuolella. Luo yhteyksiä muihin tiimin jäseniin ja ole utelias oppimaan, minkä parissa muut tiimit työskentelevät. Jokainen täällä on valmis auttamaan ja mentoroimaan uusia työntekijöitä, ja uuden tulokkaan kannattaa kysyä kysymyksiä tai pyytä apua epäröimättä.


Oletko valmis muuttamaan matkailualan teknologiaa?

Me olemme edelläkävijöitä. Me olemme ongelmanratkaisijoita. Meille ihmiset ovat tärkeitä. Tulet osaksi omistautunutta, maailmanlaajuista perhettä, joka hyötyy joustavista työtunneista, matkailueduista, hyvinvointieduista, sairasvakuutuksesta ja paljon muusta.

Liity meihin nyt

Was this content helpful?
1

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.