Skip to main content

Liikematkustuksen hallinta: mitä sillä tarkoitetaan?

Mitä liikematkustuksen hallinnoinnilla tarkoitetaan?

3 min
Julkaistu: 26 July 2021
what-is-corporate-travel-management.jpg

Yrityksesi toimialasta riippumatta liiketoiminnan kaikki osa-alueet vaativat suunnittelua, organisointia ja analysointia. Yksi näistä osa-alueista on liikematkustus – ja se kattaa paljon muutakin kuin vain varaamisen. Menestyksekäs liikematkustusohjelma koostuu monesta osasta aina logistiikasta ja matkakustannuksista matkustajien ja matkakustannusten seurantaan.

Hallinnoidun liikematkustusohjelman edut ovat laajat. Matkakustannusten seurannan ja hallinnoimisen lisäksi hyvin toteutettu ohjelma auttaa myös varmistamaan matkustajien turvallisuuden, tarjoaa henkilökohtaisia matkustusvaihtoehtoja ja antaa matkustajien tehdä varaukset ja muutokset itse tietokoneeltaan tai mobiilisovelluksen kautta. Hallinnoidun ohjelman tulisi myös antaa sinulle tarvitsemasi teknologian saadaksesi perusteellista tietoa, jotta voit optimoida yrityksesi ohjelman, lisätä käytäntöjen noudattamista, löytää uusia säästömahdollisuuksia, säästää aikaa ja paljon muuta.

Mitä etuja liikematkustusohjelman käyttöönottamisesta on?

Matkustusohjelmasta on hyötyä kaiken kokoisille yrityksille. Kasvava yritys tarvitsee avukseen sen matkustusohjelmaa tukevan liikematkatoimiston, jotta se voi laajentua ja kehittyä. Maailmanlaajuinen organisaatio tarvitsee liikematkojen hallintaratkaisun, joka voidaan räätälöidä jokaiselle liiketoiminta-alueelle niin, että paikalliset vaatimukset ja matkavaihtoehdot on keskitetty ja helppo löytää. Tämä tarkoittaa myös, että jokaisen alueen käytäntöjen noudattamista, kustannuksia, kulurajoja ja muita parametreja voidaan mitata.

Egencia auttaa yritysten matkavastaavia monin eri tavoin, mukaan lukien:

  • Tarjoamalla työkaluja, joiden avulla yritykset voivat seurata ja ennustaa matkustuskustannuksiaan ja jotka auttavat yrityksen sijoitetun pääoman tavoitteisiin vastaavien matkustuskäytäntöjen luomisessa. Hyvin luodut käytännöt lisäävät myös niiden noudattamista – ja kun noudattaminen paranee, kustannukset vähenevät.
  • Lisäsäästöjä yli 35 000 hotellissa, jotka tarjoavat Egencian ensisijaisia hintoja. Viime hetken mobiilitarjoukset, joilla yrityksesi voi säästää jopa 70 prosenttia, sekä mahdollisuus hyödyntää laaja matkailutarjonta, jotta voit löytää yrityksesi matkabudjettiin sopivat vaihtoehdot.
  • Egencia Analytics Studion optimointiraportit, joiden avulla voit luoda lisää säästöjä. Vertailunäkymän avulla voit verrata yrityksesi kuluja muiden samankokoisten yritysten kuluihin ja käyttää näitä tietoja neuvotellaksesi paremmat hinnat hotelli- ja lentolipuista.
  • Tietojen visualisointinäkymien avulla voit helposti luoda raportteja eri henkilöiden tai ryhmien eniten käyttämistä reiteistä, tutustua yrityksesi hiilijalanjälkeen ja ymmärtää maailmanlaajuisten tapahtumien, kuten COVID-19-pandemian, vaikutukset.

Tarvitsetko apua matkustuskäytäntöjen luomiseen? Hyödynnä ilmaista opastamme.

Miten matkahallintaohjelmisto ja -teknologia voivat auttaa?

Teknologialla on suuri merkitys matkanhallinnassa. Tämä pätee nykyään yhtä paljon työpaikoilla kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Liikematkan varaamisen tulisi olla yhtä kitkatonta kuin loman varaamisen.. Ymmärrämme tämän tarpeen – Egencia oli digitaalisten liikematkustusratkaisujen alkuperäinen kehittäjä. Loimme itse ja omistamme liikematkojen hallinnassa käyttämämme teknologian, mikä takaa sen, että voimme nopeasti innovoida ja taata täydellisen sekä saumattoman matkustuskokemuksen, joka ilahduttaa sekä matkustajia että matkavastaavia.

Egencia täyttää kaikki yrityksesi matkustustarpeet auttaakseen yritystäsi luomaan onnistuneen liikematkustusohjelman ja hallinnoimaan sitä. Voit helposti hallinnoida matkustajaprofiileja, maksutapoja ja matkustuskäytäntöjä tai käyttää riskinhallintatyökaluja, kuten Egencian Matkustajan seuranta -ominaisuutta, paikantaaksesi liikematkustajat hätätilanteissa. Kun kaikki työkalut ovat yhdessä paikassa, myös matkojen hyväksyminen ja varaaminen on yksinkertaista – useita verkkovaraustyökaluja tai monimutkaisia hyväksymisprosesseja ei tarvita. Voit myös tehdä varauksia, päivittää käytäntöjä ja hyväksyä varauksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Tien päällä olevat matkustajat saavat reaaliaikaisia hälytyksiä, jos tapahtuu jotain, joka voi vaikuttaa heidän matkaansa. Jos he tarvitsevat apua, he voivat käyttää Egencian Tarvitsen apua -toimintoa, niin heille soitetaan takaisin muutaman minuutin kuluttua. Asiantuntevat matkakonsulttimme käyttävät samoja työkaluja kuin matkustajat ja matkanvaraajat, joten he voivat tarkastella minkä tahansa matkustajan koko matkasuunnitelmaa ratkaistakseen ongelmat ja saadakseen heidät takaisin tien päälle mahdollisimman pian. Nämä asiantuntijat tarjoavat tukea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, verkossa ja sen ulkopuolella.

Mikä rooli matkustukseen liittyvillä tiedoilla on?

Teknologiamme taustalla ovat runsaat liikematkustustiedot. Käytämme koneoppimista sekä tietoja yritysten matkustuskäytännöistä, varaushistorioista, majoitusmieltymyksistä, alan vertailukohteista ja monista muista aiheista vakuuttavien ja olennaisten matkavaihtoehtojen luomiseksi. Matkustajat näkevät käytäntöjen mukaiset vaihtoehdot hakutulosten yläosassa, mikä tekee käytäntöjen noudattamisesta helppoa, lisää matkustajien tyytyväisyyttä ja pitää matkakustannukset kurissa.

Egencia voi tarjota yrityksellesi samat vaihtoehdot ja hinnat kuin Hotels.com sekä lisäksi erityiset neuvotellut yrityshinnat. Egencian ensisijaisten hintojen avulla yrityksesi matkustajat voivat varata lennot ja hotellit edullisemmin yksinomaisilla hinnoilla, jotka eivät ole muiden liikematkatoimistojen saatavilla ja joihin sisältyy palveluita/mukavuuksia, kuten joustavat peruutukset, aamiainen ja Wi-Fi.

Liikematkustuksen hallinnointi Egencialla

Matkanhallintapalveluiden tulisi auttaa yritystäsi luomaan tehokas matkustusohjelma, säästämään aikaa ja rahaa sekä huolehtimaan matkustajista ja tarjota myös ympärivuorokautista asiakastukea ja hyödyllisiä tietoja.

Me Egencialla olemme aina asiakkaidemme tukena matkustusohjelman käyttöönottohetkestä aina matkustajien matkaongelmien ratkaisemiseen. Ota selvää, kuinka Egencian liikematkustusosaaminen voi auttaa yritystäsi luomaan onnistuneen matkustusohjelman.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.