Skip to main content

Matkakulujen Hallinta Ja Liikematkakulujen Raportointi

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Omaan tilanteeseesi sopivaa kulujenhallintaa

Yhdistä matkustusohjelmasi helppokäyttöisiin kulujenhallintaratkaisuihin.

Business-Travel-Expense-Management

Yksinkertaistettu matkakulujen hallinta

Matkojen ja kulujen hallinnoiminen ei ole helppoa.

Olipa yrityksesi maailmanlaajuinen yhtiö tai pieni tai keskisuuri yritys, matkaohjelman hallinnoimiseen kuuluu päivittäisten matkakulujen seuraamista, budjettien hallinnointia ja tilien täsmäyttämistä. Tämä tarkoittaa kaikkien matkoihin liittyvien menojen seurantaa riippumatta siitä, hyväksytäänkö ne ja ovatko ne järjestelmässäsi vai eivät.

Anna meidän auttaa tekemään tästä kaikesta yksinkertaisempaa. Me voimme tehdä matkakulujesi hallinnoimisesta ja raportoimisesta tehokasta, kannustaa matkustajiasi noudattamaan käytäntöjä sekä tarjota sinulle täyden kuvan matkakuluistasi. 

Tarjoamme täydellisen ratkaisun tai autamme sinua yhdistämään matkustuskäytäntösi kuluihisi. Mitä ikinä tarvitsetkaan pysyäksesi matkakulujesi tasalla, me autamme sinua tunnistamaan parhaan tavan yhdistää matkustusohjelmasi helppokäyttöiseen kulujenhallintaratkaisuun.

Yksinkertainen matkakulujen hallinnointiratkaisu

Tiedämme, kuinka tärkeää matkakulujen seuranta on. Siksi matkakulujen hallintaratkaisumme ja sen helpon raportointijärjestelmän ansiosta kaikki kulut ovat nähtävissä yhdessä paikassa. 

  • Voit tarkastella matkakulujasi päivittäin.
  • Voit yhdenmukaistaa tärkeitä tietokenttiä tukeaksesi yrityksesi budjetointia ja taloudellista vastuuta.
  • Voit muokata työntekijöiden kuluraportteja helposti niin, että niissä näkyvät sekä henkilökohtaisten että yrityksen luottokorttien kulut.
  • Voit täsmäyttää keskitetysti laskutetut kulut nopeasti maksaaksesi luottokorttiyhtiöiden laskut ja kirjata vahvistetut matkakulut kirjanpitoosi.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Tehosta prosessejasi ja käytäntöjäsi

Paranna matkakulukäytäntöjäsi ja -prosessejasi. Säästä aikaa ja rahaa matkojen ja kulujen hallintaratkaisulla, joka vastaa tarpeisiisi joka vaiheessa.

  • Luo matkustajaprofiileja ja varausmieltymyksiä parantaaksesi käytäntöjen noudattamista.
  • Muokkaa tietokenttiä niin, että ne vastaavat raportointitarpeitasi.
  • Tarjoa mahdollisuus käyttää eri maksutapoja.
  • Luo yhteydet matkojen ja kulujen sekä niihin liittyvien raportointijärjestelmien välille.
  • Tue kulujen olemassa olevia raportointi- ja täsmäytysprosesseja.
  • Täsmäytä kulut virheettömästi kirjanpitoa varten.

3 tapaa, joilla Analytics Studiosta voi olla hyötyä

Egencia tarjoaa täysin integroidun, kaiken kattavan matkojen ja kulujen hallintaratkaisun, johon sisältyvät varaaminen, maksaminen ja kulujen hallinnoiminen suoraan alustallamme. Tämä sopii loistavasti niille yrityksille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen ratkaisun matkustusohjelmalleen.

Kulujenhallintaa kaiken kokoisille yrityksille

On tärkeää säilyttää yrityksesi täsmäytysvaatimukset.  Yksinkertaista prosessia pitämällä kirjapitosi täsmäytettynä luottokorttisi ja pankkisi tiliotteiden avulla. Voit siirtää helposti kaikki verkossa ja sen ulkopuolella tehtyjen maksujen tiedot kulujenhallintajärjestelmääsi.  

Lähetä tiedot automaattisesti erityisiin kulujenhallintajärjestelmiin, matkustajien riskinhallinnasta vastaaville yhteistyökumppaneille ja toiminnanohjausjärjestelmiin Open Connect -palvelun avulla  

Paranna sääntöjen noudattamista ja vähennä liiallisia kuluja antamalla matkustajiesi konsolidoida kuitit ja henkilökohtaiset luottokorttimaksut – jopa useilta korteilta. Käytä Open Sync* -palvelua tukeaksesi työntekijöitä, jotka käyttävät henkilökohtaisia luottokorttejaan matkakulujensa maksamiseen. Open Sync kerää kaikki kulut ja luo automaattisesti helposti ladattavan tiedoston, joka voidaan lähettää matkalaskupalveluntarjoajillesi.   

*Saatavilla vain Pohjois-Amerikassa

Expense management for businesses
Keeping bookers

Pidä varaajien kulut ja matkakustannukset kurissa

Sinun on lähetettävä kirjanpidolle säännöllisesti kokonaan täsmäytet tiliotteet. Sen vuoksi me työskentelemme kanssasi varmistaaksemme, että kaikki ostotapahtumiisi liittyvät tiedot – sekä verkosta että verkon ulkopuolella ja mukautettuja tietokenttiä käyttäen – voidaan lähettää tarkasti ja helposti kulujenhallintajärjestelmääsi. Meillä on käytössämme useita kulujenhallintapalveluja tarjoavia yhteistyökumppaneita ja maksupalveluntarjoajia. He voivat toimittaa sinulle ladattavia laskutustietoraportteja, joiden avulla voit tukea yrityksesi yksilöllisiä täsmäytysvaatimuksia.

Alkuun pääseminen

Teemme töitä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin heidän tarpeensa ja auttaaksemme asiakkaitamme löytämään tarpeisiinsa mukautetun kulujenhallintaprosessin, kulutietoratkaisun ja mobiilikulusovelluksen.

Matkakustannusten hallintajärjestelmään voidaan sisällyttää matkatietoja useilla eri tavoilla. Globaalien kulujenhallintaratkaisuja tarjoavien kumppaniemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia räätälöityjä kustannussäästövaihtoehtoja. Voimme myös auttaa vähentämään muun muassa matkahallinnon vastuuhenkilöiden, matkustajien sekä kirjanpidon manuaalisia prosesseja.

Numeroiden kanssa työskentelemisen ei tarvitse olla tylsää. Ota yhteyttä keskustellaksesi kulujenhallinnan tarpeistasi.

Getting-started

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä Egencian myyntitiimiin.