Skip to main content

Matkakulujen Hallinta Ja Liikematkakulujen Raportointi

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Kulujenhallintaa sinua varten

Yhdistä matkustusohjelmasi helppokäyttöisiin matka- ja kulunhallintaratkaisuihin liikematkakulujen korvausta, kulujen seurantaa ja reaaliaikaisia tietoja varten.

Business-Travel-Expense-Management

Yksinkertaistettu matkakulujen hallinta

Yritysten matkakulujen hallinta ei ole aina helppoa. Mutta se voi olla.

Hallinnoitpa sitten pienyrityksen, keskisuuren organisaation tai maailmanlaajuisen yrityksen matkustusohjelmaa, sinun on pidettävä silmällä päivittäisiä harkinnanvaraisia ​​matkakuluja, hallittava budjetteja ja täsmäytettävä tilit. Tämä edellyttää kaikkien matkustamiseen liittyvien kulujen seurantaa riippumatta siitä, onko ne hyväksytty ja järjestelmässäsi vai ei.

Organisaatiosi kulujen yksinkertaistamisella niin, että ne ovat yhtä tehokkaita ja helposti raportoitavissa kuin muu matkustusohjelmasi, noudatat vaatimuksia ja saat kokonaiskuvan matkakulujen työnkuluista.

Tarjoamme täydellisen ratkaisun ja autamme sinua yhdistämään matkustuskäytäntösi kuluihisi. Mitä tahansa tarvitsetkin matkakulujesi ylläpitämiseen, autamme sinua löytämään parhaan lähestymistavan. Ota selvää, kuinka voit integroida matkustusohjelmaasi helppokäyttöiset kuluhallintaratkaisut, jotka virtaviivaistavat matkakorvauksia ja hankintakuluja sekä tukevat organisaation kasvua matkustamisen kautta.

Yksittäinen matkakulujen hallinnointiratkaisu

Matkakulujesi seuranta on tärkeää. Matkakulujen hallintaohjelmistoratkaisumme auttaa helppokäyttöisellä raportointijärjestelmällä, joka pitää kaikenlaiset kulut yhdessä paikassa.

 • Saat päivittäiset tiedot matkakuluistasi ja koko korvausprosessista, mukaan lukien lentoliput, autonvuokraukset, päivärahat, satunnaiset kulut ja yrityskorttimaksut.
 • Luokittele tärkeät tietokentät tukemaan budjetointia ja taloudellista vastuuta.
 • Hallitse helposti työntekijöiden matkakuluja henkilökohtaisten tai yrityksen luottokorttien käytön mukaan.
 • Täsmennä nopeasti keskitetysti laskutetut maksut, jotta voit maksaa luottokorttiyhtiöille täysin vahvistetut matkakulut kirjanpidossasi.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Virtaviivaista prosessejasi ja käytäntöjäsi

Saa matkakulukäytäntösi ja -prosessisi työskentelemään puolestasi. Säästä aikaa ja rahaa matkakuluratkaisulla, joka täyttää tavoitteesi joka vaiheessa.

 • Luo matkustajaprofiileja ja varausasetuksia edistääksesi käytäntöjen noudattamista.
 • Määritä tietokentät vastaamaan taloustiimisi raportointitarpeita.
 • Tarjoa joustavaa tukea eri maksutavoille.
 • Rakenna tietovirtoja, jotka automatisoivat prosesseja matkakuluissa ja niihin liittyvissä raportointijärjestelmissä.
 • Tue olemassa olevia kuluraportointi- ja täsmäytysprosessejasi.
 • Täsmäytä kaikki oikein kirjanpitoosi.
   
Amex GBT Egencia Background

Kulujen hallintaa kaikenkokoisille yrityksille

On tärkeää säilyttää yrityskohtaiset täsmäytysvaatimukset. Egencian kautta voit:

 • yksinkertaistaa kirjanpidon pitämisen täysin täsmäytettynä luottokorttisi ja tiliotteiden kanssa. 
 • siirtää helposti kaikki offline- ja online-tapahtumatietosi kulujenhallintajärjestelmääsi.
 • lähettää matkatiedot automaattisesti kulujenhallintajärjestelmille, matkustajien riskinhallintakumppaneille ja ERP-järjestelmille Open Connectin avulla.
 • lisätä vaatimustenmukaisuutta ja vähentää liiallisia kuluja antamalla matkustajien yhdistää kuitit ja henkilökohtaiset luottokorttimaksut useilta korteilta. 

Open Sync kokoaa kaikki kulut ja luo automaattisesti helposti vietävän laskentataulukon, joka voidaan lähettää kulukumppaneillesi. Käytä Open Synciä tukeaksesi työntekijöitä, jotka käyttävät henkilökohtaisia ​​luottokortteja matkakuluihinsa.1

1 Saatavilla vain Pohjois-Amerikassa

Expense management for businesses
Keeping bookers

Pidä matkavaraajat ja tulos tasapainossa

Tarvitset täydellisesti täsmäytetyt luottokortti- ja tiliotteet kirjanpitoosi lähetettäväksi. Teemme yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että kaikki tapahtumatietosi – offline-tilassa, online-tilassa ja mukautetuilla tietokentillä – välitetään tarkasti ja helposti kulujenhallintajärjestelmääsi. Kulunhallintakumppaneidemme ja maksupalveluntarjoajien kautta saat laskutustietoraportteja, joita voit viedä yrityksesi täsmäytysvaatimuksien täyttämiseksi.

Aloittaminen

Ymmärtämällä tarpeesi voimme auttaa sinua hallitsemaan kuluprosesseja kustannustietoratkaisuilla ja mobiilikulusovelluksilla, jotka vastaavat yrityksesi vaatimuksia ja liikematkoja.

On useita tapoja sisällyttää matkatiedot matkakulujen hallintajärjestelmään, mutta sinulla on kuitenkin useita räätälöityjä kustannussäästövaihtoehtoja, joista valita. Yhteistyössä kulujenhallintapalvelujen tarjoajien kanssa vähennät Travel Managerien, matkustajien, kirjanpidon ja muiden tahojen manuaalisia prosesseja. 

Numeroiden pyörittelyn ei tarvitse olla puuduttavaa. Ota yhteyttä, niin selvitetään kulujenhallintatarpeesi.

Getting-started

Oletko valmis virtaviivaistamaan matkakulujen hallintasi? Pyydä esittely tänään!

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.