Skip to main content
Egencia Anaylicts Studio
Egencia Analytics Studio

Sinua hyödyttävää matkustusraportointia

Egencia Analytics Studio keskittää kaikki varaustietosi yhteen paikkaan. Näin saat näkyvyyttä matkustusohjelmasi toimintaan ja voit optimoida matkustuskäytäntösi helposti sekä maksimoida säästöt.

Dynaaminen grafiikka, keskitetyt tiedot

Ohjelma-analyyseja, käytännöllisiä tietoja ja säästömahdollisuuksia – kaikki kätesi ulottuvilla.

Dark background image

Datan käyttö globaalin liikematkustusohjelman hyväksi

Data on osa jokapäiväistä elämäämme. Hyödynnämme yli 189 miljardia riviä dataa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan käyttökokemuksen verkossa ja antaaksemme yritysten matkahallinnolle tarvittavat tiedot säästöistä. Ota selvää, kuinka matkustusohjelmasi data voi hyödyttää sinua.

Täysi näkyvyys matkustusohjelmasi toimintaan

Pääset helposti tarkastelemaan kaikkia tarvitsemiasi tietoja, jotta voisit ymmärtää paremmin liikematkustusohjelmasi suorituskykyä. Koska kaikki tiedot ovat saatavillasi keskitetysti, voit helposti seurata matkakuluja, tarkastella säästöjä ja tunnistaa mahdollisuuksia matkustusohjelmasi suorituskyvyn maksimoimiseksi. Saat kokonaiskuvan matkustusohjelmasi varauksista, käytäntöjen noudattamisesta sekä verkkopalvelun käyttöasteesta lento-, hotelli-, junamatka- sekä vuokra-autovarausten suhteen.

  • Matkustustiivistelmä ja yleistiivistelmä näyttävät kätevästi yrityksesi matkustusohjelman terveyden ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata liikematkustuskäytäntöjen noudattamista.
  • Kriisinhallinta ja raportointi. Menestyvät ohjelmat voivat mukautua organisaatiosi jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Tämä oli kiistaton tosiasia jo ennen kuin COVID-19 aiheutti haastavat olosuhteet yrityksille ympäri maailman, ja tällä hetkellä kyky sopeutua on jopa entistä tärkeämpää. Egencian raportit helpottavat sinua huolenpitovelvollisuutesi hoitamisessa ja lieventävät yritykseesi kohdistuvia taloudellisia vaikutuksia. Katso kuinka COVID-19-matkustusraportointi ja analyysitiedot voivat auttaa sinua pitämään yllä toimivaa kriisinhallintaa.
  • Hyödynnä tietojasi suoraan ohjelmointirajapintamme avulla. Annamme sinulle oikeudet yhteenveto- ja varaustason tietoihin, jotta voit yhdistää tiedot järjestelmiisi ja jakaa ne matkustajien riskienhallintakumppaneidesi kanssa.
Travel Summary
Maximize Savings

Maksimoi säästöt

  • Egencia Analytics Studio esittelee tietosi mielekkäällä tavalla. Voit nopeasti ja helposti ymmärtää, mistä säästösi tulevat, tarkistaa ohjelmasi kulut ja tehdä muutoksia ohjelmaasi. Lisäksi menetettyjen säästömahdollisuuksien tunnistaminen ja ymmärtäminen on nopeaa ja kätevää.
  • Egencia Savings Finder for Air and Hotelin avulla voit seurata automaattisesti saamiasi säästöjä.

Katso kuinka Analytics Studio auttoi Alexander Mann Solutionsia hiilijalanjälkensä selvittämisessä.

Analyysitiedot päätösten tukena

Egencia Analytics Studio kokoaa tietosi intuitiivisesti yhteen helposti ymmärrettäviin visuaalisiin työtiloihin. Saat käteviä lisätietoja erilaisten mittareiden ja työtilojen kautta. Näihin kuuluvat muun muassa kulut ennakko-ostoaikojen perusteella, matkakulujen hallinta, verkkopalvelun käyttöaste, maksukulut sekä matka- ja majoitussäästöt.

  • Hiilidioksidipäästöjen työtilan avulla voit arvioida matkustusohjelmasi kokonaishiilijalanjälkeä ja tunnistaa kehittämismahdollisuuksia.
  • Vertaile matkustusohjelmaasi muihin vastaaviin ja tutustu erityistoimiin, joilla voit parantaa käytäntöjesi tehokkuutta ja säästää rahaa hotelli- ja lentovarauksia koskevien neuvotteluiden avulla.
  • Markkinaosuus auttaa sinua saamaan paremman kuvan matkakuluistasi. Voit seurata kulujesi jakautumista käyttämiesi lentoyhtiöiden, hotellien ja autovuokraamoiden kesken.
Benchmark Your Travel Program

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.