Travel Manager Uses Corporate Travel Management
Travel Manager Uses Corporate Travel Management

Liikematkustus alkaa sinusta

Tervetuloa takaisin.

Travel Technology Pioneer

Koronavirus: Viimeisimmät liikematkustustiedotteet

Tukenasi matkan kaikissa vaiheissa

Alla olevat resurssit auttavat sinua matkallasi. Löydät vinkkejä matkojen varaamiseen ja matkaan valmistautumiseen. Voit hyödyntää resursseja myös matkan aikana ja sen jälkeen.
Egencia Mobile App

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanvaraajille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi matkatiedot kätesi ulottuvilla ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Valmistaudu varaamaan matkoja Egencialta

 • Kirjaudu Egencia-tilillesi tai palauta salasana, jos olet unohtanut sen.
 • Kun kirjaudut Egenciaan ensimmäistä kertaa, mene kirjautumissivulle, anna työsähköpostiosoitteesi ja napsauta kohtaa “Unohditko käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi?” Saat sitten sähköpostilla linkin, josta voit asettaa salasanasi uudelleen.
 • Lisää profiiliisi istuinpaikka- ja ruokailuvalintasi, kanta-asiakastiedot, passin numero, puhelinnumero ja hätäyhteyshenkilön tiedot.
 • Lataa Egencian sovellus iOS- tai Android-laitteelle. Huomaat, että matkojen varaaminen ja hallinnointi on aivan yhtä helppoa kuin vapaa-ajan matkan varaaminen.
 • Varaa lennot, valitse istuinpaikat ja maksa matkatavaroista Egencian kautta.
 • Jos lentoosi tehdään muutoksia tai se peruutetaan, voit lunastaa lentoyhtiön hyvityskupongin suoraan Egencian sivustolla.
 • Varaa hotelleja Egencian kautta ja lisää varaukseen kanta-asiakastietosi.
 • CIBT– Egencian yhteistyökumppani ja maailman suurin globaali viisumien myöntäjä -- ilmoittaa liikematkustajillesi, jos heidän on hankittava viisumi liikematkaansa varten (vain EMEA).

Tämä video antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot liikematkojen varaamiseen

Global National Home Save Time Travel Light
On The Road

Hallinnoi liikematkojasi

 • Verkossa tehtävä lähtöselvitys avautuu 24−48 tuntia ennen lentosi lähtöä. Lataa Egencian sovellus saadaksesi ilmoitukset ja päästäksesi suoraan lentoyhtiön lähtöselvityssivulle.
 • Muuta Egencian kautta varattuja lentoja tai hotelleja verkossa tai Egencian mobiilisovelluksessa.
 • Peruuta liikematkavarauksia – lentoja, hotelleja, junamatkoja ja vuokra-autoja – verkossa tai Egencian mobiilisovelluksessa vain muutamalla napsautuksella.

Tämä video antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot liikematkojen hallinnointiin

Matkan jälkeen

 • Näet kaikki matkaa koskevat kuitit ja laskut Egencian sivustolla yhdellä napsautuksella ja voit näin helposti raportoida kaikki liikematkakulusi.
 • Saat tukea hakiessasi hyvitystä muutetuista tai peruutetuista lennoista Air Help -toiminnan avulla (mikäli yrityksesi on rekisteröitynyt käyttämään sitä).
Travel Management Consulting
Onboarding Welcome

Tarvitsetko Egencialta lisätukea matkasi järjestämiseen?

Etkö vieläkään löydä etsimääsi?

Jos yrityksesi käyttää Egenciaa ja haluat ottaa yhteyttä Egencian tukeen, mutta et voi kirjautua sisään,
täytä tämä lomake.

Egencia Support Contact