Skip to main content

Kestävyys ja liikematkailun tulevaisuus

Kuinka vähentää hiilipäästöjä ja luoda ympäristöystävällinen matkustusohjelma.

Business Man Working With His Lapton On a Train

Saavuta yrityksesi kestävyystavoitteet

Kestävyys on enemmän kuin vain trendikäs ilmaus — siitä on tullut keskeinen osa yritysten sitoutumista luonnonvarojen suojelemiseksi, hiilipäästöjen vähentämiseksi ja positiivisen vaikutuksen luomiseksi ympäristöystävällisin keinoin. Samoin liikematkustusohjelman hallinnoinnissa on tuettava kestävää matkailua.

Jos matkailun kestävyys on prioriteettisi, Egencia voi auttaa. Sinulla on pääsy resursseihin, joiden avulla voit luoda kestävän matkustusohjelman hyödyntämällä liikematkustusteknologiaa, joka antaa matkustajillesi mahdollisuuden vähentää hiilijalanjälkeään.

Mitä Egencia tekee kestävyyden eteen

"Globaalina yrityksenä Expedia Group lupasi olevansa hiilineutraali vuoden 2017 alusta lähtien ja kompensoida kaikkien työntekijöiden hiilijalanjäljen jätteiden, veden ja matkustamisen osalta kaikkialla maailmassa. Ja tämä oli vasta ensimmäinen kestävyyshankkeemme."

 — Katherine Cheng, head of Global and Community Impact, Expedia Group

Luo kestävämpi matkustusohjelma

Global Business Travel Association (GBTA) raportoi vuonna 2020, että useimpien matkavastaavien mukaan heitä on pyydetty sisällyttämään ohjelmiinsa kestäviä matkustuskäytäntöjä. Matkavastaavat tarvitsevat ohjeistusta luodakseen käytäntöjä, jotka vastaavat ilmastonmuutokseen ja vähentävät planeettaan kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia, tasapainottavat ympäristöystävällisen matkustusohjelman yrityksen tavoitteiden kanssa ja luovat dataa sidosryhmien kanssa käytäviä neuvotteluja varten.

Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Kuinka Egencia voi auttaa

Uusi ominaisuus: Tarkastele lento- ja junamatkavaihtoehtoja samanaikaisesti ja luo multimodaalinen matka hiilijalanjälkesi vähentämiseksi. Käytä Air-Rail Display -ominaisuutta vertaillaksesi matka-aikoja, hintoja ja hiilipäästöjä sekä yhdistelläksesi useita erilaisia kuljetusmuotoja samaan matkaan.

Lennot: Näet hiilijalanjälkesi varausprosessin aikana ja voit lisätä rajoituksia matkustusohjelmaasi esimerkiksi estämällä lentämisen tiettyihin kohteisiin.

Kuljetukset: Valitse joukkoliikennevaihtoehtoja tai hae ympäristöystävällisiä vuokra-autoja, kuten hybridi- tai sähköautoja.

Raportointi: Saat ajantasaista tietoa lentojen, junamatkojen ja hotelliyöpymisten hiilipäästöistä, minkä ansiosta voit luoda mukautettuja raportteja hiilijalanjälkesi seuraamiseksi.

Konsultointi: Kestävyyskonsulttimme voivat auttaa sinua tunnistamaan matkustusohjelmasi ja -käytäntöjesi puutteet, mittaamaan ympäristövaikutuksiasi, arvioimaan palveluntarjoajakumppanuuksia ja kouluttamaan matkailijoitasi.

Hiilipäästötavoitteet: Tutustu hiilipäästöjen kompensointimahdollisuuksiin Egencia Advantage -kumppaneidemme avulla. Niihin kuuluvat Climate Neutral Group (CNG), atmosfair ja ClimatePartner, jotka antavat neuvoja sertifioiduissa kestävyyshankkeissa.

 

5 tapaa luoda kestävä matkustusohjelma

Arial Photo National Park

Vihreitä matkavinkkejä

Hyppää junaan:

Junalla matkustaminen voi leikata hiilijalanjälkeäsi jopa kolminkertaisesti lentopäästöihin verrattuna.

Ympäristöystävällistä autoilua:

Sähkö- ja hybridiautot tuottavat jopa 50 % vähemmän päästöjä.

Käytä kierrätyspulloja:

50 miljardista vuosittain myytävistä muovisista vesipulloista 80 % päätyy kaatopaikalle.

Kannusta työntekijöitäsi valitsemaan ympäristöystävällisiä matkustustapoja

Egencialla matkavastaavat voivat kontrolloida tapaa, jolla hiilipäästöjä leikataan. Myös matkustajien valinnoilla matkan aikana on suuri vaikutus. He voivat esimerkiksi käyttää kierrätettäviä tavaroita tai rajoittaa välilaskujen määrää matkaa varatessa.

Auta matkustajiasi saamaan ympäristöystävällisiä matkustuskokemuksia:

  • Saat läpinäkyvät tiedot matkan päästöihin varausprosessin aikana oikeasta maailmasta tulevien havainnollistavien esimerkkien avulla.
  • Vuokraa hybridi- tai sähköauto.
  • Harkitse joukkoliikenne- tai paikallisjunavaihtoehtoja.

Ympäristöystävällisiä matkailuvinkkejä

Bike Riding To See Local Culture

Omistautumisemme ympäristöystävälliseen matkailuun

Johtajuus kestävässä matkailussa edellyttää kestävää yritystoimintaa. Emoyhtiömme Expedia Group on ollut hiilineutraali yritys vuodesta 2017 ja kompensoinut koko hiilijalanjälkemme kaikkialla maailmassa.

Eikä tässä vielä kaikki. Expedia Group ja Egencia toimivat seuraavasti:

  • Olemme ottaneet käyttöön kahdeksan Unescon kestävän kehityksen tavoitteista.
  • Expedia Groupin päämaja Seattlessa on LEED-sertifioitu, se ei käytä kertakäyttöistä muovia, ja sillä on myös Salmon-Safe-sertifikaatti.
  • Expedia Groupin "Sustainable and Green" -yhteisö, johon kuuluu 470 työntekijää 22 maassa, luo jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme ja auttaa paikallisia yhteisöjä.
  • Teemme läheistä yhteistyötä palveluntarjoajiemme kanssa auttaaksemme heitä saavuttamaan Unescon kestävän kehityksen tavoitteet, ja tavoitteenamme on antaa asiakkaille nopea keino tunnistaa yritykset, jotka sitoutuvat kestävyystavoitteisiin.

Matkustusohjelmien optimointi kestävyyttä ajatellen

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.