Skip to main content

Kestävyys ja liikematkailun tulevaisuus

Kuinka vähentää hiilipäästöjä ja luoda ympäristöystävällinen matkustusohjelma.

Kestävä liikematkustus takaa matkustamisen tulevaisuudessakin

Kestävän matkustusohjelman luominen ei hyödytä vain ympäristöä − se on hyväksi myös yrityksellesi. Egencian avulla tarjoamme tukea, jonka yrityksesi tarvitsee skaalautuvan ohjelman toteuttamiseksi.

Saavuta yrityksesi kestävyystavoitteet

Kestävyys on enemmän kuin vain trendikäs ilmaus — siitä on tullut keskeinen osa yritysten sitoutumista luonnonvarojen suojelemiseksi, hiilipäästöjen vähentämiseksi ja positiivisen vaikutuksen luomiseksi ympäristöystävällisin keinoin. Samoin liikematkustusohjelman hallinnoinnissa on tuettava kestävää matkailua.

Jos matkailun kestävyys on prioriteettisi, Egencia voi auttaa. Sinulla on pääsy resursseihin, joiden avulla voit luoda kestävän matkustusohjelman hyödyntämällä liikematkustusteknologiaa, joka antaa matkustajillesi mahdollisuuden vähentää hiilijalanjälkeään.

Mitä Egencia tekee kestävyyden eteen

Business Man Working With His Lapton On a Train
Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Luo kestävämpi matkustusohjelma

Global Business Travel Association (GBTA) raportoi vuonna 2020, että useimpien matkavastaavien mukaan heitä on pyydetty sisällyttämään ohjelmiinsa kestäviä matkustuskäytäntöjä. Matkavastaavat tarvitsevat ohjeistusta luodakseen käytäntöjä, jotka vastaavat ilmastonmuutokseen ja vähentävät planeettaan kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia, tasapainottavat ympäristöystävällisen matkustusohjelman yrityksen tavoitteiden kanssa ja luovat dataa sidosryhmien kanssa käytäviä neuvotteluja varten.

Kuinka Egencia voi auttaa

Uusi ominaisuus: Laske lentopäästöjesi vaikutus reaaliajassa hiilidioksidipäästöjen kompensointilaskimemme avulla. Valitse kiinteä hinta per hiilidioksiditonni, niin hiilidioksidipäästöjesi kompensointisumma lahjoitetaan valitsemallesi kestävyysprojektille.

Lennot: Näet hiilijalanjälkesi varausprosessin aikana ja voit lisätä rajoituksia matkustusohjelmaasi esimerkiksi estämällä lentämisen tiettyihin kohteisiin.

Tarkastele junamatkavaihtoehtoja lentohakusivulla Air-Rail Display -ominaisuudemme avulla. Korvaa lentoreitti vaihtoehtoisella junamatkalla esimerkiksi Norjassa, Espanjassa, Ruotsissa, Belgiassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Kuljetukset: Valitse joukkoliikennevaihtoehtoja tai hae ympäristöystävällisiä vuokra-autoja, kuten hybridi- tai sähköautoja.

Raportointi: Saat ajantasaista tietoa lentojen, junamatkojen ja hotelliyöpymisten hiilipäästöistä, minkä ansiosta voit luoda mukautettuja raportteja hiilijalanjälkesi seuraamiseksi.

Konsultointi: Kestävyyskonsulttimme voivat auttaa sinua tunnistamaan matkustusohjelmasi ja -käytäntöjesi puutteet, mittaamaan ympäristövaikutuksiasi, arvioimaan palveluntarjoajakumppanuuksia ja kouluttamaan matkailijoitasi.

Hiilipäästötavoitteet: Tutustu hiilipäästöjen kompensointimahdollisuuksiin Egencia Advantage -kumppaneidemme avulla. Niihin kuuluvat Climate Neutral Group (CNG), atmosfair ja ClimatePartner, jotka antavat neuvoja sertifioiduissa kestävyyshankkeissa.

 

5 tapaa luoda kestävä matkustusohjelma

Arial Photo National Park

Vihreitä matkavinkkejä

Hyppää junaan:

Junalla matkustaminen voi leikata hiilijalanjälkeäsi jopa kolminkertaisesti lentopäästöihin verrattuna.

Ympäristöystävällistä autoilua:

Sähkö- ja hybridiautot tuottavat jopa 50 % vähemmän päästöjä.

Käytä kierrätyspulloja:

50 miljardista vuosittain myytävistä muovisista vesipulloista 80 % päätyy kaatopaikalle.

Kannusta työntekijöitäsi valitsemaan ympäristöystävällisiä matkustustapoja

Egencialla matkavastaavat voivat kontrolloida tapaa, jolla hiilipäästöjä leikataan. Myös matkustajien valinnoilla matkan aikana on suuri vaikutus. He voivat esimerkiksi käyttää kierrätettäviä tavaroita tai rajoittaa välilaskujen määrää matkaa varatessa.

Auta matkustajiasi saamaan ympäristöystävällisiä matkustuskokemuksia:

  • Saat läpinäkyvät tiedot matkan päästöihin varausprosessin aikana oikeasta maailmasta tulevien havainnollistavien esimerkkien avulla.
  • Vuokraa hybridi- tai sähköauto.
  • Harkitse joukkoliikenne- tai paikallisjunavaihtoehtoja.

Ympäristöystävällisiä matkailuvinkkejä

Bike Riding To See Local Culture

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.