Skip to main content

Mullista logistiikkaa älykkäillä ratkaisuilla

Aerial view of cargo ship in transit
Aerial view of cargo ship in transit

Kuljetus- ja logistiikkayritykset matkaavat yhdessä Egencian kanssa

Amex GBT Egencia (EgenciaTM) on toimivaksi todistettu ja luotettava liikematkustusratkaisu 
kuljetus- ja logistiikka-alalla.

Miksi Egencia?

Minne tahansa liiketoimesi sinut vievätkään, teemme matkanhallinnasta helppoa.

Yli 2 milj.

liikematkailijaa

Yli 440

asiakasta logistiikka- ja kuljetusalalla

10 milj. USD

säästöt asiakkaille huhtikuusta 2022 lähtien

95 %

asiakastyytyväisyys

Ymmärrämme kohtaamasi ainutlaatuiset haasteet

Tutustu kolmeen suurimpaan kuljetuspalvelu- ja logistiikka-alan haasteeseen ja katso, miten Egencia ratkaisee ne:

A post express worker checking on shipment on tablet

Ratkaisu: Säästä yrityksen aikaa virtuaalikorteilla, jotka tehostavat maksutapahtumia ja tekevät niistä helposti seurattavia ja hallinnoitavia.

Ratkaisu: Hotellit ja ympärivuorokautinen tuki ovat saatavilla Egencian mobiilisovelluksessa, jolloin yrityksesi henkilöstö voi tehdä varauksia milloin tahansa.

Ratkaisu: Yhdistä kuljettajat palveluntarjoajien kanssa nopeasti Egencian matkanvaraajaryhmien kautta.

GBT-Additional-Pattern-blue

Oletko valmis muokkaamaan yrityksesi matkustusohjelmaa?

Tutustu, miten Egencia käsittelee kuljetus- ja logistiikka-alan ainutlaatuisimpia haasteita

Paranna matkustuskäytäntöjen noudattamista

Liikematkustus on jatkuvaa ensiapulentojen kuljetusyrityksille, kuten Air Methods -yritykselle. Lue, kuinka yritys noudattaa käytäntöjä ja miksi tiedonkeruu ja raportointi ovat menestyksen kannalta ratkaisevia.

Lue tutkimus

Miksi logistiikka-ala valitsee aina uudelleen Egencian palvelut

Toimitusketjun häiriöiden, puutteiden ja monimutkaisuuden aikakaudella alasi yritykset tarvitsevat älykkäitä strategioita matkakulujen hallintaan. Esittelemme tässä etuja, joita liikematkailun digitaalinen muutos voi tarjota matkailu-, kuljetus-, rahti- ja logistiikkayrityksille.

Kaikki esitellyt tiedot perustuvat Amex GBT Egencian sisäiseen raportointiin vuodelta 2023.

Mid 30s Asian Chinese Female Truck Driver preparing to leave on road trip

Smart Mix -toimintomme hyödyntää uusinta teknologiaa matkojen varausprosessin automatisointiin. Lentojen varaamiseen kuluu keskimääräisesti alle 4 minuuttia ja hotellien, autojen sekä junien varaamiseen 5 minuuttia. Koneoppiminen tarjoaa matkustusvaihtoehtoja, jotka perustuvat yrityksesi valitsemiin palveluntarjoajiin, matkustajien mieltymyksiin, varaushistoriaan ja yrityksesi yksilölliseen matkustuskäytäntöön. Tällä toiminnolla yrityksesi voi säästää aikaa ja rahaa.

On tärkeää noudattaa käytäntöjä jatkuvasti muuttuvassa sääntely-ympäristössä, johon kuuluu useita sidosryhmiä. Egencian intuitiivisen varauskokemuksen ansiosta asiakkaamme voivat saavuttaa verkossa tehtyjen varausten 95 %:n käyttöasteen maailmanlaajuisesti. Liikematkaohjelman korkea käyttöaste merkitsee sitä, että voit paremmin seurata turvallisuuteen, yksityisyyteen, huolenpitovelvollisuuteen ja käytäntöjen noudattamiseen liittyviä seikkoja.

Matkakulujen seuranta on erittäin tärkeää tuottavuuden ylläpitämisen kannalta. Egencia tarjoaa automaattisen säästöteknologian, joka muuttaa lento- tai hotellihuoneen varausta, jos sen hinta laskee. Lisäksi matkustajat voivat tehdä varauksia lähes 45 000 hotellista 186 maassa Egencian ensisijaisilla hinnoilla, jotka tarjoavat erityisesti yritysmatkailijoille suunniteltuja hintoja ja etuja.

Pääset nopeammin käsiksi tietoihin raportoimalla minkä tahansa tuotteen (lento-/junamatka, hotellivaraus ja autonvuokraus) missä päin maailmaa tahansa tunnin sisällä varauksesta. Nauti toiminnan tehokkuudesta, seuraa matkakuluja, tarkastele kustannussäästöjä ja tunnista mahdollisuudet maksimoida ohjelman suorituskyky kaikki tietosi sisältävän keskitetyn lähteen avulla.

Kaikenkokoiset yritykset ja teollisuuden alat antavat meille säännöllisesti vähintään 95 %:n asiakastyytyväisyysarvion helppokäyttöisen alustamme ja positiivisen asiakaskokemuksemme ansiosta.

Yhä useammat logistiikka-alan johtavat yritykset ottavat käyttöön käytäntöjä ja mittareita, jotka ottavat huomioon kestävän kehityksen. Liikematkustusohjelmasi ei saisi poiketa tästä. Egencian avulla voit seurata lento-, hotelli- ja rautatieliikenteen hiilidioksidipäästöjä. Matkustajat voivat tarkastella minkä tahansa reitin hiilidioksidipäästöiltään alhaisimpia lentovaihtoehtoja.

Käyttöönotossa avustavat asiantuntijamme antavat sinulle käyttöoikeudet kaikkiin ominaisuuksiin, joita tarvitset matkustusohjelmasi hallintaan verkossa. Sinulle luodaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi sisältävä pääkäyttäjän profiili, jotta voit hallita kaikkia toimintoja Egencian sivustolla.