Skip to main content

Talouspäällikön opas liikematkojen säästöihin vuonna 2021

Talouspäällikön opas liikematkojen säästöihin 2021

1 min
Julkaistu: 06 September 2021
Aihealueet: SäästötRaportit
Guide to business travel savings

Ei epäilystäkään, että maailmamme muuttui radikaalisti vuoden 2020 alussa. Uudelleenjärjestelystä tuli vuoden sana, ja monet yritykset ovat tehneet lujasti töitä päivittääkseen rakennettaan, tarjontaansa ja teknologiaansa pandemian takia.

Siksi viime vuoden matkustusohjelmasi ei luultavasti enää sovellu tämänhetkiseen todellisuuteen. Laadimme tämän oppaan erityisesti talouspäälliköille, jotta he voivat hallinnoida jatkossa matkustusohjelmaasi missä tahansa tilanteessa.

Lataa opas, jonka viisiosaisen kehyksen avulla laadit joustavan matkailuohjelman, jonka ansiosta reagoit muutoksiin jatkossa nopeasti. Lataa opas ja:

  • Optimoi arvo ja laatu – Katso, millä neljällä tavalla voit optimoida kulut samalla kun kasvatat laatua.
  • Säästä matkailijoiden aikaa älykkäällä teknologialla – Matkustajien hyvinvointi on nyt etusijalla enemmän kuin koskaan ennen. Matkustuksesta on tärkeää tehdä vaivatonta – ennen matkaa, sen aikana ja kotiin paluun jälkeen – ja siinä teknologia on suuressa osassa.
  • Tue turvallisuutta sekä verkossa että sen ulkopuolella – Turvallisuus on nyt tärkein prioriteetti. Ota selvää, miksi teknologian ja asiakastuen yhdistelmä on tämän päivän matkustuksessa äärimmäisen tärkeä.
  • Pysy joustavana – Äskettäisen McKinsey & Companyn riskinhallintaa käsittelevän raportin mukaan yritysten tulisi pystyä "mukautumaan epävarmuuteen ja oppia uusista tilanteista nopeasti.” Katso, minkä viiden osatekijän avulla yrityksesi voi onnistua tässä.
  • Täydellinen kumppanuus – Tänä päivänä yksin toimiminen ei ole järkevää. Katso, miten hallinnoitu matkailu on nyt tarpeellisempaa kuin koskaan ennen.

Liikematkustuksesta on tullut johtotason vastuu. Lataa opas ja katso, miten voit hallinnoida taloudellisen vaikutuksen vastuullisesti pandemian jälkeisenä aikana.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lataa raportti