Skip to main content
Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimoi matkustuskulusi
jatkuvilla säästömahdollisuuksilla

Olipa yrityksesi sitten startup tai globaali organisaatio, voimme auttaa sinua säästämään jokaisesta liikematkavarauksesta.

Aikaa ja rahaa säästävät liikematkustusominaisuudet

Egencia Savings Finder for Hotel and Air tarjoaa parhaat matkasäästöt ja -tarjoukset, myös varaamisen jälkeen. Jos hinnat laskevat, lennot ja majoitus uudelleenvarataan automaattisesti halvemmalla hinnalla.

Egencia Smart Mix käyttää koneoppimista tarjotakseen liikematkustajille nopean ja intuitiivisen varauskokemuksen. Ominaisuus ottaa huomioon yrityksen matkustuskäytäntöjen lisäksi matkustajan mieltymykset ja matkustushistorian, mikä tuottaa parempia tuloksia ajan ja rahan säästämiseksi.

Globaali ostovoima liikematkustussäästöjen luomiseksi

Koska olemme osa Expedia Groupia, voimme hyödyntää palveluntoimittajiemme mahdollistamaa 107 mrd. dollarin globaalia liikematkojen ostovoimaa luodaksemme sinulle lisäsäästöjä.

Eivätkä matkasäästöt lopu vielä tähän. Tarjoamme erityishintoja 40 lentoyhtiöltä, Egencian ensisijaiset hinnat 35 000 hotellissa ja laajan autovuokraamoverkoston.

Katso kuinka laaja lento- ja junamatkavalikoima tukee säästämistä liikematkustuksessa

EG-Logos
Benchmarking-dashboard

Hyödynnä dataa saadaksesi lisäsäästöjä liikematkustusohjelmassasi

Egencia Analytics Studiossa pääset käsiksi matkakuluista, ohjelman käyttöasteesta ja matkustusohjelman noudattamisesta kertoviin raportteihin.

Nämä hyödylliset neuvot auttavat sinua päätöksenteossa ja antavat sinulle täyden kontrollin matkakuluihisi. Tiedät kuinka paljon säästöjä saat neuvotelluista säästöistä ja millä osa-alueilla voisit vielä säästää.

Vertailunäkymä auttaa sinua näkemään, kuinka matkustusohjelmasi vertautuu muiden yritysten ohjelmiin. Näin voit tunnistaa potentiaalisia säästökohteita liikematkustuksen suhteen.

Katso, kuinka Egencia Analytics Studio toimii

Olemme tukenasi matkan kaikissa vaiheissa

Egencia tekee liikematkojen varaamisesta helppoa ja nopeaa. Matkahallinnon vastuuhenkilöt voivat muokata matkustusvaihtoehtoja korostaakseen ensisijaisia hotelleja, luoda tai muokata matkustuskäytäntöjä helposti tai ottaa käyttöön hintakattoja ja etukäteisostosääntöjä. Kaikki nämä toimenpiteet auttavat liikematkakulujen vähentämisessä.

Autamme kasvattamaan työntekijöiden tuottavuutta mahdollistamalla varausten teon helposti verkossa, mobiilisovelluksessa tai puhelimitse.

Luo säästöjä itsepalveluperiaatteella toimivan liikematkailun avulla

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Light-grey-mobility

Umpqua Bank lisäsi liikematkojen tuottoprosenttia

"Egenciassa parasta on tämä: kustannusrakenne on matala ja käyttämättömien lippujen hallinnasta saamamme säästöt kattavat sen, joten ohjelma toimii loistavasti. Tämän lisäksi käytössämme on työkalu, jota ihmiset käyttävät mielellään."

JJ Giachetti
Matkahallinto
Umpqua Bank

Lue Umpqua Bankin tapaustutkimus

 

Savings-checklist

Tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

As you prepare to get your travelLers back on the road post COVID-19, ensure you’re getting the savings your company deserves.

Katso kuinka voit vähentää liikematkustuskuluja

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.