Skip to main content

Yritysten matkanhallinta, Liikematkustuspalvelut ja -ratkaisut

Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimoi matkustuskulusi
jatkuvilla säästömahdollisuuksilla

Olipa yrityksesi sitten startup tai globaali organisaatio, voimme auttaa sinua säästämään jokaisesta liikematkavarauksesta.

Aikaa ja rahaa säästävät liikematkustusominaisuudet

Egencia Savings Finder for Hotel and Air tarjoaa parhaat matkasäästöt ja -tarjoukset, myös varaamisen jälkeen. Jos hinnat laskevat, lennot ja majoitus uudelleenvarataan automaattisesti halvemmalla hinnalla.

Egencia Smart Mix käyttää koneoppimista tarjotakseen liikematkustajille nopean ja intuitiivisen varauskokemuksen. Ominaisuus ottaa huomioon yrityksen matkustuskäytäntöjen lisäksi matkustajan mieltymykset ja matkustushistorian, mikä tuottaa parempia tuloksia ajan ja rahan säästämiseksi.

Olemme tukenasi matkan kaikissa vaiheissa

Egencia tekee liikematkojen varaamisesta helppoa ja nopeaa. Matkahallinnon vastuuhenkilöt voivat muokata matkustusvaihtoehtoja korostaakseen ensisijaisia hotelleja, luoda tai muokata matkustuskäytäntöjä helposti tai ottaa käyttöön hintakattoja ja etukäteisostosääntöjä. Kaikki nämä toimenpiteet auttavat liikematkakulujen vähentämisessä.

Autamme kasvattamaan työntekijöiden tuottavuutta mahdollistamalla varausten teon helposti verkossa, mobiilisovelluksessa tai puhelimitse.

Luo säästöjä itsepalveluperiaatteella toimivan liikematkailun avulla

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Benchmarking-dashboard

Hyödynnä tietoja saadaksesi lisäsäästöjä yrityksesi liikematkustusohjelmassa

Egencia Analytics Studiossa pääset käsiksi matkakuluista, ohjelman käyttöasteesta ja matkustusohjelman noudattamisesta kertoviin raportteihin.

Nämä hyödylliset neuvot auttavat sinua päätöksenteossa ja antavat sinulle täyden näkyvyyden yrityksesi matkakuluihin. Tiedät, kuinka paljon säästöjä saat neuvotelluista säästöistä ja millä osa-alueilla voisit vielä säästää.

Vertailunäkymä auttaa sinua näkemään, kuinka yrityksesi matkustusohjelma vertautuu muiden yritysten ohjelmiin. Näin voit tunnistaa potentiaalisia säästökohteita liikematkustuksen suhteen.

Katso, kuinka Egencia Analytics Studio toimii

Dark background image

Umpqua Bank lisäsi liikematkojen tuottoprosenttia

"Egenciassa parasta on tämä: kustannusrakenne on matala ja käyttämättömien lippujen hallinnasta saamamme säästöt kattavat sen, joten ohjelma toimii loistavasti. Tämän lisäksi käytössämme on työkalu, jota ihmiset käyttävät mielellään."

JJ Giachetti
Matkahallinto
Umpqua Bank

Egencia Savings Graphic Piggy Bank

Tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

Hanki yrityksesi ansaitsemat säästöt.

Katso kuinka voit vähentää liikematkustuskuluja

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.