Skip to main content

Liikematkatoimiston valinta: Tarkistuslista

Tarkistuslista: Sopivan liikematkatoimiston löytäminen

1 min
Julkaistu: 08 April 2021
Business-travel-manager-discusses-new-tmc-with-colleague.jpg

Koronaviruspandemia on tuonut lähes jokaiselle organisaatiolle uusia haasteita ympäri maailman. Monien yritysten on täytynyt muuttaa lähestymistapojaan, monipuolistaa tarjontaansa sekä jäädyttää suunnitelmiaan tästä kriisistä selviytyäkseen. Riippumatta kunkin yrityksen strategiasta, suuri osa näiden yritysten tulevaisuuden menestyksestä riippuu myös yhteistyökumppaneiden vahvuudesta ja asiantuntemuksesta.

Mitä suosittelemme tekemään ensimmäiseksi yrityksessäsi, kun se valmistautuu saamaan matkustajansa takaisin tien päälle? Keskustele matka-asiantuntijoiden kanssa. Oikeanlainen liikematkatoimisto voi auttaa sinua pitämään matkustamisen strategisena, priorisoimaan matkustajien turvallisuuden sekä tukemaan kulu- ja kestävyystavoitteita.

Olemme tukeneet asiakkaitamme nykyisen kriisin aikana. Ja tulemme tekemään niin jatkossakin siirtyessämme seuraavaan valmisteluvaiheeseen matkustamisen aloittamiseksi koronaviruskriisin jälkeen.

Lataa tarkistuslista nähdäksesi, mitä yrityksesi pitäisi ottaa huomioon valitessaan liikematkatoimistoa, joka pystyy auttamaan sitä selviytymään kriiseistä, ja arvioi, kuvaavatko seuraavat piirteet nykyistä palveluntarjoajaasi:

  • Sinnikkyys
  • Innovaatio
  • Joustavuus ja nopeus
  • Yritysvastuu
  • Laaja kumppaniverkosto
  • Aito asiantuntemus ja kokemus
Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
1

Lataa turvallisuustarkistuslista