Skip to main content

Egencian arvostelut – yritysarvostelut & asiakasarvostelut

Egencia reviews
Egencia review

Egencian arvostelut

Lue, mitä mieltä yli 2 miljoonaa liikematkustajaa on Egencian huippulaadukkaasta matkanhallintajärjestelmästä.

Travel Management Policy Compliance

Liikematkustusalan markkinajohtaja

Varaustyökalumme on omaa luokkaansa — mutta älä luota vain meidän sanaamme.  Samaa todistavat myös seuraavat Egencian asiakastilastot:

  • 90 % varauksista tehdään verkossa
  • 90 %:n asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme mielestä Egencia on tehnyt liikematkojen hallinnasta yksinkertaisempaa. Lisäksi olemme pystyneet tarjoamaan heille optimaalisia matkavaihtoehtoja, pienemmät kustannukset ja keinoja yrityskohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Jos olet matkanvaraaja, matkavastaava, yritysjohtaja tai henkilöstöhallinnon edustaja, jonka tehtävänä on matkojen varaaminen, kululaskelmien laadinta tai matkustuskäytäntöjen päivittäminen, Egencian avulla onnistut helpommin.

Superhelppo itsepalveluvaraus

”Olemme tehneet yhteistyötä Egencian kanssa vuodesta 2018 lähtien. Alustan itsepalveluvaraukseen tarkoitettu työkalu on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen, joten se on oma suosikkini.”
– Elisabetta Gibertoni, Global Travel and Events Manager, LivaNova

G2:n asiakasarvostelut

G2:n arvioiden perusteella Egencia on matkojenhallintaohjelmistojen markkinajohtaja.

Olemme panostaneet etenkin siihen, että liikematkavarausten tekeminen ja yksittäisen liikematkustajan varausprosessi olisivat mahdollisimman yksinkertaisia. Tarjoamme matkanhallinnasta vastaaville  matkustuskäytäntöjen hallintaan,  matkakustannusten minimointiin ja matkustusohjelmien  optimointiin suunniteltuja matkustusratkaisuja.

Mitä asiakkaat kertovat Egenciasta

G2 Leader
IDC Egencia Graph

Egencia nimettiin markkinajohtajaksi IDC MarketScape -raportissa

IDC MarketScape julkaisi hiljattain raportin "Worldwide SaaS and cloud-enabled corporate travel booking applications 2019 vendor assessment". Sen mukaan Egencia on liikematkavaraussovellusten markkinajohtaja. Lisäksi samassa raportissa tuodaan esiin seikkoja, jotka yrityksen on huomioitava liikematkatoimistoa valitessa tai vaihtaessa.

Lue lisää

Hallinnoi liikematkoja mobiililaitteesi kautta

5 star icon

 

Asiakkaiden rakastama – 4,6 tähden arvostelukeskiarvo

Hallinnoi liikematkoja fiksummin ja helpommin. Egencian sovelluksella pystyt hoitamaan kaikki liikematkoihin liittyvät tehtävät mobiililaitteesi kautta.

Hotelli- ja autovaraukset, kulujen hallinta ja asiakastuki – sovelluksesta löydät kaikki nämä ja paljon muuta reaaliajassa, milloin ja missä tahansa.

Pyydä esittely nähdäksesi, millä tavalla Amex GBT Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Amex GBT Egencian asiakaspalveluun.