Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Mutkattomat liikematkustuskäytännöt

Intuitiivisen alustamme avulla matkustuskäytäntöjen noudattaminen on lastenleikkiä.

Travelers Safety Checklist

Yksinkertaista käytäntöjen noudattamista

Liikematkustajiesi on helppo tehdä käytäntöjen mukaisia varauksia, kun heillä on käytössään intuitiivinen alusta, joka pitää huolen käytäntöjesi noudattamisesta kaikissa tilanteissa.

 • Organisaatiosi matkustuskäytäntöjä sovelletaan jokaiseen varaukseen kaikilla kanavilla.
 • Voit ohjata matkustajiasi tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia joka kerta missä tahansa ja millä laitteella tahansa.
 • Voit päivittää liikematkustuskäytäntöjen tietoja välittömästi kaikille varauskanaville.

Luo säästöjä ja paranna matkustajiesi tyytyväisyyttä

Kun varmistat, että matkustuskäytäntösi ovat sisäänrakennettu osa matkanhallintaratkaisuasi, sinun ja matkustajiesi elämästä tulee paljon helpompaa. Matkustajat ohjataan automaattisesti heidän profiilitietoihinsa sopivien vaihtoehtojen pariin, miten ikinä he matkansa varaavatkaan.

Matkustajasi arvostavat sitä, miten helppoa matkan varaaminen on, kun taas sinä hyödyt käytäntöjen mukaisten varausten tuottamista säästöistä.

 • Tee säästöjä. Kun matkustajat voivat varata matkoja helposti sellaisen liikematkatoimiston kautta, jonka palveluihin kuuluu tehokas raportointijärjestelmä, sinä saat täyden kuvan matkakuluistasi ja voit tunnistaa helposti säästökohteita.
 • Henkilökohtaisia ratkaisuja jokaiselle matkustajalle. Jaa matkustajasi heidän rooliensa mukaisiin ryhmiin ja luo henkilökohtaisia liikematkustuskäytäntöjä, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja kannustavat heitä tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia.
Business-Travel-Policy-Compliance-Savings
82 %
liikematkustajista
varaa aina käytäntöjen mukaisesti
Business-travel-policy-compliance-adding-value

Lisäarvoa liikematkustukseen

Organisaatiosi koostuu yksilöistä, ja käyttämäsi liikematkatoimiston tulisi myös tarjota heille yksilöllisiä vaihtoehtoja. Ota selvää, miten voit oppia suhtautumaan liikematkustamiseen strategisena investointina, tuottaa liikearvoa ja tehdä liikematkustajasi tyytyväisiksi.

Voit taata käytäntöjen mukaisen varaamisen varmistamalla ensin, että matkustuskäytäntösi täyttävät matkustajiesi kaikki tarpeet – sinun tarpeitasi toki unohtamatta. Se on helppoa, kun käytössäsi on joustava ja mukautuva alusta ja työlleen omistautunut asiakaspalvelutiimi.

 • Luo useita matkustajaryhmiä, jotta voit määrittää eri käytäntövaatimuksia usein matkustaville työntekijöille, satunnaisille matkustajille, yrityksen johtohenkilöille ja kaikille muille siltä väliltä.
 • Lisää poikkeuksia muokkaamalla käytäntövaatimuksia yksittäisen matkustajan tasolla.
 • Voit optimoida matkustusohjelmasi nopeasti, sillä käytäntöihin tehdyt muutokset ja korjaukset tulevat välittömästi voimaan kaikilla kanavilla ja laitteilla. Näin voit pitää matkustajasi ajan tasalla ja varmistaa, että matkustusohjelmasi toimii jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla.

Kerää tietoja, luo säästöjä

Kun varaat matkasi ja hallinnoit matkustuskäytäntöjäsi yhdellä keskitetyllä alustalla, voit nähdä matkanhallintaohjelmasi kokonaisvaikutuksen ja luoda liikematkustuskäytäntöjä, jotka parantavat yrityksesi liikearvoa ja matkustajien tyytyväisyyttä.

 • Tarkastele raportteja milloin ja missä tahansa nähdäksesi, miten matkustuskäytäntöjäsi noudatetaan kaikkien matkatyyppien osalta kaikilla varauskanavilla.
 • Jätä datan kerääminen meidän harteillemme. Voit keskittyä muihin yrityksellesi keskeisiin asioihin yhdistämällä matkustuskäytäntövaatimuksesi ja varaukset yhdelle alustalle.
 • Tunnista säästömahdollisuuksia seuraamalla matkustajien käyttäytymistrendejä kaikkialla organisaatiossasi.
Business-Travel-Policy-Compliance-Insights-Savings

Oletko valmis viemään matkustusohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.