Skip to main content

Helpompaa liikematkustuksen hallintaa

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Mutkaton matkustuskäytäntö

Tee päätöksiä tehokkaasti ja säästä intuitiivisten matkustuskäytäntötyökalujen avulla.

Helppo, nopea ja tehokas käyttää

Egencian avulla yrityksesi liikematkustajien on helppo tehdä käytännön mukaisia varauksia, kun heillä on käytössään intuitiivinen alusta, joka pitää huolen yrityksesi käytännön ja hyväksyntäprosessin noudattamisesta kaikissa tilanteissa.

Kun varmistat, että yrityksesi matkustuskäytäntö ovat sisäänrakennettu osa yrityksen matkanhallintaratkaisua, sinun ja yrityksen matkustajien elämästä tulee paljon helpompaa. Matkustajat ohjataan automaattisesti heidän profiilitietoihinsa sopivien vaihtoehtojen pariin, miten ikinä he matkansa varaavatkaan.

  • Voit ohjata yrityksesi matkustajat tekemään käytännön mukaisia varauksia joka kerta missä tahansa ja millä laitteella tahansa.
  • Visuaalisia, muokattavia ilmoituksia, kuten esimerkiksi hälytyksiä, varoituslippuja sekä suositeltuja ja neuvoteltuja hintoja.
  • Mukauta yrityksesi matkustuskäytäntö ja hyväksyntä helposti korkean riskin matkakohteisiin. Voit optimoida yrityksesi matkustusohjelman nopeasti, sillä käytäntöön tehdyt muutokset ja korjaukset tulevat välittömästi voimaan. Näin sekä yrityksen matkustajat että yrityksen matkustusohjelma toimivat jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso, kuinka Umpqua Bank hallinnoi kustannuksiaan ja käytäntöään Egencian avulla

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Reaaliaikaisia, dynaamisia säästöjä

Keskimääräiset säästöt 20 $ per hotellivaraus. Säästä aikaa ja rahaa dynaamisilla hotellien hintakatoilla.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Sopeutuvuutta ja joustavuutta

Jokainen yritys on omanlaisensa. Siksi Egencian avulla asiakkaat voivat muokata käytäntöään ja hyväksyntäprosessejaan helposti yrityksensä tarpeiden mukaan.

Voit taata käytännön mukaisen varaamisen varmistamalla ensin, että yrityksesi matkustuskäytäntö täyttää yrityksen matkustajien kaikki tarpeet – yrityksen omia tarpeita toki unohtamatta. Se on helppoa, kun käytössä on joustava ja mukautuva alusta.

  • Luo rajattomasti matkustuskäytäntöryhmiä. Määritä eri käytäntövaatimuksia kokeneille liikematkustajille, satunnaisesti matkustaville, vieraille, yrityksen johtohenkilöille ja kaikille muille siltä väliltä.
  • Kattavat matkan hyväksyntäominaisuudet projektipäälliköstä aina monitasoisiin hyväksyntäketjuihin.
  • Anna hyväksyjille heidän tarvitsemansa tieto etukäteen, jotta he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä.

Lue, kuinka Nasdaq säästi 500 000 dollaria kuudessa kuukaudessa

Light-grey-mobility

Viimeisimmät kiinnostavat tiedot matkustuskäytännöistä

Oikealla tasapainolla matkustuskäytännössäsi voit säästää, hallinnoida riskejä ja saada matkustajasi noudattamaan käytäntöäsi samalla kertaa.

Hanki säästöjä ja seuraa trendejä hyödyntämällä kattava näkyvyys

Yrityksesi matkustajat arvostavat sitä, miten helppoa matkan varaaminen on, kun taas yrityksesi hyötyy käytännön mukaisten varausten tuottamista säästöistä.

Egencia tarjoaa yrityksille tarvittavat työkalut, joilla ne voivat hallinnoida muuta kautta tapahtuvaa varaamista, saada paremman näkyvyyden matkustajien varauskäyttäytymiseen ja muokata käytäntöjä muuttuvien trendien mukaan.

Kun varaat matkoja ja hallinnoit yrityksesi matkustuskäytäntöä yhdellä keskitetyllä alustalla, voit nähdä yrityksesi matkanhallintaohjelman kokonaisvaikutuksen ja luoda liikematkustuskäytännön, joka parantaa yrityksesi liikearvoa ja matkustajien tyytyväisyyttä.

  • Seuraa ja analysoi matkustajien varauskäyttäytymistä ja tunnista tilaisuudet parantaa käytännön noudattamista. Kun matkustajat voivat varata matkoja helposti sellaisen liikematkatoimiston kautta, jonka palveluihin kuuluu myös kattava raportointijärjestelmä, yrityksesi saa täyden kuvan matkakuluista ja voi tunnistaa helposti säästökohteita.
  • Tarkastele raportteja milloin ja missä tahansa nähdäksesi, miten yrityksesi matkustuskäytäntöä noudatetaan kaikkien matkatyyppien osalta kaikilla varauskanavilla. Egencia Analytics Studion nopeasti tulkittavat hallintanäkymät ja yksityiskohtaiset tiedot seuraavat käytännön noudattamista, säästöjä ja matkustuskäytäntötrendejä.
  • Voit ottaa ainutlaatuiset olosuhteet huomioon muokkaamalla käytäntö- ja hyväksyntävaatimuksia yksittäisen matkustajan tasolla. Muokkaa käytäntöjä ja hyväksyntäkriteerejä välittömästi kaikilla kanavilla.

Lue, miten Coca-Cola Consolidated uudisti liikematkustusohjelmansa

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.