Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Matkustuskäytännön hallintaa helpommin

Tee päätöksiä tehokkaasti ja säästä intuitiivisten matkustuskäytäntötyökalujen avulla.

Helppo, nopea ja tehokas käyttää

Egencian avulla liikematkustajiesi on helppo tehdä käytäntöjen mukaisia varauksia, kun heillä on käytössään intuitiivinen alusta, joka pitää huolen käytäntöjesi hyväksyntäprosessisi noudattamisesta kaikissa tilanteissa.

Kun varmistat, että matkustuskäytäntösi ovat sisäänrakennettu osa matkanhallintaratkaisuasi, sinun ja matkustajiesi elämästä tulee paljon helpompaa. Matkustajat ohjataan automaattisesti heidän profiilitietoihinsa sopivien vaihtoehtojen pariin, miten ikinä he matkansa varaavatkaan.

  • Voit ohjata matkustajasi tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia joka kerta missä tahansa ja millä laitteella tahansa.
  • Visuaaliset, muokattavat ilmoitukset, kuten esimerkiksi hälytykset, varoitusliput sekä suositellut ja neuvotellut hinnat.
  • Mukauta matkustuskäytäntösi ja hyväksyntäsi helposti korkean riskin matkakohteisiin. Voit optimoida matkustusohjelmasi nopeasti, sillä käytäntöihin tehdyt muutokset ja korjaukset tulevat välittömästi voimaan. Näin sekä matkustajasi että matkustusohjelmasi toimivat jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso, kuinka Umpqua Bank hallitsee kulujaan ja käytäntöjään Egencian avulla

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Reaaliaikaisia, dynaamisia säästöjä

Keskimääräiset säästöt 20 $ per hotellivaraus. Säästä aikaa ja rahaa dynaamisilla hotellien hintakatoilla.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Kontrolli ja joustavuus

Jokainen yritys on omanlaisensa. Siksi Egencian avulla asiakkaat voivat konfiguroida käytäntöjään ja hyväksyntäprosessejaan helposti yrityksensä tarpeiden mukaan.

Voit taata käytäntöjen mukaisen varaamisen varmistamalla ensin, että matkustuskäytäntösi täyttävät matkustajiesi kaikki tarpeet – sinun tarpeitasi toki unohtamatta. Se on helppoa, kun käytössäsi on joustava ja mukautuva alusta.

  • Luo rajattomasti matkustuskäytäntöryhmiä. Määritä eri käytäntövaatimuksia kokeneille liikematkustajille, satunnaisesti matkustaville, vieraille, yrityksen johtohenkilöille ja kaikille muille siltä väliltä.
  • Kattavat matkan hyväksyntäominaisuudet projektipäälliköstä aina monitasoisiin hyväksyntäketjuihin.
  • Anna hyväksyjille heidän tarvitsemansa tieto etukäteen, jotta he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä.

Lue, miten Egencia mahdollistaa AMS 90 % käytännönmukaisuuden 

Light-grey-mobility

Viimeisimmät kiinnostavat tiedot matkustuskäytännöistä

Oikealla tasapainolla matkustuskäytännössäsi voit säästää, hallinnoida riskejä ja saada matkustajasi noudattamaan käytäntöäsi samalla kertaa.

Hanki säästöjä ja seuraa trendejä hyödyntämällä kattava näkyvyys

Yrityksesi matkustajat arvostavat sitä, miten helppoa matkan varaaminen on, kun taas yrityksesi hyötyy käytäntöjen mukaisten varausten tuottamista säästöistä.

Egencia tarjoaa yrityksille tarvittavat työkalut, joilla ne voivat hallinnoida varaamista muuta kautta, saada paremman näkyvyyden matkustajien varauskäyttäytymiseen ja muokata käytäntöjä muuttuvien trendien mukaan.

Kun varaat matkoja ja hallinnoit yrityksesi matkustuskäytäntöjä yhdellä keskitetyllä alustalla, voit nähdä yrityksesi matkanhallintaohjelman kokonaisvaikutuksen ja luoda liikematkustuskäytäntöjä, jotka parantavat yrityksesi liikearvoa ja matkustajien tyytyväisyyttä.

  • Seuraa ja analysoi matkustajien varauskäyttäytymistä ja tunnista tilaisuudet parantaa käytännön noudattamista. Kun matkustajat voivat varata matkoja helposti sellaisen liikematkatoimiston kautta, jonka palveluihin kuuluu myös tehokas raportointijärjestelmä, yrityksesi saa täyden kuvan matkakuluista ja voi tunnistaa helposti säästökohteita.
  • Tarkastele raportteja milloin ja missä tahansa nähdäksesi, miten yrityksesi matkustuskäytäntöjä noudatetaan kaikkien matkatyyppien osalta kaikilla varauskanavilla. Egencia Analytics Studion tehokkaat hallintanäkymät seuraavat käytännön noudattamista, säästöjä ja matkustuskäytäntötrendejä.
  • Lisää poikkeuksia muokkaamalla käytäntö- ja hyväksyntävaatimuksia yksittäisen matkustajan tasolla. Muokkaa käytäntöjä ja hyväksyntäkriteerejä välittömästi kaikilla kanavilla.

Lue, miten Coca-Cola Consolidated uudisti liikematkustusohjelmansa

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.