Skip to main content

Egencia Advantage – Matkapalveluntarjoajat Ja Liikematkustajan Tuki

Egencia Advantage
Egencia Advantage

Tyylikästä liikematkustamista

Teemme yhteistyötä johtavien matkapalvelutarjoajien kanssa
voidaksemme auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Egencia-advantage

Egencia Advantage

Me tarjoamme yrityksesi liikematkustajille monenlaisia eri palveluja, joihin sisältyvät esimerkiksi lentovakuutukset, matkustusriskien hallintapalvelut, EU:n lentojen myöhästymiskorvaukset, viisumien hankintaprosessit ja paljon muuta.

Egencian avulla pääset käsiksi maailman parhaan palveluntarjoajaverkoston tarjoamiin etuihin. Näin yrityksesi voi säästää sekä rahaa että aikaa.

Teemme yhteistyötä johtavien matkapalveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme yrityksellesi – ja sen matkustajille – ensiluokkaisen matkustuskokemuksen. Me huolehdimme kaikista yrityksesi matkustustarpeista, jotka on kerätty kaikki yhteen ja samaan paikkaan. Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva matkanhallintaratkaisu kattavasta valikoimastamme tai hanki palvelu, joka tarjoaa yrityksesi matkustajille sen, mitä he eniten haluavat.

Egencia Advantage – liikematkustusta täydentävät palvelut

Image
Travel With Confidence

Matkusta luottamuksella

Säästä aikaa varaamalla matkapalvelusi etukäteen, jotta matkustuskokemuksestasi tulee mahdollisimman sujuva...
Image
Quick Easy

Ole tuottelias

Auta matkustajiasi pysymään töiden tasalla myös tien päällä. Matkustajat ovat tyytyväisiä ja tuotteliaita, ...
Image
Global Card

Suojele työntekijöitäsi

Pidä matkustajasi helposti turvassa matkan aikana. Varmista heidän mielenrauhansa antamalla heidän tietää, ...

Lisäarvoa tuovat yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä erilaisten organisaatioiden kanssa tehdäksemme matkustamisesta helpompaa ja tarjotaksemme sinulle parhaita mahdollisia liikematkustuspalveluita.

  • AirHelpin avulla matkustajat saavat apua hakiessaan korvauksia peruutetuista tai myöhästyneistä EU:n lennoista. Tee korvaushakemusten monimutkaisista lähetysprosesseista automaattisia ja varmista, ettet jää vahingossa ilman matkakorvauksia, jos matkallasi tapahtuu jotain muuta odottamatonta.
  • Matkustajiesi passitiedot on tallennettu alustallemme, joten matkustajien on helpompi tietää varausta tehdessään, tarvitsevatko he viisumia matkaansa varten. Mikä vielä parempaa, he voivat myös hankkia viisumeja suoraan alustalta.
  • Varaa lentosi luottamuksella lisäämällä matkaasi vakuutus. Allianz tarjoaa matkustajillesi vakuutuksia, jotka kattavat esimerkiksi peruutetut ja keskeytyneet matkat sekä myöhästyneet matkatavarat. Matkustajasi voivat hankkia vakuutuksensa suoraan alustalta.
  • Huolehdi tiimisi turvallisuudesta johtavien, matkariskien hallintapalveluita tarjoavien maailmanlaajuisten yritysten avulla. Näillä erityisesti liikematkailijoille tarkoitettuja, lääkinnällistä apua ja turvallisuutta koskevia palveluita toimittavilla yrityksillä on tarjolla monia erilaisia paketteja ja palvelutasoja, joista voit valita matkustajillesi sopivimman.
Partnership You Deserve

Oletko valmis viemään matkustusohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.