Skip to main content

Kun liikematka sisältää vuokra-auton

Autonvuokraus liikematkalla

1 min
Julkaistu: 12 July 2019Päivitetty: 19 March 2024
Business-traveler-collecting-rental-car2.jpg

Kuvittele, että sinulla on edessä työmatka muutaman viikon kuluttua, ja aiot osallistua joihinkin kokouksiin siellä ollessasi. Olet varannut lennot ja majoituksen, ja nyt on aika järjestää maakuljetus matkakohteessa. Hyppäätkö taksiin, joka vie sinut hotellille? Matkustatko metrolla neljään peräkkäiseen kokoukseesi ja sieltä taas taksilla kohti sovittua illallista? Vai olisiko helpompaa vuokrata auto?

Autonvuokraus on usein järkevin vaihtoehto, olipa suunnitelmissasi useita tapaamisia eri paikoissa tai kokous kauempana hotellilta.

Matkanhallinta ja vuokra-autot 

Onneksi autovuokraamot ja autonvuokrauspaikat ovat helposti löydettävissä, kun käytät kansallisten ja kansainvälisten palveluntarjoajien matkustuspalveluja.

On tärkeää varmistaa, että liikematkaan liittyvä autonvuokrausohjelmasi on osa matkalle laadittua matkustuskäytäntöä täysin toteutetun matkustusstrategian ylläpitämiseksi. Autonvuokrausvaihtoehto poistaa tehtävälistaltasi auton jakamisen hankaluuden paikallisten työtovereiden kesken. Varauksen tekeminen matkanhallintayrityksen (TMC) mobiilisovelluksen tai portaalin kautta mahdollistaa sinulle oikean auton parhaalla autonvuokraushinnalla virtaviivaistaen samalla kulut ja korvaukset henkilökohtaiselle tai yrityksen luottokortille.

TMC sallii sinun käyttää kanta-asiakasohjelmaasi liikematkalla ollessasi, jolloin jokainen autonvuokraukseen käyttämäsi dollari näkyy tila- ja pistepäivityksien myötä autovuokraamoille.

Tarkista alla oleva infografiikka ennen seuraavaa liikematkaasi selvittääksesi, onko autolla liikkuminen paras vaihtoehto. Liikematkallesi vuokratun auton nouto ja palautus ei myöskään voisi olla tämän helpompaa.

When to Rent a Car for Business Travel Graphic in Finnish
Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.