Skip to main content

Rakennusalan toimintasuunnitelma matkustamiseen – Liikematkabudjetin ja -investointien hallinta

Rakennusalan toimintasuunnitelma matkustamiseen: Kuinka saat optimaalisen hyödyn liikematkainvestoinneista

1 min
Julkaistu: 26 October 2021
construction-travel-playbook

Rakennusalalla toimivat yritykset kohtaavat matkojen suunnittelussa enemmän haasteita useimpiin toimialoihin verrattuna. Eri paikkoihin hajautuneet työtiimit, jatkuvat aikataulumuutokset, viime hetken varaukset ja pitkäaikaismajoitukset tarkoittavat sitä, että joustavuus on kaiken a ja o.

Mutta joustavuudesta koituvat kulut voivat nopeasti nousta korkeisiin lukemiin. Tietojen mukaan rakennusalan työntekijät Yhdysvalloissa kuluttavat 20 % enemmän matkaa kohden muun tyyppisiin liikematkustajiin verrattuna.

Aika on myös tärkeä tekijä. Forrester Research sai selville, että matkan varaaminen ja siihen liittyvien maksujen käsittely manuaalisesti kestää yhteensä keskimäärin 13,6 tuntia. Sen sijaan Egencian matkustajilla hotellin varaamiseen menee keskimäärin neljä minuuttia ja lennon, vuokra-auton ja junamatkan varaamiseen keskimäärin viisi minuuttia.

Digitaalinen matkustusratkaisu voi parantaa tehokkuutta, yksinkertaistaa määrärahojen jakoa, helpottaa eri paikoissa olevien työntekijöiden seurantaa ja johtaa vaikuttavaan sijoitetun pääoman tuottoon.

Lataa tämä toimintasuunnitelma ja lue lisää matkustusohjelman digitalisoimisesta yrityksiltä, jotka ovat hyötyneet tämän ratkaisun käytöstä. Toimintasuunnitelmassa kokemuksistaan kertovat:

  • Kotien kunnostuksia ja remontteja tekevän yrityksen hallintopäällikkö − "Yhteistyö digitaalisen liikematkatoimiston kanssa mahdollisti sen, että kaikki työntekijät voivat tehdä varauksensa yhdessä paikassa, jossa myös kaikki kulutiedot ovat nähtävillä."
  • Suuren eristystöitä tekevän yrityksen kirjanpitopäällikkö − Yritys on havainnut selkeää kasvua säästöissä (ja sijoitetun pääoman tuotossa) Egencian alustan käyttöön siirtymisen jälkeen.
  • Egencian asiakasvastaavana toimiva Chris LeFevre – “Vanhentuneista käytännöistä siirtyminen digitaalisen ratkaisun käyttöön parantaa sisäisiä prosesseja, lisää tehokkuutta ja kasvattaa yrityksen tulosta.”

Rakennusalalla matkusteltiin paljon pandemian aikanakin, ja digitaaliseen matkustusratkaisuun siirtyvät urakoitsijat ovat hyvässä asemassa kilpailullisen edun saavuttamiseksi markkinapaikalla.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lataa toimintasuunnitelma