Skip to main content

Liikematkustuksen hallintaratkaisujen konsultointipalvelut

Travel Management Consulting Solutions Hero Banner
Travel Management Consulting Solutions Hero Banner

Asiantuntevia palveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Liikematkakonsulttimme vastaavat vaikeisiin kysymyksiin, jotta sinun ei tarvitse.

Travel Management Consulting

Pistä liikematkustusohjelmasi tehokkuus testiin

Amex GBT Egencia (Egencia™) tarjoaa liikematkustuksen konsultointipalveluita, joiden avulla järkevän liikematkaohjelman rakentaminen, laadukas päätöksenteko ja matkustuskokemuksen parantaminen organisaatiossa on helppoa. Tarjoamme tietoon perustuvia tietoja ja suosituksia, joiden avulla voit mitata matkustusohjelmasi tehokkuutta, kehittää ohjelmaa kestävämpään suuntaan, luoda tai päivittää matkustuskäytäntöjä, muokata raportointia yrityksesi tarpeiden mukaiseksi ja hallinnoida matkapalveluntarjoajiasi koskevaa hankinta- ja tarjouspyyntöprosessia. Lisäksi voimme toteuttaa Egencian liikematkustuksen hallintaratkaisun viikon kuluessa.

Selkeämpi kuva liikematkustusohjelmasi toiminnasta.

Alan parhaiden toimintatapojen ja asiantuntijoidemme avulla voimme tarjota sinulle matkustusohjelmaasi koskevia tietoja visuaalisessa muodossa, joka keskittyy juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin haasteisiin. Näin sinun on helpompi ymmärtää, miten voit tehdä säästöjä sekä parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista ja matkustajatyytyväisyyttä. 

Vinkkejä liikematkaohjelman arviointiin

Black background promo blade

Helpota tarjouspyyntöjen suunnittelua ilmaisen mallipohjan avulla

Tapa jolla yritykset lähestyvät tarjouspyyntöjä on muuttunut. Matkustajadata ja -raportointi ovat tehneet tarjouspyyntömenettelystä yksinkertaisempaa ja sujuvampaa kuin koskaan ennen. Ota selvää, kuinka voit keskittyä liiketoimintasi kannalta tärkeimpiin tavoitteisiin.

Paranna yrityksesi tulosta

Kokeneet matkailualan konsulttimme ovat korvaamaton apu erityisesti silloin, kun sinun on hallinnoitava yrityksesi ja palveluntarjoajiesi välisiä suhteita.

Anna meidän auttaa sinua hankkimaan organisaatiollesi loistavia neuvoteltuja hintoja ja -palveluita tai parantamaan niitä entisestään. Me voimme auttaa sinua maksimoimaan nykyisten palveluntarjoajiesi toimittamien palveluiden hinta-laatu-suhteen sekä löytämään uusia palveluntarjoajia. Sen lisäksi voimme tukea sinua tarjouspyyntöjen hallinnoimisessa.

Optimoi liikematkustuksesi

Voimme auttaa säästömahdollisuuksien löytämisessä käyttäen tietokatsauksia ja alan parhaita käytäntöjä antaaksemme suosituksia, jotka auttavat saamaan parhaan takaisinmaksuajan sijoitukselle matkustusohjelmaan.

Voimme myös arvioida ohjelman kestävyyden tason suhteessa tavoitteisiisi ja laatia toimintasuunnitelman näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sen lisäksi arvioimme matkustuskäytäntösi ja ehdotamme ratkaisuja, joiden avulla voit saavuttaa keskeisimmät tavoitteesi, olipa tähtäimessäsi sitten parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista, vähentää kuluja tai saavuttaa muita liikematkustustavoitteita.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Ilmainen lataus: Hahmottele matkustusohjelmasi uudelleen

2020 muutti koko maailman liiketoiminnan. Myös liikematkustus muuttui. BTN Group toteutti yhteistyössä Egencian kanssa matkavastaaville ja johtotason henkilöille suunnatun kyselyn, jonka tarkoituksena oli ottaa selvää, mitä yrityksissä ajatellaan matkanhallinnasta nyt ja tulevaisuudessa.

Lue raportista lisää liikematkustuksen trendeistä.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tarjoaa matkahallinnon vastuuhenkilöille informatiivisia videoita, joiden avulla he voivat perehtyä esimerkiksi lentoyhtiöiden tulojenhallintaan ja Global Distribution System (GDS) -järjestelmiin. Me tarjoamme käyttöösi kaikki ne työkalut, joita tarvitset ymmärtääksesi paremmin matkailun monimutkaista ja -puolista alaa.

Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä liikematkustuksen asiantuntijoihimme.