Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Asiantuntevia palveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Liikematkakonsulttimme vastaavat vaikeisiin kysymyksiin, jotta sinun ei tarvitse.

Travel Management Consulting

Pistä liikematkustusohjelmasi tehokkuus testiin

Egencia tarjoaa käyttöösi liikematkustuksen konsultointipalveluja, jotta voit luoda vankan liikematkustustrategian ja tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä matkustusohjelmaasi koskien. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle erilaisia hyödyllisiä tietoja ja suosituksia, joiden avulla voit mitata matkustusohjelmasi tehokkuutta, luoda tai päivittää matkustuskäytäntöjä, muokata raportointia yrityksesi tarpeiden mukaiseksi ja hallinnoida matkapalveluntarjoajiasi koskevaa hankinta- ja tarjouspyyntöprosessia. Voimme aktivoida Egencian matkanhallintajärjestelmän käyttöösi viikossa.

Selkeämpi kuva liikematkustusohjelmasi suorituskyvystä.

Alan parhaiden toimintatapojen ja asiantuntijoidemme avulla voimme tarjota sinulle matkustusohjelmaasi koskevia tietoja sellaisessa muodossa, joka keskittyy juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin haasteisiin. Näin sinun on helpompi ymmärtää, miten voit tehdä säästöjä sekä parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista ja matkustajatyytyväisyyttä.

Black background promo blade

Helpota tarjouspyyntöjen suunnittelua ilmaisen mallipohjan avulla

Tapa jolla yritykset lähestyvät tarjouspyyntöjä on muuttunut. Matkustajadata ja -raportointi ovat tehneet tarjouspyyntömenettelystä yksinkertaisempaa ja sujuvampaa kuin koskaan ennen. Ota selvää, kuinka voit keskittyä liiketoimintasi kannalta tärkeimpiin tavoitteisiin.

Paranna yrityksesi tulosta

Kokeneet matkailualan konsulttimme ovat korvaamaton apu erityisesti silloin, kun sinun on hallinnoitava yrityksesi ja palveluntarjoajiesi välisiä suhteita.

Anna meidän auttaa sinua hankkimaan organisaatiollesi loistavia neuvoteltuja hintoja ja palveluita tai parantamaan niitä entisestään. Me voimme auttaa sinua maksimoimaan nykyisten palveluntarjoajiesi toimittamien palveluiden hinta-laatu-suhteen sekä löytämään uusia palveluntarjoajia. Sen lisäksi voimme tukea sinua tarjouspyyntöjen hallinnoimisessa.

Optimoi liikematkustuksesi

Asiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään säästömahdollisuuksia käyttämällä hyväkseen yrityksestäsi kerättyjä tietoja ja alan parhaita toimintatapoja. Näin he voivat tarjota sinulle ehdotuksia, joiden avulla voit saada matkustusohjelmastasi parhaan mahdollisen tuoton.

Sen lisäksi arvioimme matkustuskäytäntösi ja ehdotamme ratkaisuja, joiden avulla voit saavuttaa keskeisimmät tavoitteesi, olipa tähtäimessäsi sitten parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista, vähentää kuluja tai saavuttaa muita liikematkustustavoitteita.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Ilmainen lataus: Hahmottele matkustusohjelmasi uudelleen

2020 muutti koko maailman liiketoiminnan. Myös liikematkustus muuttui. BTN Group toteutti yhteistyössä Egencian kanssa matkavastaaville ja johtotason henkilöille suunnatun kyselyn, jonka tarkoituksena oli ottaa selvää, mitä yrityksissä ajatellaan matkanhallinnasta nyt ja tulevaisuudessa.

Lue raportista lisää liikematkustuksen trendeistä.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tarjoaa matkahallinnon vastuuhenkilöille informatiivisia videoita, joiden avulla he voivat perehtyä esimerkiksi lentoyhtiöiden tulojenhallintaan ja Global Distribution System (GDS) -järjestelmiin. Me tarjoamme käyttöösi kaikki ne työkalut, joita tarvitset ymmärtääksesi paremmin matkailun monimutkaista ja -puolista alaa.

Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä liikematkustuksen asiantuntijoihimme.