Skip to main content

Matkustusopas liikematkailijoille epävarmassa maailmantilanteessa

5 tapaa päivittää matkustusohjelma epävarmaan maailmantilanteeseen

2 min
Julkaistu: 24 September 2021
5 Steps to reshaping your travel program for an uncertain world

Pandemia on muuttanut maailmaa paljon. Se on vaikuttanut tapaamme tehdä töitä, se jätti ison jäljen myös liikematkustukseen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Egencia teki yhteistyössä Business Travel Newsin kanssa kyselyn yritysten matka-asioista vastaaville ja muille liikematkustusohjelmista vastaaville yritysjohtajille saadakseen lisätietoa siitä, kuinka he toimivat näin epävarmassa ympäristössä. Kyselyn tarkoituksena oli ottaa selvää, mihin asioihin yritykset keskittyvät maailman käynnistyessä uudelleen pandemian jälkeen.

Mistä ei ole epäilystäkään? Nämä asiantuntijoiden tekemät muutokset eivät ole vain lyhyen tähtäimen ratkaisuja. Ne ovat perustavanlaatuisia muutoksia siihen, mikä merkitys matkailulla on yrityksille. Vastaajista 63 % sanoi matkustusohjelmansa muuttuvan pysyvästi koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia.

Tässä oppaassa kerromme viidestä tavasta, joilla voit päivittää matkustusohjelmasi asiantuntijoiden neuvojen mukaan. Lataa opas ja:

  1. Selvitä, mikä on olennaista – Tämän hetken kuumin kysymys on, käydäänkö keskustelu matkustamalla paikan päälle vai Zoomin kautta. Mikään ei tietenkään voi korvata kasvokkain keskustelemista. Esittelemme neljä tapaa määrittää, mitä "välttämätön matkustus" tarkoittaa sinun yrityksellesi.
  2. Keskity matkailijoiden turvallisuuteen ja terveyteen – Kahdeksan kymmenestä vastaajasta (yhdeksän kymmenestä, joilla on maailmanlaajuinen ohjelma) sanoi, että suurin muutos viime vuonna on ollut kasvanut huoli matkailijoiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ota selvää, miten voit huolehtia matkustajista ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen.
  3. Pidä silmällä kuluja ja säästöjä – Vaikka turvallisuus on nyt tärkeysjärjestyksen kärjessä, yritykset pitävät silti silmällä säästöjä. 71 % vastaajista sanoi säästöjen olevan merkittävin tulosmittari matkustusohjelmassa vuonna 2021. Tänä päivänä se tarkoittaa kuitenkin matkustusohjelman strategista hyödyntämistä optimaalisen laadun ja alimman hinnan saamiseksi sen sijaan, että kuluja leikattaisiin suoraan. Voit tehdä sen näillä neljällä tavalla.
  4. Aloita matkailijoiden koulutus uudestaan – Kyselyyn vastanneiden mukaan lähes kolme neljästä uskoo matkailijoidensa tarvitsevan kertausta käytännöistä ja turvallisuudesta, koska matkustusohjelmasta on tullut niin monimutkainen. Matkustusohjelman uudelleen käynnistämiseen on neljä tapaa.
  5. Integroi kestävyys – Yli puolet vastaajista sanoi ympäristöystävällisyyden olevan heidän yrityksissään etusijalla, ja että näissä yrityksissä on olemassa matkustajia ja palveluntarjoajia koskeva suunnitelma hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi tai korvaamiseksi. Tutustu neljään suositukseen, joiden avulla integroit kestävyyden matkustusohjelmaasi.

Pandemia on muuttanut tapamme työskennellä – ja matkustaa – lopullisesti. Pysymällä ajan tasalla nykyisistä ja tulevista tarpeista ja päivittämällä matkustusohjelmasi sinä, matkustajasi ja yrityksesi voitte menestyä myös jatkossa.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lataa opas