Skip to main content
Travel Solutions for Small Businesses
Travel Solutions for Small Businesses

Liikematkustuksen ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille

Osana Expedia Groupia autamme sinua pääsemään sinne minne liiketoimesi sinut vievät ja teemme matkanhallinnasta helppoa.

Kaikki, mitä tarvitset liikematkustuksen hallinnointiin

"Niin monen terveydenhuollon palveluntarjoajan joutuessa matkustamaan tiesimme, että tarvitsimme tiimin, joka pystyisi hoitamaan järjestelyt alusta loppuun."  
- Dr. Jon Lensing, MD, CEO, Apollo Healthcare

Pidämme huolta liikematkustajistasi missä ja milloin vain

Pienet yritykset tietävät, että onnistuneet liikematkat alkavat luottavaisista matkailijoista. Autamme sinua huolehtimaan matkailijoidesi turvallisuudesta muun muassa matkustajan seurannalla, jonka ansiosta löydät matkailijasi ja autat heitä helposti silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Kun matkailijasi tarvitsevat vastauksia, asiantuntijamme puhuvat heidän kieltään – konsultteja on tarjolla yli 30 eri kielellä. Verkossa ja mobiilisovelluksessa on käytettävissä myös käteviä itseapuvaihtoehtoja.

Matkustuksen riskienhallinnan ratkaisut

Company’s Travel Program Delivers The Best Travel Experience

Hyödynnä matkabudjettisi mahdollisimman hyvin

Löydä tapoja säästää kuluissa ja paranna tulostasi. Kontrolloi matkabudjettiasi, säästä Egencian ensisijaisilla hinnoilla, seuraa käyttämättömiä lentolippuja ja saa parempi näkyvyys matkakuluihisi valmiskäyttöisillä näkymillä.

Light-grey-mobility

Mitä suurempi yrityksesi on, sitä älykkäämpää matkanhallintaa tarvitset

Ansaitset matkanhallintayrityksen, joka voi kasvaa yrityksesi rinnalla, optimoida matkakulut, tarjota tukea koko matkakokemuksen ajan ja automatisoida matkustusohjelman raportoinnin. Suunnittele liikematkaohjelmasi uudelleen tarpeidesi mukaan.

Helppo aktivoida, käyttää ja hallinnoida

Teemme käyttöönotosta helppoa, joten saat liikematkaratkaisusi käyttöön viikossa.

Keskitä yrityksesi matkavaraus ja -hallinnointi. Säästä aikaa ja pidä kaikki matkojen varaustiedot ja -vaihtoehdot sormiesi ulottuvilla, olitpa netissä, verkon ulkopuolella tai mobiilisovelluksessa.

Sovelluksessa matkustajat voivat varata liikematkoja missä ja milloin vain, ja matkavastaavat voivat hyväksyä matkasuunnitelmia helposti. Tee muutoksia yrityksesi matkustuskäytäntöön välittömästi. Käytännönmukaiset vaihtoehdot ja suositellut palveluntarjoajat ovat näkyvästi esillä, jotta matkustajien on helpompi tehdä oikea valinta.

Nopea ja tehokas käyttöönotto

Travel Manager Sets Up Company Travel Policy

Meillä olet hyvässä seurassa. Katso, miten autamme maailman johtavia yrityksiä pääsemään määränpäähänsä.

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.