Skip to main content

Liikematkustus, Ympärivuorokautinen Maailmanlaajuinen Liikematkustustuki

Customer Service Hero Banner
Customer Service Hero Banner

Tukenasi matkan kaikissa vaiheissa

Olemme käytettävissäsi milloin ja missä tahansa.

Woman Smiling at Phone While Waiting for Train

Ensiluokkaista asiakastukea vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä

Tarjoa liikematkustajillesi heidän tarvitsemaansa tukea, missä ikinä he ovatkaan.

Me tuemme liikematkailijoita vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä varaushetkestä lähtien aina kotiinpaluuseen asti. Apu on vain yhden napsautuksen tai soiton päässä, sillä asiakaspalvelumme tietää täsmälleen, mitä matkustajasi haluavat ja miten he voivat auttaa heitä nopeasti, sujuvasti ja käytäntöjäsi noudattaen.

Me olemme täällä sinua varten

Paikallisten, asiantuntevien matkatoimistovirkailijoidemme tehtävänä on varmistaa, että matkustajiesi liikematkakokemus on mahdollisimman kitkaton.

Käytössämme on yli 2 500 liikematkustukseen erikoistunutta matkakonsulttia. Heillä on keskimäärin 15 vuoden kokemus alalta, ja he ymmärtävät liikematkustajien ainutlaatuiset tarpeet läpikotaisin. Nämä paikalliset, liikematkustuksen asiantuntijoista koostuvat tiimit puhuvat yli 32 kieltä yli 66 maassa.

  • Asiakaspalvelumme on matkustajiesi ja matkanvaraajiesi käytettävissä milloin ja missä tahansa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä verkossa, sovelluksessa tai puhelimitse.
  • Yhtenäisen alustamme tarjoamien kattavien profiilitietojen avulla virkailijamme pystyvät näkemään matkustajien matkasuunnitelmat ja heidän yritystensä matkustuskäytännöt, joten he voivat tehdä helposti mahdollisimman toimivia muutoksia.
  • Tiimimme on erikoistunut liikematkustukseen. Virkailijamme työskentelevät vain liikematkustuksen alalla, ja he ymmärtävät liikematkustukseen liittyvät ainutlaatuiset vaatimukset ja tarpeet.
Profile Connection Customer Service
Black background promo blade

Valinnanvapautta saavat matkustajat ovat tyytyväisiä matkustajia

70 % matkustajista kertoo nauttivansa liikematkailusta. Ota selvää, kuinka voit lisätä käytäntöjen noudattamista, matkustajien tyytyväisyyttä ja paljon muuta.

Optimize Business Travel Program During Coronavirus

Yhtenäisen alustan tuki

Maailmanlaajuinen, intuitiivinen alustamme tekee matkojen varaamisesta ja matkustamisesta helppoa aivan kaikille.

Me olemme ainoa suuri matkanhallintayritys, joka voi tarjota jokaiselle matkustajalle saman kokemuksen kaikilla kanavilla: verkossa, sovelluksessa ja puhelimessa.

  • Yksi yhtenäinen näkymä kaikille varauksille (lento-, hotelli-, auto- ja junavaraukset). Sinun ei enää tarvitse tasapainotella eri matkatoimistojen ja -portaalien välillä.
  • Kaikilla on käytettävissään samat tiedot – niin matkustajat, matkanvaraajat kuin asiakaspalvelijatkin käyttävät kaikki samaa alustaa, eikä mitään tärkeää jää huomaamatta.
  • Näemme asiat sinun näkökulmastasi. Virkailijamme näkevät kaiken, mitä matkustajasikin näkevät. Näin he voivat varmistaa, että matkustajillasi on käytettävissään kaikki, mitä he tarvitsevat.
Gateway Mobility

Globaali matkustusalusta mullistaa liikematkailun

Alustamme yhdistää kaikki matkan osa-alueet, mikä takaa matkailijoille personoidun kokemuksen sekä yritysten matkahallinnolle niiden tarvitseman datan ja työkalut käytäntöjen noudattamisen seuraamiseksi.

Anna yrityksesi matkustajille enemmän vaihtoehtoja

Me Egencialla tarjoamme yrityksesi ensiluokkaisen matkavalikoimamme ansiosta − verkossa tai asiantuntevien matkatoimistovirkailijoidemme avulla.

  • Asiantuntevat matkakonsultit varmistavat , että yrityksesi matkustajat voivat varata ansaitsemansa erityis- ja liikematkapalvelut.
  • Yli 500 000 hotellin ja yli 375 lentoyhtiön avulla voimme tarjota yrityksesi matkustajille enemmän oleellisia vaihtoehtoja ja tehdä heistä tyytyväisiä.
  • Intuitiivinen varauskokemuksemme varmistaa sen, että yrityksesi matkustajat voivat tehdä suunnitelmia tai muuttaa niitä helposti aina.
Gloabl National Save Time Travel

Oletko valmis viemään matkustusohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.