Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Ota resursseistamme kaikki irti

Laaja valikoimamme takaa sinulle parhaat liikematkustusvaihtoehdot.

Best of both worlds
96%
varauksista
ovat julkaistuja hintoja halvempia

Pelkkiä etuja

Egencia kuuluu Expedia Groupiin, joten se voi tarjota sinulle samat vaihtoehdot ja hinnat kuin Expedia.fi tai Hotels.com.

Yrityksesi neuvotellut hinnat ovat saatavilla alustallamme, joten voit ottaa kaiken irti palveluntarjoajaverkostostamme menettämättä niitä loistavia tarjouksia, jotka näkyvät myös suurelle yleisölle. Tästä on suurta hyötyä erityisesti niissä kohteissa, joissa sinulla ei ole neuvoteltuja hintoja tai palveluntarjoajaa käytössäsi.

Egencian ensisijaiset hotellihinnat

Tarjoa matkustajillesi erityishintoja, jotka olemme suunnitelleet erityisesti liikematkailijoita varten, Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelman avulla. Nämä ainutlaatuiset erityistarjoukset ovat saatavilla yli 35 000 hotellissa. Niihin voi sisältyä esimerkiksi:

  • Ilmainen aamiainen
  • Kanta-asiakaspisteet
  • Pysäköinti
  • Wi-Fi
  • Pienin sallittu alennus 10 prosenttia
  • Peruutusoikeus saapumispäivänä

Näiden tarjouksien avulla voit tukea ja täydentää hotelliohjelmaasi niissä kohteissa, joissa sinulla ei välttämättä ole yrityksen neuvoteltuja hotellihintoja käytettävissäsi.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Egencia Add-On

Säästä rahaa Egencia Add On -lisätarjousten avulla, jotka ovat saatavilla jopa 10 päivää sen jälkeen, kun olet varannut lennon, junamatkan tai vuokra-auton. Matkustajille on tarjolla myös ainutlaatuisia hotellihintoja tiettyihin hotelleihin.

Junat ovat monien matkustajien suosiossa, sillä junalla matkustaminen on helppoa ja mukavaa. Junat ovat myös ympäristöystävällisiä, ja ne auttavat pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä. Voit varata junamatkan lempirautatieyhtiösi kautta, sillä teemme yhteistyötä johtavien junamatkoja tarjoavien alustojen, kuten SilverRailin ja Amadeuksen, kanssa.

Joihinkin kohteisiin ei ole mahdollista päästä muulla tavoin kuin autolla. Oli kyse sitten vuokra- tai muuttoautoista, meiltä löydät millaisen ajoneuvon tahansa milloin tahansa. Valikoimiimme kuuluu yli 15 autovuokraamoa, jotka tarjoavat käyttöösi viisi miljoonaa ajoneuvoa kaikkialla maailmassa. Näistä autovuokraamoista yhdeksän tarjoaa liikematkailijoille suunnattuja alennettuja hintoja yli 30 000 toimipisteessä ympäri maailman Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelman kautta.

19 tapaa säästää aikaa ja rahaa

Optimoi matkustusohjelmasi Egencian 100 parhaan hotellin avulla

Egencia tarjoaa sivustoillaan satoja tuhansia majoitusliikkeitä ympäri maailman. Egencian 100 parasta liikematkahotellia -ohjelman tarkoitus on antaa tunnustusta niille hotelleille, jotka ovat sitoutuneet asettamaan asiakkaat etusijalle tarjoamalla liikematkustajille sekä parasta palvelua että parhaan hinta-laatu-suhteen.

Top-100-hotels-2019

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä myyntitiimiimme.