Skip to main content

Zeb panostaa globaaliin matkustajatyytyväisyyteen

Berlin-train-station-.jpg
Tapaustutkimus Zeb

Zeb panostaa globaaliin matkustajatyytyväisyyteen

1 min
Yritys
Zeb
Toimiala
Konsultointi
Työntekijöitä
1,000

Kansainvälinen konsultointiyritys Zeb parantaa asiakkaidensa tulosta strategiaan, myyntiin, organisaatioon ja yrityshallintaan liittyvän asiantuntemuksensa avulla.

Zebillä tiedetään, että matkustajatyytyväisyys johtaa parempaan työn laatuun ja sitoutuneempiin työntekijöihin, minkä vuoksi yritys antaa työntekijöidensä tehdä itse liikematkustukseen liittyvät päätöksensä omiin tarpeisiinsa perustuen.

Katso video ja ota selvää, miten Zeb parantaa ja yhtenäistää varaus- ja matkustuskokemusta Egencian globaalin alustan avulla.

Video Transcript:

”Valitsimme Egencian, koska he tarjosivat meille moderneimman ratkaisun verkkovarauksiin ja matkustukseen. Egencialla on erittäin hyvä tietokanta, jossa voimme hallinnoida matkakulujamme. Egencia on myös saatavilla kaikissa maissa, joissa toimimme, joten yhteys matkustusohjelmaamme toimii saumattomasti ja vaivattomasti.

Me uskomme yrityksessämme matalaan hierarkiaan ja haluamme työntekijöidemme tekevän matkustukseen liittyvät päätöksensä itsenäisesti. Siksi emme juurikaan kontrolloi heitä – luotamme heidän päätöksentekoonsa matkustuksessa. He viettävät hotelleissa lukuisia öitä, joten on tärkeää, että he tuntevat olonsa mukavaksi, eivätkä pohdi esimerkiksi: Miksi ihmeessä yövyn tässä hotellissa? Olenko edes oikeassa työpaikassa?

Seuraamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä myös omilla kyselylomakkeillamme, joilla keräämme mielipiteitä hotellien palveluista ja niihin liittyviä lisä- tai muutostoivomuksia.

Matkustajatyytyväisyys vaikuttaa merkittävästi työn laatuun yrityksessämme. Halusimme matkatoimiston, joka palvelee matkailijaa riippumatta siitä, missä hän on tai missä maassa tai yrityksessä hän työskentelee. Ei ole helppoa löytää vastaavaa kokonaista digitaalista palvelua, jossa käytämme samoja verkkotyökaluja ja sovelluksia.

Käytössämme oleva päästä päähän -prosessi on sama kaikissa maissa, joten myös monikansalliset tiimit voivat käyttää samaa työkalua ja saada siten saman kokemuksen, mikä on todella hienoa.”

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0