Skip to main content

Miksi Splunk valitsi Egencian liikematkapalvelut?

marquee-image-egencia-business-travel-policy-compliance.jpg
Tapaustutkimus Splunk

Miksi Splunk valitsi Egencian liikematkapalvelut?

2 min
COMPANY
Splunk
INDUSTRY
Technology
EMPLOYEES
4000+

  

Kansainvälinen ohjelmistoyritys Splunk tuo koneiden keräämän tiedon kaikkien saataville – ja tekee siitä arvokasta. Splunk on nopeasti kasvava yritys, jossa rakastetaan hyviä teknologioita. Siksi yritys haluaa tukea sen matkustajia mahdollisimman nykyaikaisilla työkaluilla.

Katso videolta, miten Egencian globaali alusta on tehnyt matkustamisesta helppoa ja menestyksekästä.

Oletko valmis parantamaan liikematkailijoidesi kokemuksia? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Videon teksti

”Splunk on ohjelmistoyritys. Olemme erikoistuneet koneiden keräämän tietoon, jota käsittelemme ja analysoimme niin, että se auttaa toimimaan. Uskon, että matkahallinnon rooli Splunkissa on palvella. Minun pitää antaa työntekijöille työkaluja ja teknologioita, jotka auttavat heitä matkustamaan mahdollisimman helposti ja keskittymään bisnekseen. Yksi Egencian parhaista puolista meille on se, että se toimii globaalisti. Tarvitsimme globaalin alustan, mutta halusin paikallista sisältöä.

Tykkään sitä, että Egenciassa voin tehdä muutoksia käytäntöihin ja lisätä profiileja vaikka tien päällä. Tykkään, että teknologia on aina käteni ulottuvilla, eikä minun tarvitse kysellä sen perään. Toki myös raportointi on erinomaista. Pidän siitä, että saan raportin, jos joku työntekijöistä on vaarassa ja tiedän, keneen vaikuttaa sääilmiö, terroristi-isku tai muu tapahtuma. Kun tiedän, kuka on alueella, voin ottaa yhteyttä ja olla avuksi.  Spunkissa me rakastamme toimivia teknologioita. On haastavaa löytää teknologia, joka kasvaa kanssamme ja joka pysyy kasvumme vauhdissa mukana.

Tarvitsimme teknologian, joka olisi meitä vastassa. Osa kulttuuriamme on miettiä, miten teknologiasta saa aidosti asiakaslähtöistä. Asiakkailla tarkoitan nyt omia työntekijöitämme ja matkustajiamme. Tuen siis Splunkin kulttuuria työkaluillamme varmistamalla, että annamme työntekijöiden käyttöön hyödyllisiä ja moderneja työkaluja, sellaisia joita he voisivat käyttää myös vapaa-ajallaan.

Egencia auttaa minua menestymään, sillä se antaa käyttööni ne tiedot, jotka tarvitsen työni tekemiseksi, olipa kyse sitten huolenpitovelvollisuuden hoitamisesta, kulujen hallinnoimisesta tai sellaisen työkalun tarjoamisesta työntekijöille, joka auttaa heitä siirtymään paikasta toiseen ja tapaamaan asiakkaita, jotka auttavat kasvattamaan yritystämme."`

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.