Skip to main content

Atradius ja hajautetun matkustusohjelman hallinnoint

atradius-case-study.jpg

Atradius: hajautetun matkustusohjelman hallinnointi

2 min

Julkaistu 30.6.2020

Maailmanlaajuinen vakuutusyhtiö Atradius käyttää Egenciaa voidakseen tarjota yhden ja saman liikematkustusratkaisun useissa maissa. Hajautetun liikematkustusohjelman hallinnointi   Atradius tarjoaa luottovakuutuksia yli 54 maassa ympäri maailman. Liikematkustaminen tukee tämän monikansallisen organisaation sisäisiä ja ulkoisia suhteita. Atradius käyttää hajautettua matkustusohjelmaa, jossa jokaisella maalla on oma matkahallinnon vastaava, joka valitsee käyttöön sopivimman liikematkatoimiston. Aiemmin perinteisempää liikematkatoimistoa käyttänyt Atradius valitsi Egencian useissa eri maissa sen käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen varaustyökalun ansiosta.  “Meillä on tällä hetkellä 4 500 työntekijää ympäri maailman”, Atradiusilla ostajana toimiva Arno Beekhuizen kertoo. “Yli kolmannes heistä on sijoittunut Belgiaan, Ranskaan, Alankomaihin ja Yhdysvaltoihin, ja he käyttävät Egencian palveluita.” Useat maat tekevät yhteistyötä Atradiusin kanssa, mikä yksinkertaistaa matkustusohjelman hallintaa. “Meillä on yksi liikematkatoimistosopimus näiden maiden kesken”, Beekhuizen selittää. “Haluaisin tehdä Egencian käyttämisestä pakollista kaikissa maissa.”

"Egencia tekee paljon paikallisten alueiden tukemiseksi. Jokainen alue tekee Egencian kanssa yhteistyötä ohjelman käyttöönotossa sekä paikallisen verotuksen ja muiden säädösten sisällyttämisessä ohjelman toimintaan"

Jokaisella maalla on sen omat haasteensa ja tarpeensa, mitä liikematkustamiseen tulee. Tarjoamme liikematkustusratkaisua, joka tarjoaa yhteneväisyyttä eri alueiden välillä yhdistäen matkojen varaamisen, hallinnoinnin, raportoinnin, huolenpitovelvollisuuden ja tarjonnan yhteen paikkaan. Liikematkojen raportoinnin ja kulujen yksinkertaistaminen Raportointi on Atradiusille kaikkein tärkeintä, ja Egencia Analytics Studiossa saatavilla olevat visuaaliset tiedot auttavat päätöksenteossa. “Käytämme Atradiusilla paljon raportointia. Voin käyttää näitä raportteja saadakseni yleiskuvan koko ohjelmasta ja käyttää niiden tietoja laajemmassa raportoinnissa”, Beekhuizen selittää. “Näemme syyt siihen, miksi työntekijät tekevät käytännönvastaisia varauksia, ja voimme käyttää tätä tietoa muuttaaksemme käytäntöjä tarpeen mukaan.” Egencian matkustajan seurantaominaisuus helpottaa myös huolenpitovelvollisuuden raportoinnissa, mikä auttaa Atradiusta suunnittelemaan riskienhallintaa ja tukemaan liikematkustajia heidän ollessa tien päällä. “Haluamme tietää, missä matkustajat ovat, missä heidän on tarkoitus milloinkin olla ja missä he ovat olleet, jotta voimme tarjota huolenpitovelvollisuutta asianmukaisella tavalla”, Beekhuizen sanoo. Suoraviivainen matkakulujen hallinnointi on Atradiusin matkustusohjelman toinen prioriteetti, ja Egencia auttaa yritystä tässä asiassa monella eri tavalla. Teemme yhteistyötä alaan perehtyneiden organisaatioiden kanssa tarjotaksemme matkatilivaihtoehtoja. Nämä organisaatiot voivat sitten tarjota taloudellista asiantuntijuutta samalla kun me tuemme matkojen maksamista teknologian avulla ja tarjoamme asiantuntevaa tukea matkanhallinnassa. Pystymme näin luomaan Atradiusille ekosysteemin, jota täydentää rikas ja asianmukainen data, mikä auttaa yritystä hallinnoimaan ja optimoimaan kulujaan.

"Matkustajien näkökulmasta useimmat hotellit ja lennot ovat yrityksen maksamia, eikä matkustajan tarvitse tehdä niistä erikseen kulukorvauspyyntöä. ”Tämä säästää meiltä ja matkustajiltamme paljon aikaa ja vaivaa"

“Ohjelmaamme on integroitu matkatili, joka on myös erittäin hyödyllinen ominaisuus – muokkaamme kuluraporttejamme ja yhdistämme ne Egencialta saamiimme raportteihin.” Lue kuinka Egencia auttaa maailmanlaajuisia organisaatioita tukemaan paikallisia käytäntöjä eri alueilla. Jaa tämä julkaisu LinkedInissä tai Twitterissä.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Haluatko tehdä liikematkustusohjelmastasi entistä yhtenäisemmän mutta ottaa samalla huomioon eri maiden paikalliset vivahteet? Ota meihin yhteyttä jo tänään.