Skip to main content

Säästöt & Analytiikka – Liikematkustusratkaisut Datan Käyttöön & Raportointiin

Savings And Analytics
Savings And Analytics Mobile

Dynaaminen grafiikka, keskitetyt tiedot

Laadukkaita raportteja, käytännöllisiä tietoja ja säästömahdollisuuksia – kaikki kätesi ulottuvilla.

Bust Travel

Liikematkustaminen kasvustrategiana

Olitpa sitten suuri maailmanlaajuinen yritys tai alan standardeja ravisteleva startup, liikematkustuksen on oltava osa kasvustrategiaasi.

Liikematkustusohjelman käyttöön ottaminen ei yksinään riitä – sinun on myös päästävä tarkastelemaan matkustusohjelmaasi koskevia tietoja saadaksesi tietää, miten hyvin ohjelmasi toimii.

  • Egencia Analytics Studio keskittää matkustusohjelmasi tiedot ja antaa sinun tarkastella raporttejasi visuaalisesti dynaamisessa hallintanäkymässä. Voit tarkastella raportteja, jotka keskittyvät matkustusohjelmasi yleiseen toimintaan, tai vaihtoehtoisesti perehtyä vain tiettyihin yksityiskohtiin.
  • Seuraa matkustusohjelmasi toimintaa tarkastelemalla raportteja, jotka tarjoavat sinulle kokonaiskuvan ohjelmastasi, tai paneutumalla vaikkapa yksittäisiin lento-, hotelli-, junamatka- ja vuokra-autoraportteihin.
  • Millaisia tietoja sitten kaipaatkin, me teemme kaikki hankalat työt puolestasi, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kannalta tärkeimpiin mittareihin. Käytä Analytics Studion avulla saamiasi tietoja optimoidaksesi yrityksesi säästöt sekä parantaaksesi yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista ja matkustajatyytyväisyyttä.
Black background promo blade

Fuusiot ja yrityskaupat: Miten voit muokata matkustusohjelmaasi uuteen tilanteeseen sopivaksi

Vuonna 2018 maailmassa tehtiin ennätyksellisesti 3,3 biljoonan Yhdysvaltain dollarin edestä yrityskauppoja. Ota selvää, kuinka voit muokata matkustusohjelmasi muuttuneeseen yritysmalliin sopivaksi.

Säästä aikaa ja rahaa

Kun teet yrityksesi liikematkustajista tyytyväisiä, saatat huomata, että olet samalla tehnyt heistä yrityksesi parhaita rekrytoijia. Siksi onkin tärkeää tarjota yrityksesi liikematkustajille matkustusohjelma, joka on selkeä, helposti ymmärrettävä ja joka sopii heidän tarpeisiinsa. Kaikki käyttämämme liikematkustusteknologiat ovat yksinomaan meidän omistuksessamme, eli voimme tarjota matkustajille ja matkanvaraajille yhtenäisen kokemuksen, käyttivätpä he palveluitamme sitten verkossa, sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä virkailijoihimme.

Koska haluamme tarjota sinulle ja matkustajillesi loistavan matkustuskokemuksen, meillä on hihassamme vielä muitakin valttikortteja. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu erityinen virkailijatiimi, joka hyödyntää Fare Savings Finder -ohjelmaa löytääkseen edullisia lentoja ja auttaakseen sinua tekemään säästöjä. Sen lisäksi käytössäsi on koneoppimista hyödyntävä SmartMix-ominaisuus, joka auttaa sinua tarpeisiisi optimoitujen hotelli- ja lentotulosten järjestämisessä. Sen avulla voit olla varma siitä, että kaikkein oleellisimmat vaihtoehdot näkyvät hakutuloksissasi ensimmäisinä ja että näissä vaihtoehdoissa on otettu huomioon myös henkilökohtaiset valinnat, matkustushistoria sekä matkustuskäytäntöjesi mukaiset hinnat.

Kehitämme jatkuvasti alustamme teknologiaa tarjotaksemme matkustajille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille entistäkin paremman kokemuksen. Verkkosivujemme ja sovelluksemme käyttöaste on yli 80 %, joten voimme parantaa tuottavuuttasi kaikilla laitteilla toimivan varausalustamme avulla.

Tarkistuslista liikematkustussäästöjen luomiseen

Save Time And Money
Data Makes The Difference

Tiedon tärkeys

Egencia on ainoa liikematkatoimisto, joka kykenee yhdistämään kaikki tarvitsemasi matkustustiedot yhteen paikkaan, jotta sinun ei tarvitse tasapainoilla useiden eri järjestelmien välillä.

Olemme luoneet digitaalisen matkustusalustamme juuri ammatikseen matkustavia ihmisiä varten. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esitellä matkustusohjelmasi tuloksia täysin varmana siitä, että sinulla on aina kokonaiskuva saatavilla.

Me herätämme matkustusohjelmasi henkiin tiedon visualisointityökalu Analytics Studion avulla. Sen ansiosta matkustusohjelmaasi koskevat tiedot ovat jatkuvasti kätesi ulottuvilla erilaisten suodattimien, dynaamisten kaavioiden, diagrammien ja intuitiivisten ominaisuuksien kautta. Analytics Studion avulla voit esimerkiksi ladata kuvia, Excel-tiedostoja ja raakaa dataa tai tallentaa raportteja muun muassa PDF-muodossa. Tahdotko tarkastella, miten tietty matkustajaryhmä on noudattanut yrityksesi matkustajakäytäntöjä? Ota vain käyttöön tarvitsemasi suodattimet, niin yksityiskohtaiset tiedot ovat pian saatavillasi.

Me tiedämme, että liikematkustaminen on usein monimutkaista ja että sinun on monesti tehtävä nopeita päätöksiä. Analytics Studio auttaa sinua juuri tällaisissa tilanteissa, sillä sen avulla sinun on helppo ymmärtää, miten matkustusohjelmasi toimii, sekä löytää säästömahdollisuuksia.

Miten Air Methods käytti dataa liikematkustuksen vahvistamiseen

Light-grey-mobility

Datapohjaiset liikematkatoimistot (TMCs) auttavat edistämään matkustusohjelmaa

Data on osa jokapäiväistä elämäämme. Hyödynnämme yli 189 miljardia riviä dataa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan käyttökokemuksen verkossa ja antaaksemme yritysten matkahallinnolle tarvittavat tiedot säästöistä. Ota selvää, kuinka matkustusohjelmasi data voi hyödyttää sinua.

Näytä parhaat puolesi

Luo nopeasti visuaalisia kaavioita, jotka tekevät vaikutuksen.

Tee vaikutus muihin tiimeihin, sidosryhmiin ja johtoon esittelemällä keräämiäsi tietoja tehokkaassa ja vangitsevassa visuaalisessa muodossa. Egencia Analytics Studio auttaa sinua kertomaan tarinasi ja osoittamaan matkustusohjelmasi tuottaman arvon.

Sinun on aika kasvattaa säästöodotuksiasi.
Pyydä demo jo tänään.