Skip to main content

Säästöjä ja kasvua liikematkustusteknologian avulla

Save and scale with Egencia business travel technology

Säästä ja kasva Egencian matkustusteknologian avulla

4 min

Lähettäjä: 02 heinäkuun 2020

Prioriteetit ovat muuttumassa yritysten valmistautuessa koronaviruksen jälkeiseen maailmaan. Organisaatioiden on toimittava vähemmin varoin ja älykkäämmin voidakseen jatkaa toimintaansa, ja tämä tarkoittaa sitä, että huomio kiinnittyy entistä enemmän menojen hallintaan. Monien yritysten matkustuskulttuuri on vahva, eli yrityksen johto ja prosessit tukevat liikematkustuksen roolia strategisena investointina, jolla on liiketaloudellista arvoa. Tällaisten yritysten tulisi keskittyä tekemään yhteistyötä sellaisen liikematkatoimiston kanssa, jonka liikematkateknologian on todistettu säästävän aikaa ja rahaa ja parantavan matkustuskokemusta. Egencia on liikematkojen digitaalisten sovellusten ensimmäisiä keksijöitä. Suunnittelimme liikematkojen varaustyökalut tarkoituksella toimimaan missä tahansa laitteessa, jotta ne voivat tukea matkavastaavia ja matkustajia heidän matkansa aikana milloin ja missä tahansa he ovatkin. Teknologiset ratkaisumme kulkevat mukanasi, joten voit käyttää samoja tehokkaita työkaluja niin töissä ollessasi kuin myös matkasi aikana. Muutoksia tukevaa teknologiaa Splunkissa ja James Fisher Marine Services Ltd:ssä Liiketoiminnan harjoittaminen muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, ja siksi on välttämätöntä tehdä yhteistyötä sellaisen liikematkatoimiston kanssa, joka pystyy ennakoimaan tarpeesi ja nopeasti mukautumaan muuttuviin vaatimuksiin. Egencia tukee kaiken kokoisia yrityksiä kaikilla toimialoilla. Yritykset, jotka kasvavat tai muuttuvat uusiin vaatimuksiin sopeutuakseen, tulevat arvostamaan työkalujemme eri elementtien hyödyllisyyttä. Matkustusteknologiamme ominaisuuksiin kuuluu muun muassa personointimahdollisuus, Savings Finder for Air and Hotel sekä integroidut matkustuskäytännöt. Näiden ominaisuuksien avulla asiakkaiden käytössä ovat parhaan hinta-laatusuhteen tarjoavat matkapalvelut ja matkustajille näytetään käytäntöjen mukaiset ja parhaan hintaiset vaihtoehdot ensimmäisinä. Riippumatta siitä, minkä kokoinen yrityksesi on tai kuinka yrityksesi muuttuu, tämä auttaa matkavastaavia luomaan säästöjä.

"Splunkissa me rakastamme toimivia teknologioita. On haastavaa löytää teknologia, joka kasvaa kanssamme ja joka pysyy kasvumme vauhdissa mukana ollen samalla kestävä. Tarvitsimme teknologian, joka olisi meitä vastassa – osa yrityskulttuuriamme on miettiä, miten teknologiasta saa aidosti asiakaslähtöistä. Asiakkailla tarkoitan nyt omia työntekijöitämme ja matkustajiamme. Tuen siis Splunkin kulttuuria työkaluillamme varmistamalla, että annamme työntekijöiden käyttöön hyödyllisiä ja moderneja työkaluja, sellaisia joita he voisivat käyttää myös vapaa-ajallaan."

— Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

Matkustajat rakastavat alustan tarjoamaa kokemusta sekä yksinkertaisia varaustyökalujamme, jotka poistavat viime hetken muutosten aiheuttaman stressin, koska muutosten tekeminen on yhtä helppoa kuin alkuperäisen varauksen tekeminen. Ja Egencian ensisijaiset hinnat tarjoavat lisäetuja, kuten ilmaisen peruutusoikeuden, aamiaisen ja Wi-Fi:n, positiivisen matkustajakeskeisen kokemuksen luomiseksi.

"Yksi Egencian tärkeimmistä myyntivalteista oli sen itsepalveluvaraustoiminto, jossa ihmiset näkevät oman matkasuunnitelmansa ja voivat peruuttaa varauksia napin painalluksella. Se on usein tarpeen, sillä monet projektimme vaativat nopeita toimia ja joustavuutta."

— Lisa Murphy, liiketoiminnan ryhmänjohtaja, JFMS 

Skyjack loivat kustannussäästöjä raporttien ja palveluntarjoajien avulla Yritykset tarvitsevat käyttöönsä teknologian, joka voi tuottaa konkreettisia säästöjä. Yksi tapa, jolla teknologiamme auttaa organisaatioita säästämään liikematkustuksen kuluissa, on kattavat raportointimahdollisuudet. Monille asiakkaillemme syvällinen käsitys yrityksen matkakustannuksista on ehdoton välttämättömyys.

Helppokäyttöisen alustan kautta on tarjolla keskimäärin 290 lentoyhtiön tarjonta ympäri maailman. Lentovaihtoehtojen suuri määrä yhdistettynä online-varaustyökaluun, johon on integroitu matkustuskäytännöt, takaa, että matkavastaavat voivat asettaa tietyn hintaiset tai luokkaiset liput etusijalle ja saavuttaa näin merkittäviä säästöjä matkustusohjelmassaan.

Ensimmäisenä vuonna Egencian kanssa yhteistyötä tehdessään Skyjack huomasi kotimaan lippujen keskimääräisen hinnan laskeneen 28 %.

Skyjack-tapaustutkimus

Teknologia, joka tukee NTTS:n ja Splunkin matka-asioista vastaavia On välttämätöntä voida tehdä töitä missä tahansa. Siksi huolellisuusvelvollisuuden täyttäminen ja riskienhallinta ovat matkapäälliköiden ensisijaisia tavoitteita. Egencian avulla matkavastaavat hyötyvät paperittomasta ja reaaliaikaisesta hyväksyntäprosessista, joten matkustajien ei tarvitse odotella mahdollisista muutoksista huolimatta.

"Egencia auttaa minua menestymään, sillä se antaa käyttööni ne tiedot, jotka tarvitsen työni tekemiseen, olipa kyse sitten huolenpitovelvollisuuden hoitamisesta, kulujen hallinnoimisesta tai sellaisen työkalun tarjoamisesta työntekijöille, joka auttaa heitä siirtymään paikasta toiseen ja tapaamaan asiakkaita, jotka auttavat kasvattamaan yritystämme."

—Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel, Splunk

Koronaviruspandemia on karu muistutus siitä, että muutokset voivat tapahtua nopeammin kuin kukaan osaa ennakoida. Mutta tuntemattomaan on silti mahdollista valmistautua. Koska voit paikantaa matkustajat välittömästi, tiedät, että he saavat hälytyksiä kaikista matkahäiriöistä ja voit päivittää matkustuskäytännöt heti vastauksena globaaleihin tapahtumiin, voit taata, että matkustajasi ovat turvassa, vaikka he olisivat maailman toisella laidalla.

"Egencian ansiosta tiedämme, missä työntekijöidemme tulisi olla. Ja koska kaikkien on tehtävä varaukset alustan kautta, heidän sijaintinsa näkyy matkustajan seuranta -sovelluksessa, mikä auttaa meitä todella suunnittelemaan kriisinhallintaa."

— Tricia Lim, yrityssuunnitteluosaston varapääjohtaja, NTT Singapore

Egencian matkustajien riskienhallintateknologia helpottaa matkustajien jäljittämistä, matkustuskäytäntöjen muuttamista, kiireellisten hälytysten jakamista ja riskienhallinnan suunnittelua. Se lievittää myös matkapäälliköiden stressiä ja säästää arvokasta aikaa. Kenenkään ei tarvitse enää käyttää useita eri palveluntarjoajien varaustyökaluja, koska kaikki on saatavilla yhden Egencian tarjoaman sovelluksen kautta. Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa saadaksesi selville, kuinka teknologia voi auttaa sinua hallitsemaan yrityksesi menoja ja säästämään matkakustannuksissa. Jaa tämä julkaisu LinkedInissä tai Twitterissä.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.