Skip to main content

Miten Tech Data optimoi matkanhallintansa

Global-travel-management-at-tech-data.jpg

Tech Data teki matkanhallinnastaan yksinkertaisempaa

1 min
YRITYS:
Tech Data
ALA:
Teknologian jakelu
TYÖNTEKIJÖITÄ:
14 000

Lähettäjä: 14 toukokuunn 2020

Maailmanlaajuinen teknologian jakeluyritys Tech Data on auttanut sellaisia yrityksiä kuin Apple, Cisco, HP ja Microsoft tuomaan tuotteensa markkinoille vuodesta 1974 lähtien.

Yrityksen EU-matkoista vastaava tiiminjohtaja Joan Santalo auttaa maailmanlaajuisesti toimivaa Tech Dataa varaamaan ja hallinnoimaan liikematkojaan. Koska Tech Data toimii useissa maissa, jokaisen maan paikallisten vivahteiden ymmärtäminen on vain osa menestyvän liikematkustusohjelman luomista ja ylläpitämistä.

Me Egencialla olemme työskennelleet läheisesti yhdessä Tech Datan kanssa varmistaaksemme, että yrityksen maailmanlaajuinen matkanhallintaratkaisu ottaa huomioon sekä eurooppalaiset että muiden maiden paikalliset säädökset. ”Voimme esimerkiksi käyttää Ranskassa junamatkoja varatessamme ranskalaista junamatkaratkaisuamme ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa taas vastaavaa brittiläistä ratkaisuamme. Meillä on myös paikallisia virkailijoita, jotka tuntevat jokaisen maan haasteet ja erikoisuudet sekä sen, mitä ne voivat meille tarjota”, Santalo kertoi.

Teknologiayrityksenä Tech Datalle on myös tärkeää se, että sillä on käytössään tehokasta ja helppokäyttöistä teknologiaa. Oli kyse sitten selkeistä tiedoista ja päätöksentekoon vaikuttavasta raportoinnista tai näppärästä ja mutkattomasta käyttäjäkokemuksesta, Santalo totesi, että Egencia on liikematkatoimisto, joka sopii Tech Datan liiketarpeisiin täydellisesti.

Katso video ottaaksesi selvää siitä, miten Egencia auttaa Tech Dataa hallinnoimaan maailmanlaajuista matkustusohjelmaa eri maiden paikallisia vivahteita unohtamatta.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Haluatko tehdä liikematkustusohjelmastasi entistä yhtenäisemmän mutta ottaa samalla huomioon eri maiden paikalliset vivahteet? Ota meihin yhteyttä jo tänään.