Skip to main content

Liikematkustuksen riskienhallinta, matkustustiedotteet ja matkailmoitukset

Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies
Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies

Matkustajien turvallisuutta ja matkakohdetta koskevat tiedot

Liikematkustus on muuttunut ratkaisevasti. Matkanhallintatyökalujemme, kuten Egencia® Travel Advisorin, avulla voit optimoida matkustusohjelmasi ja huolehtia matkailijoistasi.

Tue matkustajien hyvinvointia

Egencia® Travel Advisor auttaa varmistamaan, että liikematkustajilla ja liikematkojen varaajilla on pääsy turvallisuutta ja matkakohdetta koskeviin tietoihin sekä niiden potentiaalisiin vaikutuksiin matkoja suunnitellessa.

  • Vakuuta matkustajillesi, että heistä pidetään huolta matkan aikana ja että heidät pidetään ajan tasalla pandemiaa ja muita matkaa koskevista ilmoituksista ja tiedotteista.
  • Auta matkustajiasi suunnittelussa antamalla heille vaivaton pääsy riskityyppeihin ja turvallisuustoimenpiteisiin liittyviin tietoihin, kuten kasvomaskeja koskeviin vaatimuksiin, omaehtoisen karanteenin sääntöihin ja muihin ohjeistuksiin.
  • Tue liikematkustajiasi kriisiaikoina ja potentiaalisissa riskitilanteissa, kuten luonnonkatastrofien ja kansalaislevottomuuksien aikana, tarjoamalla heille pääsy valtioiden matkustustiedotteisiin jo matkojen suunnittelu- ja varausvaiheessa.
Support travelers’ wellbeing
Light grey under the wing

Tue matkustajiasi ja minimoi liiketoimintaan kohdistuvat riskit

Olitpa sitten luomassa uutta riskienhallintasuunnitelmaa tai hiomassa matkustuskäytäntöjäsi, Egencia® Travel Advisor voi auttaa
sinua optimoimaan huolenpitovelvollisuutta koskevat strategiasi matkustustiedotteiden avulla.

Gain predictability and control

Parempi ennustettavuus ja kontrolli

Käytä Egencia® Travel Advisoria tehokkaaseen riskienhallintaan sekä saadaksesi parempaa ennustettavuutta ja kontrollia matkustusohjelmaasi. On lukuisia tapoja, joilla matkustusneuvot voivat auttaa sinua tasapainottamaan liiketoiminta- ja kasvutavoitteet sekä työntekijöidesi mielenterveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon.

  • Tee perusteltuja ja varmoja päätöksiä matkustusriskien hallintasuunnitelmaasi koskien. Esimerkiksi, jos rajalla on rajoituksia, voit asettaa matkustajan lähtöpaikkaa koskevan käytännön. 
  • Pysy perillä omaehtoista karanteenia koskevista säännöistä ja muista vaatimuksista tarjotaksesi liikematkustajillesi merkityksellisiä ja reaaliaikaisia päivityksiä. 
  • Käytä henkilökohtaisia suojaimia koskevia standardeja luodessasi matkustuksen peruspakettia liikematkailijoille. 
  • Päivitä matkustuskäytäntösi nopeasti korkean riskin kohteita tai muita riskitekijöitä koskevilla tiedoilla pitääksesi matkustajasi ajan tasalla.
  • Pääset helposti käyttämään Egencian matkustajan seurantatyökalua tunnistaaksesi matkustajat, joiden matkoja senhetkiset matkustustiedotteet ja -neuvot saattavat koskea.

Kasvata matkustajien luottamusta

Egencia auttaa sinua kasvattamaan matkustajiesi luottamusta siihen, että heidän terveytensä otetaan huomioon näyttämällä heille jo varausvaiheessa matkaa koskevat turvallisuus- ja matkakohdetiedot.

Kaikki liikematkoja varaavat voivat helposti nähdä palveluntoimittajien antamat, terveyttä ja hygieniaa koskevat toimenpiteet varaamisen aikana, tehtiinpä varaus sitten verkossa tai mobiilisovelluksessa.

Takaa matkustajiesi mielenrauha auttamalla heitä saamaan tiedot matkakohdetta, hotellia, vuokra-autoa, lentoja tai junamatkoja koskevista mahdollisista  turvallisuustoimenpiteistä jo varaamisvaiheessa.

Increase travelers’ confidence

Pyydä demo nähdäksesi, millä tavalla Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Egencian asiakaspalveluun.