Skip to main content

Liikematkustuksen Hallinta, Liikematkustusalusta, Liikematkustusohjelmisto & Liikematkustusteknologi

Business Travel Platform
Business Travel Platform

Liikematkustusalustan palvelut

Seuraa johtajaa. Yksi alusta. Yksi ratkaisu kaikkiin liikematkustustarpeisiisi.

Travel Technology Pioneer

Matkustusteknologian edelläkävijä

Egencia on toiminut kaikkien digitaalisten matkanhallintayritysten edelläkävijänä. Tekemämme teknologiset innovaatiot ovat tuoneet matkustamisen ja liikematkustajien käyttöön uusia ratkaisuja tutulla ja helpolla tavalla.

Me tarjoamme yrityksellesi parhaan liikematkustuskokemuksen luomalla jatkuvasti uusi tapoja, joilla liikematkustaminen voi hyödyttää yritystäsi. Tätä varten meillä on käytössämme: 

  • Palveluntarjoajaverkosto, joka tarjoaa lentojen, junamatkojen, vuokra-autojen ja hotellien lisäksi myös monia muita liikematkustuksen kannalta oleellisia palveluita (lentokenttälounget, Wi-Fi, tärkeitä tietoja kohteesta).
  • Liikematkustusohjelmisto, joka tukee yrityksesi matkustusohjelmaa ja auttaa yritystäsi säästämään aikaa kuluraportoinnin hallinnoimisessa.
  • Ennakoiva analytiikka, joka tarjoaa yrityksellesi ja sen matkustajille parhaat matkustusvaihtoehdot.
  • Asiakaspalvelu, jolla on tukenaan tekoäly.
  • Kaikilla kanavilla toimiva alusta – aloita matkan varaaminen yhdellä laitteella ja viimeistele se myöhemmin toisella.

Säästöt ja analytiikka

Enää yrityksesi ei tarvitse kuluttaa tuntikausia tarvitsemiensa tietojen keräämiseen useista eri taulukoista. Anna meidän tehdä hankalimmat työt ja keskittää yrityksesi matkustusohjelmaa koskevat tiedot alustallemme, jotta niihin voi päästä käsiksi helposti yhdessä paikassa.

Tämä kattava ratkaisu tarjoaa tietoja, jotka ovat peräisin suoraan alustaltamme. Yrityksesi ei tarvitse turvautua useisiin kolmansien osapuolien tarjoamiin työkaluihin, sillä keskitetty lähestymistapamme säästää aikaa tarjoamalla dynaamisia visuaalisia raportteja yrityksesi matkustusohjelman toiminnasta ja auttaa yritystäsi lisäksi löytämään säästömahdollisuuksia.

Savings and analytics
Expert-Support
80 %:iin
puheluista
vastataan alle 20 sekunnissa

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Meillä on käytössämme yli 2 500 matkatoimistovirkailijaa, jotka tarjoavat ympärivuorokautista tukea matkustajille, matkanvaraajille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille ympäri maailman vuoden jokaisena päivänä.

Alustamme avulla virkailijat saavat käyttöönsä kaikki samat tiedot kuin sinäkin, joten he voivat auttaa sinua ja matkustajiasi matkan kaikissa vaiheissa. Virkailijat tunnistavat jokaisen heille soittavan matkustajan tarjotakseen näille mahdollisimman korkeatasoista palvelua.

Egencian mobiilisovellus

Käyttämämme mobiiliteknologia kuuluu alan parhaisiin, ja sen kattavat ominaisuudet ovat niin matkustajien, matkojen hyväksyjien, matkanvaraajien kuin matkavastaavienkin käytettävissä. Päivitämme ja parannamme sovellustamme jatkuvasti tarjotaksemme matkustajille parhaan varauskokemuksen sekä parhaat matkasuunnitelmat ja ilmoitukset. Tarjoamme myös vain mobiililaitteilla saatavilla olevia ominaisuuksia, kuten erikoishotellihintoja ja maakuljetusvaihtoehtoja.

Matkavastaavat ja matkanvaraajat voivat tarkastella matkustajien varauksia hallinnoidakseen näiden matkasuunnitelmia myös tien päällä ollessaan. Sen lisäksi he voivat hylätä ja hyväksyä matkoja sovelluksessa vain muutamalla napautuksella tai tarkastella ja seurata matkustajia ympäri maailman Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla.

Egencia Mobile App
Policy and approval

Käytännöt ja hyväksyminen

Me teemme matkustuskäytäntöjesi ja matkojen hyväksymisen hallinnoimisesta helppoa, sillä meidän avullamme voit tarkastella matkustajiesi matkasuunnitelmia nopeasti kaikilla varauskanavilla. Yrityksesi matkustuskäytännöt ja hyväksyntäprosessi on automatisoitu ja integroitu alustallamme, ja ne ovat sen lisäksi kaikkien nähtävillä. Matkustajiesi käytettävissä on aina intuitiivisia, visuaalisia ohjeita, jotka auttavat heitä tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia.

Egencian ratkaisun ansiosta Nasdaqin travel manager tukee uutta yrityksen matkustuskäytäntöä ja ohjaa matkustajia tekemään käytännön mukaisia valintoja helpolla tavalla varausta tehdessä. Kyky säätää käytäntöä tarpeen mukaan antoi heille mahdollisuuden reagoida nopeasti trendeihin ja säästää kustannuksissa. He ottivat käyttöön myös matkaa edeltävän hyväksymisprosessin.

Katso tapaustutkimus

Matkustajien riskinhallinta

Matkustamiseen kuuluu aina monenlaisia riskejä, jotka vaihtelevat huonoista sääolosuhteista äkillisiin lakkoihin ja yllättäviin poliittisiin tapahtumiin. Siksi asiakkaamme pitävätkin tärkeänä sitä, että heillä on käytettävissään matkustukseen liittyvien riskien hallintaratkaisu, joka tarjoaa heille ajantasaisia uutisia, selkeää ja ytimekästä viestintää, mahdollisuuden seurata matkustajia sekä lääkinnällistä apua ja turvallisuutta koskevia palveluita.

Tiettyihin kohteisiin matkustaminen saattaa olla sinun yrityksesi osalta liian riskialtista, ja sinulla onkin mahdollisuus rajoittaa matkustamista tarpeidesi mukaan. Me tarjoamme matkahallinnon vastuuhenkilöille päivittäisiä ilmoituksia ja kerromme heille mahdollisista vaaratilanteista lähettämällä heille erityisilmoituksia, jotka sisältävät luettelon kaikista matkustajista, joita tilanne koskee. Hätätilanteessa matkahallinnon vastuuhenkilöt voivat ladata matkustajaluettelon myös Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla joko verkossa tai sovelluksella.

Jos asiakkaamme tarvitsevat korkeamman tason tukea matkustusriskien hallinnoimiseksi, me voimme tarjota heidän käyttöönsä monia meidän kanssamme yhteistyötä tekeviä, riskinhallintapalveluita toimittavia yrityksiä.

Katso tapaustutkimus

Traveler risk management
Supplier Network

Palveluntarjoajaverkosto

Kattava valikoimamme perustuu laajaan Global Distribution System (GDS) -järjestelmän verkostoon, johon kuuluu halpasisällön koostajia, junayhtiöitä ja hotellien inventaarioalustoja. Se varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme juuri sitä, mitä he haluavat: oleellisia paikallisia matkavaihtoehtoja ympäri maailman.

Valtava valikoima on luonnollisesti suuri etu matkoja varattaessa. Kun on kyse yritysasiakkaista, on kaikkein tärkeintä kuitenkin tarjota oleellisia, ensisijaisia hintoja mahdollisimman nopeasti, jotta varaamiseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa.

Valikoimaamme kuuluu yli 500 000 hotellia, ja sen lisäksi me tarjoamme Egencian ensisijaisia hintoja yli 35 000 hotellissa sekä monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, kuten aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden ja pysäköinnin. Kaikki nämä on neuvoteltu yksinomaan liikematkailijoita varten. Palkitsemme myös vuosittain 100 parasta liikematkahotellia, jotka ovat saaneet erityisen loistavaa palautetta asiakaspalvelustaan.

Hotellien lisäksi olemme rakentaneet viimeisten 20 vuoden aikana suhteita palveluntarjoajiin, jotka kattavat koko matkustuskokemuksen. Meillä onkin palveluntarjoajia yli 200 maassa ja yli 30 000 kaupungissa.

Tarvitsetko parempia matkanhallintaratkaisuja?
Me voimme auttaa.