Skip to main content

100 Parasta Hotellia Liikematkailijoille

Egencian 100 parasta liikematkahotellia

2 min
Julkaistu: 20 February 2020
Corporate-travelers-enjoy-Top-100-Hotels.jpg

Kirjoittaja: Andrew Dyer, Vice President of Global Supply

Kaikki Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelmaan kuuluvat hotellit tietävät liikematkailijoiden toiveet ja tarpeet, ja majoitusliikkeet tekevätkin jatkuvasti työtä tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Egencian 100 parasta liikematkahotellia -tunnustus annetaan vuosittain hotelleille, jotka jatkuvasti ylittävät asiakkaidensa odotukset.

Liikematkailijoita palveleva eliittiryhmä

Paikkansa sadan parhaan joukossa ansainneet hotellit keskittyvät ottamaan selvää liikematkustajien tarpeista. Analysoimme hotellien mainoskampanjat, varausmäärät, kanta-asiakasohjelmat, aamiaismahdollisuudet ja asiakasluokitukset. Vuoden 2019 voittajat majoittivat yli 110 000 matkailijaa 16 maassa, myivät lähes 125 000 huoneyötä aamiaisineen ja antoivat matkustajille yli 75 000 kanta-asiakaspistettä. Näiden saavutusten lisäksi sata parasta hotellia saivat myös erinomaiset pisteet Egenciaa käyttäviltä liikematkailijoilta. 100 prosentin tason ylläpitäminen ei ole helppoa – eihän monella kyytipalvelujen käyttäjälläkään ole 5 pisteen luokitusta!

100 prosentin asiakastyytyväisyysluokituksen saavuttaminen onkin todellinen saavutus hotelleille. Vaikka alennusohjelmat ovat yksi voittajien valintaan vaikuttavista kriteereistä, listalle ei kuitenkaan valita ainoastaan halvimpia hintoja tarjoavia hotelleja. Listamme sata parasta liikematkahotellia pyrkivät jatkuvasti selvittämään liikematkailijoiden tarpeita ja muokatakseen asiakaspalveluohjelmiaan voidakseen palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

100 parhaan hotellin tarjoamat hyödyt matkustusohjelmallesi

Huolenpitovelvollisuuden lisäksi matkahallinnon päätehtävä on varmistaa sujuva matkustuskokemus, jotta liikematkailijat voivat keskittyä matkan tarkoitukseen. Matkahallinto voikin luottaa siihen, että sadan parhaan liikematkahotellin joukkoon valitut majoitusliikkeet pitävät matkustajista huolen ja tarjoavat heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Kun matkahallinto suosittelee matkailijoille sadan parhaan joukkossa olevia hotelleja, tämä on myös heidän mahdollisuutensa muistuttaa työntekijöitä matkustuskäytännöistä ja antaa heille muuta hyödyllistä tietoa.

Matkailijat ja matkanvaraajat tietävät myös, että heillä on käytössään luotettavat globaalit resurssit majoitusta varatessa. Ja kun matkanvaraajat hallinnoivat ylemmän johdon matkoja, he voivat luottaa siihen, että matkustajien ei tarvitse tuhlata aikaa sisäänkirjautumisessa ja että mahdolliset ongelmat ratkaistaan viipymättä. Samat tekijät – kuten suositut majoitusliikkeet, ensisijaiset hinnat ja lisäarvopalvelut – otetaan huomioon kaikissa hotellihauissa Egencian alustalla ja sovelluksessa, joten matkustajat voivat tehdä varauksen ilman huolta.

Voittajien salaisuudet

Egencia on aina parhaiden palveluntarjoajiensa tukena, olipa hotellin tarkoituksena sitten päästä seuraavan vuoden listalle tai säilyttää edellisvuoden sijoitus sadan parhaan joukossa. Meillä on käytössämme työkalut, tiimi ja kokemus, joiden avulla voimme auttaa asiakaskeskeisiä hotelleja palvelemaan miljoonia aktiivisia Egenciaa käyttäviä liikematkustajia. Tämä koskee myös kaikenkokoisia hotelleja. Useimmiten asiakaskeskeisen palvelun avaimet ovat samoja riippumatta siitä, onko hotelli iso, pieni, itsenäinen tai sitten osa suurempaa ketjua. Vaikka anteliaat kanta-asiakasohjelmat ovat houkutteleva tekijä hotellia valitessa, tiedostamme että niiden tarjoaminen ei ole aina hotelleille mahdollista.

Kaiken takana on kuitenkin ainutlaatuisen kokemuksen tarjoaminen liikematkailijoille. Liikematkailijoiden tarpeisiin luotu ympäristö ja majoitusliikkeen omiin vahvuuksiin keskittyminen ovat aina vuorenvarma yhdistelmä matkailijoiden ja heidän yritystensä luottamuksen voittamiseksi. Suosittelemme ylpeästi palveluntarjoajiamme, jotka keskittyvät asiakaskeskeisyyteen ja sitoutuvat Egencian tavoin luomaan luottamuksellisen suhteen yritysten matkahallinnon kanssa.

\Arvostamme suuresti hotelleja, jotka tekevät yhteistyötä kanssamme luodakseen parhaan mahdollisen kokemuksen. Mikään ei ole asiakkaillemme tärkeämpää kuin tietää, että heidän matkustajansa yöpyvät majoitusliikkeessä, joka pitää heistä huolta, tarjoaa parhaan hinta-laatu-suhteen ja parasta palvelua. Vielä kerran onnittelut voittajille!

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.