Skip to main content

Hallitse Kuluja Keskitetyn Datan Avulla

egmont-tv-filming.jpg
Tapaustutkimus Egmont

Hallitse Kuluja Keskitetyn Datan Avulla

2 min
Yritys
Egmont
Toimiala
Media
Työntekijöiden määrä
6,000

Egmont on Pohjoismaiden johtava mediatalo, joka julkaisee ja jakelee televisio- ja elokuvasisältöä yli 30 maahan. Konsernissa työskentelee yli 6,000 työntekijää noin sadassayrityksessä, ja siksi keskitetyn matkustusdatan kerääminen on tärkeää, jotta yritys pystyy kontrolloimaan kuluja ja takaamaan yhtenäisen varauskokemuksen. 

Katso videolta, miten Egencian globaali alusta on tehnyt liikematkustuksesta helppoa ja menestyksekästä.

Oletko valmis hyödyntämäänyrityksesi matkustusdataa? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Video Transcript:

”Yhteistyön tekeminen sellaisen yrityksen kanssa, joka vastaa tavoitteitamme ja kulttuuriamme, on erittäin tärkeää Egmontin kaltaiselle yritykselle. Olemme säätiö ja omistamme yli sata yritystä. Siksi on tärkeää, että yhteistyökumppanimme pysyvät vauhdissa mukana.

Ennen kuin aloitimme yhteistyön Egencian kanssa, haasteenamme oli, että monet ihmiset varasivat ja hallinoivat hotellivarauksia alustan ulkopuolella. Kumppanuus Egencian kanssa on tehnyt datastamme vahvempaa. Voimme myös tietää ja kerätä työntekijöiden tiedot kohteista, joissa he matkustavat. Nyt lähes kukaan ei varaa käytäntöjen vastaisesti, ja jos niin tehdäänkin, on siihen aina hyvä syy.

Hankaluus monen ja monessa maassa toimivan yrityksen johtamisessa on, että eri maissa on tietenkin erilaisia lakeja ja erilaisia kulttuureja, mutta myös erilaisia odotuksia. 

Meille on tärkeää, että data on keskitetty yrityksessä. Sitten jaamme sitä edelleen työntekijöille, niin että matkahallinto tietää kaiken yrityksestään ja matkustajiensa tavoista.

Kerran tai kaksi kertaa vuodessa katson, millaista kulutus on ollut viimeisen vuoden tai kuuden kuukauden aikana. Katson, käytämmekö paljon tiettyjä palveluntarjoajia ja hotelleja, joiden kanssa meillä ei kuitenkaan ole tarjouksia tai sopimuksia.

Meille on tärkeää se, että kaikki näkevätsisäänkirjautuessaan saman alustan... koska työntekijämme siirtyvät sisäisestiyrityksestä toiseen, ja siten voimme olla yrityksenä joustavampia. Edellytämmesitä kaikilta kumppaneiltamme ja tuotteilta, joita yrityksessä käytämme." 

Was this content helpful?
0