Skip to main content

Egencian mobiilimatkasovellus, liikemobiilisovellukset

Egencia Mobile
Egencia Mobile

Hallinnoi matkojasi missä tahansa ja milloin tahansa

Egencian mobiilisovellus: nauti rajattomasta vapaudesta.

Egencian matkaopas sovelluksessa

Mobiilisovelluksemme on paras tapa, jolla sinä ja matkustajasi voitte pysyä ajan tasalla matkasuunnitelmistanne sekä hallinnoida ratkaisevia yksityiskohtia matkailun alati muuttuvassa ympäristössä.

Yksi matkanhallintasovellus kaikkiin tarpeisiin

Kaikki tarvitsemasi kätesi ulottuvilla.

Egencian mobiilisovelluksen avulla liikematkustajat, matkanvaraajat, matkojen hyväksyjät ja yritysten matkahallinto pääsevät helposti käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa tietoihin. Tämä tehokas matkailusovellus tekee matkojen varaamisesta, hallinnoimisesta ja tarkastelemisesta tehokasta ja joustavaa, missä ikinä oletkin.

  • Kaikki tarvitsemasi yhdessä sovelluksessa. Sovelluksen avulla voit tarkastella matkasuunnitelmaasi ja kuittejasi, peruuttaa tai muuttaa varauksia, pyytää tukea ja paljon muuta.
  • Varaa itsellesi parhaiten sopivat matkustusvaihtoehdot muokattavan haun, helppokäyttöisten suodattimien ja selkeästi ilmoitettujen palveluiden ansiosta.
  • Liiku sujuvasti missä tahansa kaupungissa. Vertaile kuljetusvaihtoehtoja ja löydä paras tapa saavuttaa haluamasi määränpää.
  • Ainutlaatuisia etuja. Saat parempaa laatua edullisempaan hintaan matkailusovelluksessa saatavilla olevien erikoishotellihintojen ansiosta.
  • Helpompaa liikematkojen kulujen seurantaa. Voit nähdä maksut ja optimoida maksuprosessin sovelluksessa tehtävien kuluilmoitusten ja kuittienhallinnan avulla.
One travel management app
Keeping business trip planning on track

Hallinnoi liikematkojen suunnittelua

Olemme liikematkustajiesi tukena joka hetki. Sovelluksemme helppojen käyttäjäominaisuuksien avulla he voivat varata itselleen junamatkoja, vuokra-autoja, lentoja ja hotelleja. Sen lisäksi me autamme heitä matkustamaan luottamuksella, sillä he pystyvät tarkastelemaan matkasuunnitelmaansa milloin ja missä tahansa. Näin he voivat olla aina varmoja siitä, mikä heitä milloinkin odottaa. Sovellus on saatavilla myös Android Wear- ja Apple Watch -laitteille.

Kaiken lisäksi matkanhallintasovelluksemme tarjoaa vain mobiililaitteilla saatavilla olevia etuja, kuten erikoishotellihintoja ja kuljetusvaihtoehtoja. Voit myös keskeyttää varausprosessin ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin olet aiemmin jäänyt.

Meidän velvollisuutemme on auttaa sinua pitämään matkustajistasi huolta. Apu on vain yhden napautuksen päässä sovelluksen erityisen ”Tarvitsen apua” -painikkeen ansiosta. Matkustajasi voivat siis ottaa helposti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, missä ikinä he ovatkin.

Hätätilanteen sattuessa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva. Matkustajan seuranta -toimintomme on integroitu sovellukseemme, ja sen avulla voit hakea ja paikantaa liikematkustajasi reaaliaikaisesti. Voit tehdä haun kaupungin tai tietyn aikavälin mukaan ja tarkastella kaikkia matkustajiasi interaktiivisella kartalla tai luettelossa.

Matkustuksen riskienhallinnan ratkaisut

Hyväksy matkoja helposti ja nopeasti

Pysy aina tehtäviesi tasalla. Kollegoidensa liikematkojen hyväksymisestä vastaavat henkilöt ovat usein myös itse tien päällä. Enää sinun ei tarvitse pelätä inventaarion yllättävää loppuunmyyntiä tai hintojen äkillistä nousua, sillä voit hyväksyä matkoja salamannopeasti.

Me varmistamme, että matkoihin kohdistuvat häiriöt eivät vaikuta yrityksesi tulokseen. Voit hyväksyä tai hylätä matkustuspyyntöjä tai tarkastella matkustushistoriaa vain muutamalla napautuksella matkanhallintasovelluksessa.

Ota sovelluksen tarjoamista palveluista kaikki hyöty irti. Matkanvaraajat huomaavat nopeasti, että matkustajien tukeminen on sovelluksen avulla helppoa jopa silloin, kun he itse eivät ole toimistossa. He voivat tarkastella kaikkien matkustajiensa matkoja ja muokata näiden varauksia suoraan omalta mobiililaitteeltaan.

Matkanvaraajat voivat myös helposti hakea liikematkustajia, tarkastella näiden liikematkoja ja tehdä varauksiin muutoksia.

Quick and easy trip approvals

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanjärjestäjille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi tiedot kätesi ulottuvilla koko matkan ajan ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Egencia mobile app

Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.