Skip to main content

Opas liikematkustuskäytäntöjen luomiseen

Ilmainen opas liikematkustuskäytäntöjen luomiseen

1 min
Julkaistu: 17 May 2020
free-business-travel-policy-template.jpg

Kattavat liikematkustuskäytännöt ovat yritykselle nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Kun valmistelet liikematkaohjelmaasi COVID-19:n jälkeiseen aikaan, sinun on varmistettava, että matkustuskäytäntösi tukevat niin organisaatiosi kuin matkustajiesikin tarpeita. Käytäntöjen päivittäminen tai luominen COVID-19:n jälkeiseen aikaan voi tuntua ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Siksi me olemme tukenasi. Olemme luoneet sinulle oppaan kokonaisvaltaisten liikematkustuskäytäntöjen luomiseksi. Opas antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot organisaatiosi ja yrityksesi matkustajien tarpeet täyttävien matkustuskäytäntöjen luomiseen. Opas matkustuskäytäntöjen luomiseen korostaa myös alueita, joilla voisit säästää ja joiden avulla voit tukea riskienhallintaa. Tämä opas auttaa sinua:

  • Ymmärtämään matkustuskäytäntöjen tärkeyden
  • Luomaat matkojen varaamista ja matkakulujen hyvittämistä koskevat prosessit
  • Luomaan lentoja ja junamatkoja koskevat käytännöt
  • Luomaan majoitusta koskevat käytännöt
  • Luomaan autonvuokrausta koskevat käytännöt

”Aikaisemmin NTTS:llä oli monia erilaisia käytäntöjä, joten kukaan ei voinut muistaa niitä kaikkia. Mutta Egencian ansiosta meidän ei tarvitse opetella enää mitään ulkoa. Kaikki käytännöt löytyvät alustalta.”

— Tricia Lim, yrityssuunnitteluosaston varapääjohtaja, NTT Singapore 

Hyödynnä kaikki mahdolliset resurssit luodessasi uusia matkustuskäytäntöjä. Lataa opas liikematkustuskäytäntöjen luomiseksi ja varmista, että käytäntösi ovat parhaassa mahdollisessa kuosissa.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lataa opas