Skip to main content

Matkustusraportointia koronaviruskriisin seuraamiseksi

New travel reporting to understand the impact of COVID-19

2 min
Posted: 20 April 2020
egencia-travel-reporting-tool_featured_image.jpg

Kirjoittaja: Caleb MacIlvaine, senior product marketing manager

Liikemaailmassa sopeutumiskyky on elintärkeä ominaisuus, ja sama koskee myös matkustusohjelmaasi. Menestyvät ohjelmat pystyvät sopeutumaan liikemaailman alati muuttuviin tarpeisiin. Tämä oli kiistaton tosiasia jo ennen kuin koronavirus (COVID-19) aiheutti haastavat olosuhteet liikeyrityksille ympäri maailman, ja tällä hetkellä kyky sopeutua on jopa entistä tärkeämpää. Nämä muutamat viime viikot ovat muuttaneet liikematkustusta dramaattisesti niin meidän alamme kuin myös sinun yrityksesi kannalta. Egencia vastaa liikematkustuksen nopeasti muuttuvaan tilanteeseen tarjoamalla sinulle liikematkustuksen raportointiominaisuuden, jonka avulla voit hallinnoida matkustusriskejä ja sopeuttaa toimintaasi koko kriisin ajan. Kun koronaviruskriisi laajeni ja liikematkustajat ympäri maailman joutuivat palaamaan takaisin kotimaahansa maaliskuun keskivaiheilla, me julkaisimme koronavirukseen keskittyvän matkustusraportointikeskuksen Egencia Analytics Studiossa. Tämä matkustusraportoinnin kotisivulta löytyvä uusien raporttien kokoelma auttaa sinua pienentämään koronaviruksen taloudellista vaikutusta liiketoimintaasi tarjoamalla ladattavia tietoja kaikista lento- ja hotellivarauksistasi. Näitä matkustusraportteja voi muokata minkä tahansa tulevan aikavälin mukaan vuoden 2020 loppuun asti. Koronavirusta koskevaa liikematkustuksen raportointia Aivan sormiesi ulottuvilla olevien tietojen avulla voit tehdä juuri sinun matkustusohjelmallesi ja yrityksellesi tärkeän yksityiskohtaisen analyysin. Hotelliraportti näyttää tiivistelmän tulevista hotellivarauksista sekä niiden tämänhetkisestä tilasta. Tämän raportin avulla voit nähdä:

  • Jokaista ostotapahtumaa koskevan matkasuunnitelman numeron
  • Varauksen bruttoarvon
  • Hotellin peruutuskäytännöt
  • Hotelliketjujen joustavat käytännöt
  • Peruutusajan
  • Mahdolliset peruutus- tai muutosmaksut ja paljon muuta

Nämä jokaista ostotapahtumaa koskevat elintärkeät tiedot auttavat sinua arvioimaan yrityksellesi aiheutuvat taloudelliset vaikutukset ja saamaan tietoja siitä, miten voit korvata kulusi mahdollisimman hyvin peruutustapauksissa. Lentoraportti tarjoaa tietoja kaikkien lentovarausten lippujen tilasta. Näin saat esimerkiksi seuraavia tietoja jokaisesta ostotapahtumasta:

  • PNR
  • Peruutustila
  • Reitti, lentoyhtiö ja paljon muuta

Näiden tietojen avulla voit pysyä ajan tasalla lentomatkustuksen muuttuvasta tilanteesta jo etukäteen, joten voit arvioida ja pienentää sekä matkustajiesi että yrityksesi matkustusriskejä. Analytics Studion uuden koronavirukseen keskittyvän matkustusraportointikeskuksen avulla voit saada tarpeelliset tiedot vähentääksesi matkustajiesi kohtaamia riskejä, sopeutua nopeasti ja välttää sokkona toimimista, kun yrityksesi, matkustusohjelmasi ja matkustajasi kohtaavat muutoksia.

Was this content helpful?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.