Skip to main content

Vähennä hiilidioksidipäästöjä Air-Rail Display -ominaisuutemme avulla

Egencia esittelee uuden lentoja ja junamatkoja vertailevan työkalun kestävää matkustamista varten

2 min
Julkaistu: 24 October 2021
Air vs. Rail Comparator Tool for Sustainable Travel

Kirjoittanut: Kenza Samiry, Senior Product Manager

Kestävyys kuuluu monien hallitusten ja organisaatioiden tärkeimpiin tavoitteisiin, ja matkailualalta odotetaan merkittäviä toimenpiteitä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Kestävyyteen keskittyvänä tuotepäällikkönä tehtäväni on auttaa asiakkaita muokkaamaan yrityskulttuuriaan ja muuttamaan liikematkustustapojaan kestävämpään suuntaan. Jotta voimme auttaa matkustajia tekemään ympäristöystävällisempiä matkustuspäätöksiä, tarjoamme heidän käyttöönsä lukuisia erilaisia kestävyysominaisuuksia. Niiden avulla asiakkaat voivat seurata ja vähentää hiilidioksidipäästöjään. Kyseisiin ominaisuuksiin lukeutuvat varausportaalin yhteydessä oleva hiilidioksidipäästöjen seurantatyökalu, valikoima sähköajoneuvoja ja hakusuodattimet latausasemille, hiilidioksidipäästöihin keskittyvä yleisnäkymä ja raportointi, räätälöity konsultointi sekä hiilidioksidipäästöjen kompensointialoitteet.

Näiden hiilijalanjäljen pienentämisessä auttavien työkalujen lisäksi julkaisemme uuden Air-Rail Display -ominaisuuden, jonka avulla matkustajat ja matkanvaraajat voivat valita lennon sijaan junamatkan ja matkustaa sen ansiosta kestävämmin ja tehokkaammin. Tämän ominaisuuden avulla organisaatiot voivat vähentää hiilidioksidipäästöjään, saavuttaa hiilidioksidia koskevat budjettitavoitteensa ja säästää aikaa niissä tapauksissa, joissa matkustaminen on nopeampaa junalla kuin lentokoneella.

Mikä on uutta?

Olemme ryhtyneet yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa luodaksemme lentoja ja junamatkoja vertailevan ominaisuuden, joka ilmoittaa matkustajille ja matkanvaraajille, milloin lennon voikin korvata junamatkalla. Kun tarjoamme lennolle vaihtoehdoksi junamatkan, matkustajat ja matkanvaraajat saavat mahdollisuuden matkustaa vihreämmin ja tehokkaammin, mikä pienentää heidän hiilijalanjälkeään merkittävästi.

Kuinka se toimii?

Kun matkustaja tai matkanvaraaja hakee lentoa esimerkiksi Lontoosta Pariisiin, hakusivun yläreunaan ilmestyy banneri, jonka avulla hän voi käydä tarkastelemassa lennolle vaihtoehdoksi tarjottavaa junamatkaa. Tämä uusi kestävyysominaisuus antaa hänelle tilaisuuden valita helposti junamatkan ja matkustaa vihreämmin − ilman ylimääräistä vaivaa tai kustannuksia! Näin asiakkaat voivat vähentää lentomatkustuksen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjään merkittävästi.

Miksi kehitimme tämän ominaisuuden?

Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaita harkitsemaan toisenlaisia matkustusvaihtoehtoja. Teemme sen tarjoamalla enemmän vihreämpiä matkustustapoja, jotka pienentävät asiakkaidemme yrityksen ympäristövaikutusta ja auttavat heitä saavuttamaan yritystavoitteensa. Tämä on kestävän liikematkustuksen tulevaisuus, ja olemme innoissamme siitä, että Egencian asiakkaat voivat olla kyseisen alan edelläkävijöitä.

Egencia sitoutuu auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan yrityksensä kestävyystavoitteet tarjoamalla alustan, joka pienentää asiakkaiden hiilijalanjälkeä ja antaa matkustajille mahdollisuuden valita kestäviä liikematkustusvaihtoehtoja. Jos haluat lukea lisätietoa työkaluistamme, vieraile kestävyyssivullamme.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
1

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.