Skip to main content

Hyvin hallinnoidun matkustusohjelman liikevaikutukset

Matkustuskulttuuri: kilpailuetusi markkinoilla

1 min
Julkaistu: 18 June 2019
HBR.jpg

Videopuhelut ja verkkoyhteistyövälineet ovat loistava valinta silloin, kun yritys haluaa tehostaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien tiimiensä välistä yhteistyötä. Jos yritys haluaa kuitenkin saada todellista kilpailuetua, ei kasvokkain käytyjä tapaamisia voita mikään. Henkilökohtaista vuorovaikutusta tukeva, hyvin hallinnoitu matkustusohjelma voi auttaa organisaatiota solmimaan kestävämpiä asiakassuhteita, kehittämään yrityksen sisäistä yhteistyötä ja yhdenmukaistamaan yrityksen kulttuuria kansainvälisellä tasolla.

Uusi Harvard Business Review Analytic Servicesin ja Egencian tekemä tutkimus perehtyy siihen, miten paljon yrityksen matkustuskulttuuri voi vaikuttaa yrityksen liiketuloksiin. Tulokset olivat yllättäviä – ne yritykset, joilla on vahva matkustuskulttuuri, kertoivat saavuttaneensa merkittäviä parannuksia seuraavilla avainalueilla:

  • Tuottavuus
  • Asiakaspysyvyys
  • Työntekijöiden tyytyväisyys
  • Markkinaosuus

Nämä yritykset pitävät liikematkustusta eräänlaisena strategisena investointina, joka tuottaa konkreettista liikearvoa. Niillä on hyvin hallinnoidut matkustusohjelmat, jotka auttavat niitä säästämään rahaa ja edistävät niiden liiketoimien kasvua.

Lue raportti jo tänään ottaaksesi selvää siitä, miten vahva matkustuskulttuuri voi tarjota todellista kilpailuetua liiketoiminnallesi.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
1

Lataa raportti: