Skip to main content

Liikematkatoimiston rooli kriisin aikana

Liikematkojen hallintaa kriisiaikaan

2 min
Julkaistu: 08 September 2021
Business-travel-during-crisis.jpg

Mark Hollyhead, Chief Operating Officer ja SVP, Customer Success

Asiakkaamme pyysivät. Me kuuntelimme.

Olemme COVID-19-kriisin aikaan tehneet ahkerasti töitä tarjotaksemme sinulle tarvitsemasi työkalut sekä neuvoja ja tietoa, joiden avulla voit pysyä ajan tasalla. Nykytilanne muuttuu jatkuvasti, ja siksi osa meidän työstämme on kuunnella asiakkaidemme palautetta, jotta saamme paremman käsityksen liiketoiminnan ja matkanhallinnan tarpeiden muuttumisesta. Olemme oppineet saamastamme palautteesta ja mukauttaneet  työkalujamme ja asiakaspalvelukokemustamme sen mukaisesti.

Tässä on muutamia poimintoja saamastamme palautteesta:

Vastausaikamme tulee olla nopeampi

Pyrimme kaikin tavoin pitämään sinut ja yrityksesi matkustajat turvassa pitäen samalla myös tiimimme jäsenet turvassa.Kaikki asiakastuen edustajamme ovat nyt valmiita auttamaan sinua kodeistaan, mikä tarkoittaa sitä, että henkilökuntamme on täysilukuinen ja valmis vastaamaan pyyntöihin nopeammin.

Lisää itsepalveluvaihtoehtoja

Loimme nopeasti verkossa käytettävän itsepalvelutoiminnon maksuttomien peruutusten mahdollistamiseksi hotellivarauksille, jotka eivät alun perin olleet hyvitettävissä.Lisäksi yritysmatkailijat voivat nyt nähdä kaikki matkasuunnitelmansa verkossa, valita, mihin niistä he tarvitsevat apua, ja lähettää pyynnön muutamalla napsautuksella.

Matkustajan seuranta -ominaisuus on loistava työkalu – mutta voiko se tehdä muutakin?

Teimme päivityksiä tähän työkaluun laajentaen hakuominaisuuden kattamaan maailmanlaajuiset haut maan, kaupungin tai itsemääriteltävän maantieteellisen alueen perusteella. Olemme myös lisänneet ominaisuuden, jonka avulla on mahdollista tarkastella matkailua vakavimmilla koronavirusalueilla viimeisten 30 päivän aikana.

Lisätietoa taloudellisista vaikutuksista

Tutustu koronavirukseen keskittyvään matkustusraportointikeskukseen Egencia Analytics Studiossa.Näiden raporttien ansiosta käytössäsi on ladattavat tiedot kaikista lento- ja hotellivarauksistasi.Näitä matkustusraportteja voi muokata minkä tahansa tulevan aikavälin mukaan vuoden 2020 loppuun asti.

Tukea liikematkustusohjelmasi uudelleensuunnitteluun

Lisäsimme Analytics Studioon vertailunäkymän, jonka avulla voit vertailla yritystäsi samanlaisiin yrityksiin matkustukseen käytettyjen varojen suhteen tai tarkastella vertailutietoja niistä maista, joihin olet varannut matkoja. Näin saat paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin nykyinen matkustusohjelmasi toimii ja millä alueilla voit optimoida sitä. Haluamme myös kiittää asiakkaitamme:Viimeisimmän matka-asioista vastaaville suunnatun tutkimuksen mukaan tekemämme päivitykset helpottavat asiakkaidemme elämää – ja tavoitteemme onkin aina olla tukenasi kaikissa tilanteissa.

Mitä seuraavaksi?

Jatkamme ponnisteluja löytääksemme ratkaisuja asiakkaidemme muihin pyyntöihin. Tässä on joitain muita työn alla olevia muutoksia:

  • Lisää matkustusneuvoja ja vinkkejä meiltä ja muilta alan ammattilaisilta voidaksemme auttaa sinua pysymään ajan tasalla.Tutustu pian saatavilla olevaan Connect-verkkoyhteisöömme.
  • Lisää työkaluja, joiden avulla voit suunnitella yrityksesi liikematkustusohjelman uudelleen.
  • Teemme yhteistyötä liikematka-alan verkostojen ja palveluntarjoajien kanssa voidaksemme tarjota mahdollisuuden muuttaa varauksissa olevia nimiä.
  • Olemme myös keskittyneet helpottamaan käyttämättömien lippujen tarkastelua ja käyttöä.

Pyrimme tulevaisuudessa tarjoamaan lisää palveluita, jotka tekevät liikematkailusta helpompaa, nautinnollisempaa ja rikastuttavampaa yrityksellesi. Jos sinulla on mitään ehdotuksia meille, ota yhteyttä Account Manageriisi. Pysy ajan tasalla Sivustollamme on tukikeskus, joka tarjoaa matka-asioista vastaaville, matkanvaraajille ja liikematkustajille yhden paikan, josta he voivat löytää tietoa pysyäkseen ajan tasalla koronavirukseen liittyvissä asioissa ja saada tietoa siitä, kuinka se vaikuttaa yritysmatkoihin.Tässä osiossa on tietoa kaikista lentoyhtiöiden, hotellien ja junayhtiöiden käytännöistä sekä tietoa peruuttamisesta ja uudelleenvaraamisesta.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.