Skip to main content

Sisäpiirin opas hallinnoituun liikematkustamiseen

1 min
Posted: 13 April 2021
 Female-business-travel-manager-sharing-advice.jpg

Liikematkustusohjelman käyttöön ottamisen edut ovat valtavia. Onko yrityksesi läpinäkyvämpää matkustusohjelmaa kaipaava, nopeasti kasvava startup vai tunnettu monikansallinen yhtiö, joka haluaa tehdä työntekijöidensä matkustuskokemuksesta yhdenmukaisempaa? Egencian kaltaisen liikematkatoimiston kumppaniksi ryhtyminen tarjoaa kouriintuntuvia etuja kaikenlaisille yrityksille.

Tässä hallinnoitua liikematkustamista käsittelevässä e-kirjassa 16 asiakastamme antaa sisäpiirin neuvoja liikematkustusohjelman käyttöön ottamisesta. Lue yksityiskohtaisia kertomuksia siitä, miten asiakkaamme ottivat liikematkustusohjelman käyttöön ja millainen vaikutus sillä oli heidän organisaatioonsa.

Tämän lisäksi saat myös esimerkiksi tietää, miten Nasdaq vähensi matkustuskulujaan 32 %:lla ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tai miten James Fisher Marine Services Ltd. onnistui saavuttamaan 95 % käyttöasteen verkkopalveluidemme käytössä samalla, kun se paransi sekä matkustajien että alihankkijoiden matkustajatyytyväisyyttä.

Lataa e-kirja, niin saat selville:

  • Miten käytännölliset tiedot voivat auttaa sinua säästämään merkittävästi sekä rahaa että aikaa
  • Miten maailmanlaajuiset tiedot ja raportit muuttavat huolenpitovelvollisuutta
  • Miten liikematkustusratkaisu voi parantaa sekä käytäntöjen noudattamista että työntekijöiden tyytyväisyyttä
  • Miksi oikeanlainen liikematkustusratkaisu voi olla täydellinen valinta niin nopeasti kasvaville startupeille kuin monikansallisille organisaatioille

Lataa e-kirja