Skip to main content

Urakatsaus: Susana Meza

2 min
Posted: 24 September 2021
Susana Meza – Software Development Engineer I – at Egencia

Susana Meza
Egencia, Software Development Engineer I

Mistä pidät työssäsi eniten?

Siitä, että opin jatkuvasti uutta. Hakiessani työpaikkaa tämä oli minulle tärkeää – en halunnut pysyä aina samoissa tehtävissä. Uusien koodien kanssa työskentely ja ongelmanratkaisu pitävät työni kiinnostavana.

Mikä on ollut ylpein hetkesi Egencialla?

Ole ylpeä joka kerta, kun työskentelen uuden asian parissa ja opin jotakin uutta. Samojen rutiinien toistamiseen ja samantyyppisten tehtävien tekemiseen on helppo sortua, mutta kun haastat itsesi oppimaan jotakin uutta ja saavuttamaan tavoitteita, kehityt sekä ammatillisesti että ihmisenä.

Mikä tekee Egenciasta mahtavan työpaikan?

Työskentelykulttuuri tekee Egenciasta mahtavan työpaikan. Ilmapiiri on erittäin kannustava ja yhteistyötä tukeva, ja koen, että mielipiteelläni on väliä. Myös kotoa käsin työskennellessä olen tuntenut itseni tervetulleeksi ja voinut ottaa huoletta yhteyttä kehen tahansa tiimini sisällä tai ulkopuolella aina, kun minulla on ollut kysyttävää.

Miksi suosittelisit uraa tiimissäsi?

Jos suhtaudut työhösi intohimoisesti ja nautit haasteista ja uusien asioiden oppimisesta, Egencia on sinulle oikea paikka. Meillä on myös hyvä työn ja vapaa-ajan suhde sekä loistava työilmapiiri.

Minkälaisen neuvon antaisit henkilöille, jotka suunnittelevat liittyvänsä Egenciaan?

Neuvoisin heitä kysymään kysymyksiä ja tarttumaan rohkeasti vastaan tuleviin mahdollisuuksiin. Erilaisiin tapahtumiin vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen, esitelmän seuraaminen tai kysyminen silloin, kun et olet jostakin asiasta varma, saattaa luoda yhteyden mahtaviin ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua tai jopa alkaa mentoroida sinua.

Mikä on suurin intohimosi?

Suurin intohimoni on oppiminen – kaikilla elämän osa-alueilla. Itsesi ja muiden sivistäminen on tärkeää sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti, koska siten altistat itsesi asioille, joista et ehkä olisi muuten koskaan tiennyt. Sillä tavalla voit ratkaista ongelmia kokonaisvaltaisesti ja löytää niihin parempia ratkaisuja.


Oletko valmis muuttamaan matkailualan teknologiaa?

Me olemme edelläkävijöitä. Me olemme ongelmanratkaisijoita. Meille ihmiset ovat tärkeitä. Tulet osaksi omistautunutta, maailmanlaajuista perhettä, joka hyötyy joustavista työtunneista, matkailueduista, hyvinvointieduista, sairasvakuutuksesta ja paljon muusta.

Liity meihin nyt

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.