Skip to main content
Female-employee-checking-phone-while-on-business-travel.jpg

Video: huolenpitovelvollisuus liikematkustuksessa

1 min

Yritysten huolenpitovelvollisuus ei ole koskaan ollut yhtä tärkeässä asemassa kuin nyt. Koronaviruksen (COVID-19) leviäminen on vaikuttanut moniin organisaatioihin kaikkialla maailmassa, ja yritysten on ryhdyttävä heti toimeen tukeakseen matkustajiensa turvallisuutta mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Me Egencialla otamme huolenpitovelvollisuuden erittäin vakavasti, ja asiakkaidemme matkustajaturvallisuuden varmistaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Tässä tehtävässä tärkeimpiin työkaluihin kuuluvat teknologiamme, asiantuntijamme ja ensiluokkainen asiakaspalvelumme. Niiden avulla voimme varmistaa, että yritykset voivat:

  • Käyttää raportteja pitääkseen riskinhallinnan vastuuhenkilöt ajan tasalla
  • Hyödyntää käytäntöjä yrityksen tarvitsemalla tavalla (esim. poistaa tiettyjä matkakohteita sallittujen matkakohteiden listalta)
  • Lähettää matkustajille päivityksiä kiireellisillä ilmoituksilla 
  • Seurata liikematkustajiaan kaikkialla maailmassa 
  • Keskustella – ja antaa matkustajiensa keskustella– asiantuntijan kanssa milloin tahansa
  • Tukea matkalla olevia matkustajia ja vähentää riskejä erityiskumppaneiden avulla 

Katso video, jolla Egencian johtaja, President Rob Greyber, sekä Egencian Senior VP and Chief Technology Officer Alex Kaluzny keskustelevat niistä tavoista, joilla me autamme yrityksiä täyttämään huolenpitovelvollisuuden. Lue lisäksi asiakkaidemme antamia todellisen elämän esimerkkejä.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.