Skip to main content

Liikematkustustrendit COVID-19-aikana

Liikematkustustrendien seuranta COVID-19-aikana

2 min
Julkaistu: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

COVID-19 muuttaa liikematkailua nyt ja tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on arvioitava yrityksesi liikematkustusstrategia uudelleen ja löydettävä uusia lähestymistapoja liikematkustajien tukemiseksi.

Egencia on sitoutunut antamaan käyttöösi työkaluja, joilla voit kontrolloida yrityksesi matkustusohjelmaa kriisin luomasta kaaoksesta selviämiseksi. Olemme koonneet ja analysoineet matkustustietoja pandemian aikana ja yhdistäneet sen koneoppimiseen ymmärtääksemme paremmin matkustustrendejä eri alueilla ja toimialoilla. Analysoimalla verkossa tehtyjä varauksia edellisten 60 päivän ajalta voit vertailla yrityksesi edistymistä ja matkustustietoja yrityksesi toimialaa, maata tai aluetta koskeviin tietoihin. Niiden avulla voit tehdä arvokkaita oivalluksia, joita voit hyödyntää yrityksesi matkustusohjelman optimoinnissa, käytäntöjen päivittämisessä ja yleisissä ohjeissa, jotta paluu matkustamiseen sujuisi ongelmitta.

Kuinka voit hyödyntää liikematkustustrendeistä kertovia tietoja

Hyödynnä näitä tietoja yrityksesi liikematkustukseen liittyvissä suunnitelmissa ja käytäntöjen muokkaamisessa saamalla selville vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Missä maissa matkailu on kasvussa?  
  • Millä toimialoilla matkustetaan tällä hetkellä? 
  • Millä toimialoilla valmistaudutaan aloittamaan matkailu pian uudelleen? 
  • Mitkä ovat kyseisten alojen matkakohteet? 
  • Kuinka pitkälle tulevaisuuteen matkustajat varaavat? 

Mitä tämä tarkoittaa yrityksesi matkustusohjelman kannalta?

Kun yrityksesi valmistautuu palaamaan takaisin tien päälle, sinun kannattaa tarkistaa ja päivittää yrityksesi matkustuskäytännöt ja varausprosessit. Tähän voi kuulua satunnaisten, säännöllisten ja kaikenlaisten muiden matkailijoiden välttämättömien matkojen uudelleenmäärittäminen sekä sen päättäminen, kuka saa matkustaa mihinkin kohteeseen.

Pandemian aikainen matkailu herättää useita kysymyksiä siitä, kuinka yritys voi lähteä takaisin tien päälle luottavaisin mielin. Luotettava kumppani voi auttaa yritystäsi vaikeiden aikojen yli ja antaa sinulle tarvitsemasi vastaukset silloin, kun niitä eniten tarvitset. Tällaisina aikoina yrityksesi tarvitsee liikematkatoimistoa, joka voi auttaa sitä optimoimaan sen matkustusohjelman sekä selvittämään matkustusriskien vähentämiseen ja liikematkustajien hyvinvoinnin turvaamiseen liittyvät monimutkaisuudet.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Täytä lomake nähdäksesi alueesi tai toimialasi liikematkustustrendit COVID-19-aikana