Skip to main content

Liikematkustustrendien seuranta COVID-19-aikana

Posted: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

COVID-19 muuttaa liikematkailua nyt ja tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on arvioitava liikematkailustrategiasi uudelleen ja löydettävä uusia lähestymistapoja liikematkustajien tukemiseksi.

Egencia on sitoutunut antamaan käyttöösi työkaluja, joilla voit kontrolloida matkustusohjelmaasi nykyisestä kriisistä ja sen luomasta kaaoksesta selviämiseksi. Olemme koonneet ja analysoineet matkustusdataa pandemian aikana ja yhdistäneet sen koneoppimiseen ymmärtääksemme paremmin matkustustrendejä eri alueilla ja toimialoilla. Analysoimalla verkossa tehtyjä varauksia edellisten 60 päivän ajalta voit vertailla yrityksesi edistymistä ja matkustustietoja toimialaasi, maatasi tai aluettasi koskevaan dataan. Tämä data antaa arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää matkustusohjelmasi optimoinnissa, yrityksen käytäntöjen päivittämisessä ja yleisissä ohjeissa, jotta paluusi matkustamiseen sujuisi ongelmitta.

Kuinka voit hyödyntää liikematkustustrendeistä kertovaa dataa 

Hyödynnä näitä tietoja liikematkustukseen liittyvissä suunnitelmissasi ja käytäntöjen muokkaamisessa saamalla selville vastaukset seuraaviin kysymyksiin: 

  • Missä maissa matkailu on kasvussa? 
  • Millä toimialoilla matkustetaan tällä hetkellä? 
  • Millä toimialoilla valmistaudutaan aloittamaan matkailu pian uudelleen? 
  • Mitkä ovat kyseisten alojen matkakohteet? 
  • Kuinka pitkälle tulevaisuuteen matkustajat varaavat? 

Mitä tämä tarkoittaa yrityksesi matkustusohjelman kannalta?

Valmistautuessasi palaamaan takaisin tien päälle sinun kannattaa tarkistaa ja päivittää yrityksesi matkustuskäytännöt ja varausprosessit. Tähän voi kuulua seuraavanlaisten matkojen uudelleenmäärittäminen: satunnaisten ja säännöllisten matkailijoiden välttämättömät matkat, työn ja loman yhdistävät matkat  sekä sen päättäminen, kuka saa matkustaa kuhunkin kohteeseen.

Pandemian aikainen matkailu herättää useita kysymyksiä siitä, kuinka yritys voi lähteä takaisin tien päälle luottavaisin mielin. Luotettava kumppani voi auttaa sinua vaikeiden aikojen yli ja antaa sinulle tarvitsemasi vastaukset silloin, kun niitä eniten tarvitset. Tällaisina aikoina tarvitset liikematkatoimistoa, joka voit auttaa sinua optimoimaan matkustusohjelmasi sekä selvittämään matkustusriskien vähentämiseen ja liikematkustajien hyvinvoinnin turvaamiseen liittyvät monimutkaisuudet.

Täytä lomake nähdäksesi alueesi tai toimialasi liikematkustustrendit COVID-19-aikana