Skip to main content

Mitä liikematkustuksen hallinnoinnilla tarkoitetaan?

Posted: 30 June 2020
what-is-corporate-travel-management.jpg

Toimialastasi riippumatta liiketoiminnan kaikki osa-alueet vaativat suunnittelua, organisointia ja analysointia. Yksi näistä alueista on liikematkailu – ja se kattaa paljon muutakin kuin vain lentolippujen ja hotellien varaamisen. Menestyksekäs liikematkaohjelma koostuu monesta osasta aina logistiikasta ja matkakustannuksista matkustajien ja matkakustannusten seurantaan. Hallitun liikematkustusohjelman edut ovat laajat. Matkakustannusten seurannan ja hallitsemisen lisäksi hyvin toteutettu ohjelma auttaa myös varmistamaan matkustajien turvallisuuden, tarjoaa henkilökohtaisia matkustusvaihtoehtoja ja antaa matkustajien tehdä varaukset ja muutokset itse tietokoneeltaan tai mobiilisovelluksen kautta. Hallitun ohjelman tulisi myös antaa sinulle tarvittava teknologia saadaksesi perusteellista tietoa, jotta voit optimoida ohjelmasi, lisätä käytäntöjen noudattamista, löytää uusia säästömahdollisuuksia, säästää aikaa ja paljon muuta.

Mitä etuja liikematkustusohjelman käyttöönottamisesta on?

Matkustusohjelmasta on hyötyä kaiken kokoisille yrityksille. Kasvava yritys tarvitsee avukseen sen matkustusohjelmaa tukevan liikematkatoimiston, jotta se voi laajentua ja kehittyä. Globaali organisaatio tarvitsee liikematkojen hallintaratkaisun, joka voidaan räätälöidä jokaiselle liiketoiminta-alueelle niin, että paikalliset vaatimukset ja matkavaihtoehdot on keskitetty ja helppoja löytää. Tämä tarkoittaa myös, että jokaisen alueen käytäntöjen noudattamista, kustannuksia, kulurajoja ja muita parametreja voidaan mitata. Egencia auttaa yritysten matka-asioista vastaavia monin eri tavoin, mukaan lukien:

  • Tarjoamalla työkaluja, joiden avulla yritykset voivat seurata ja ennustaa matkustuskustannuksiaan ja jotka auttavat yrityksen sijoitetun pääoman tavoitteisiin vastaavien matkustuskäytäntöjen luomisessa. Hyvin luodut käytännöt lisäävät myös niiden noudattamista – ja kun noudattaminen paranee, kustannukset vähenevät.
  • Lisäsäästöjä yli 35 000 hotellissa, jotka tarjoavat Egencian ensisijaisia hintoja. Viime hetken mobiilitarjoukset, jotka voivat säästää jopa 70 prosenttia, sekä mahdollisuus hyödyntää Expedia Groupin laaja matkailutarjonta löytääksesi budjettiisi sopivat matkustusvaihtoehdot.
  • Egencia Analytics Studion optimointiraportit, joiden avulla voit luoda lisää säästöjä. Vertailunäkymän avulla voit verrata kulujasi muiden samankokoisten yritysten kuluihin ja käyttää näitä tietoja neuvotellaksesi paremmat hinnat hotelli- ja lentolipuista.
  • Tietojen visualisointinäkymien avulla voit helposti luoda raportteja henkilöiden tai ryhmien eniten käyttämistä reiteistä, tutustua yrityksesi hiilidioksidijalanjälkeen ja ymmärtää globaalien tapahtumien, kuten koronaviruspandemian, vaikutukset.

Tarvitsetko apua matkustuskäytäntöjen luomiseen? Hyödynnä ilmaista opastamme.

Kuinka liikematkateknologia voi yksinkertaistaa liikematkojen hallinnan?

Teknologialla on suuri merkitys matkanhallinnassa. Tämä pätee nykyään yhtä paljon työpaikoilla kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Liikematkan varaamisen tulisi olla yhtä kitkatonta kuin loman varaamisen. Ymmärrämme tämän tarpeen – Egencia oli digitaalisten liikematkustusratkaisujen alkuperäinen kehittäjä. Loimme itse ja omistamme liikematkojen hallinnassa käyttämämme teknologian, mikä takaa sen, että voimme nopeasti innovoida ja taata täydellisen ja saumattoman matkustuskokemuksen, joka ilahduttaa sekä matkustajia että matka-asioista vastaavia. Egencia antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset onnistuneen liikematkustusohjelman luomiseen ja hallintaan. Voit helposti hallinnoida matkustajaprofiileja, maksutapoja ja matkustuskäytäntöjä tai käyttää riskinhallintatyökaluja, kuten Egencian matkustajan seuranta -ominaisuutta, paikantaaksesi liikematkustajat hätätilanteissa. Kun kaikki työkalut ovat yhdessä paikassa, myös matkojen varaaminen ja hyväksyminen on yksinkertaista – sinun ei tarvitse käyttää useita matkavarauksen työkaluja tai noudattaa monimutkaisia hyväksymisprosesseja. Ja voit tehdä varauksia, päivittää käytäntöjä ja hyväksyä varauksia missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Tien päällä olevat matkustavat saavat hälytyksiä, jos tapahtuu jotain, joka voi vaikuttaa heidän matkaansa. Jos he tarvitsevat apua, he voivat käyttää Egencian Tarvitsen apua -toimintoa ja heille soitetaan takaisin muutaman minuutin kuluttua. Asiantuntevat matkakonsulttimme käyttävät samoja työkaluja kuin matkustajat ja matkanvaraajat, joten he voivat tarkastella minkä tahansa matkustajan koko matkasuunnitelmaa ratkaistakseen ongelmat ja saadakseen heidät takaisin tien päälle mahdollisimman pian. Nämä asiantuntijat tarjoavat tukea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, verkossa ja sen ulkopuolella.

Mikä rooli matkustukseen liittyvillä tiedoilla on?

Teknologiamme taustalla on sekä Egencian että Expedia Groupin runsaat liikematkailutiedot. Käytämme koneoppimista sekä tietoja yritysten matkustuskäytännöistä, varaushistorioista, majoitusmieltymyksistä, alan vertailukohteista ja monista muista aiheista vakuuttavien ja relevanttien matkavaihtoehtojen luomiseksi. Matkustajat näkevät käytäntöjen mukaiset vaihtoehdot hakutulosten yläosassa, mikä tekee käytäntöjen noudattamisesta helppoa, lisää matkustajien tyytyväisyyttä ja pitää matkakustannukset kurissa. Koska olemme osa Expedia Groupia, voimme tarjota sinulle samat vaihtoehdot ja hinnat kuin Expedia.fi tai Hotels.com sekä erityiset Egencian neuvottelemat sopimushinnat. Egencian ensisijaisten hintojen avulla matkustajasi voivat varata lennot ja hotellit edullisemmin yksinomaisilla hinnoilla, jotka eivät ole muiden liikematkatoimistojen saatavilla ja joihin sisältyy mukavuuksia, kuten joustavat peruutukset, aamiainen ja Wi-Fi.

Liikematkustuksen hallinnointi Egencialla

Liikematkatoimiston tulisi auttaa sinua luomaan tehokas matkustusohjelma, säästämään aikaa ja rahaa ja huolehtimaan matkustajistasi sekä tarjota ympärivuorokautista asiakastukea ja hyödyllisiä tietoja. Me Egencialla olemme aina asiakkaidemme tukena matkustusohjelman käyttöönottohetkestä matkustajien auttamiseen ongelmien esiintyessä. Ota selvää, kuinka Egencian liikematkustusosaaminen voi auttaa sinua luomaan onnistuneen matkustusohjelman.

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.