Kuinka tulla liikematkustuksen teknologiajohtajaksi

Posted: 13 March 2019
Topics: Blogi
Myth-busting_Competitive-response-al-blog.jpg
Kreikkalaisessa mytologiassa Athene-jumalatar syntyi täysikasvuisena isänsä Zeuksen otsasta. Siksi Athenea voidaan pitää yhtenä varhaisimmista menestysmyyteistä, jossa menestys on ennalta määrättyä tai välitöntä. Näin ei kuitenkaan yleensä ole. Menestys on yleensä ansaittava, ja usein sen eteen on tehtävä töitä pitkäkestoisesti. Kuinka tulla teknologiajohtajaksi kilpailuhenkisellä liikematkailualalla? Kuten eteläafrikkalainen maanmieheni Elon Musk sanoi: ”Jos pyrit olemassa oleville markkinoille, joilla kilpailijat ovat suuria ja vakiintuneita, sinun tuotteesi tai palvelusi on oltava paljon parempi kuin heidän. Ei riitä, että se on vain vähän parempi, sillä jos asetat itsesi asiakkaan saappaisiin huomaat, että asiakas ostaa aina mieluummin entuudestaan tutulta brändiltä, ellei uusi ole selvästi parempi.” Tämän tyyppinen ajattelu on muokannut näkemystämme ja päivittäistä työtämme. Me emme ole kuin Athene, eikä Egencia ilmestynyt valmiina brändinä emoyhtiöstään Expedia Groupista. Pelkkiä tuloksiamme tarkastelemalla saattaa jäädä huomaamatta kulissien takana tehdyn työn määrä.
Kuinka usein päivitämme teknologiaamme
Me Egencialla päivitämme liikematkustusalustaamme yli 150 kertaa kuukaudessa. Esimerkiksi kaksi viikkoa sitten julkaisimme Egencia Hotel Conversations -työkalun, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen yhteydenpidon liikematkustajien ja hotellinpitäjien välillä. Sama päivitys sisälsi myös Egencian lento ja hotelli -paketit. Tämä Egencian ainutlaatuinen ominaisuus kasvattaa yritysten säästöjä silloin, kun matkan lennot ja hotelli varataan samalla kertaa. Viime vuonna kehitimme ja julkaisimme lisäksi seuraavat palvelut:
Kuinka usein päivitämme sovelluksemme
Olemme päivittäneet sovellustamme vähintään 24 kertaa viimeisen vuoden aikana. Viimeisimpiin uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi:
  • Kertakirjautuminen, jonka avulla käyttäjät säästävät aikaa kirjautuessaan sovellukseen.
  • Riskinhallinta matkustuksessa: Hätätapauksessa Travel Managerit voivat tarkkailla ja jäljittää työntekijöitään ympäri maailman.
  • Liikematkailijat joutuvat usein muuttamaan matkasuunnitelmaansa viime hetkellä, mikä voi olla haastavaa, jos kannettavaa tietokonetta ei ole käytettävissä. Egencian sovelluksen avulla voit muokata helposti lento-, hotelli-, auto- tai junavarauksiasi.
Kuinka hankimme inventaariota eri puolilta maailmaa
Athene oli antiikin mytologiassa viisauden ja tiedon jumalatar, joka ei luottanut pelkästään isänsä Zeuksen voimaan. Samoin Egencia saa osan inventaariostaan emoyhtiöltään Expedia Groupilta, mutta myös monista muista lähteistä. Ne muodostavat huolellisesti valikoidun verkoston, johon kuuluu GDS-järjestelmiä, halpasisällön koostajia, junamatkayhtiöitä sekä laaja joukko hotellien inventaarioalustoja. Toiminne näin, koska asiakkaamme vaativat valinnanvaraa sekä paikallista, heidän tarpeisiinsa sopivaa sisältöä. Mikään alusta ei tarjoa kaikkea tätä sisältöä kaikissa maissa ja kaikille matkustustyypeille. Sinä kannustat meitä ylittämään itsemme.
Kuinka hankimme tarjouksia ja löydämme suosituimmat hinnat
Suuri osa liiketoiminnastamme on sellaisten tarjousten hankkimista, jotka sopivat liikematkustajille. Laaja hotelli-inventaario on tärkeä, mutta liikematkustajia palvellessa on tarjottava myös ensisijaisia hintoja sekä tietoa käytäntöjen rajoituksista. Inventaariomme käsittää yli 200 000 hotellia, ja tarjoamme Egencian ensisijaisia hintoja yli 17 000 hotellissa, jotka sisältävät erilaisia palveluita, kuten aamiaisen, Wi-Fin ja pysäköinnin, joista kaikki on neuvoteltu erityisesti liikematkailijoille. Julkaisemme myös vuosittaisen Egencian 100 parasta liikematkahotellia -tunnustuksen, jolla palkitaan parhaimmat asiakaslähtöiset hotellit ympäri maailman. Hotellien lisäksi olemme kehittäneet viimeisten 20 vuoden aikana suhteita palveluntarjoajiin, jotka kattavat kaikki matkustuksen eri vaiheet. Palveluntarjoajamme kattavat yli 30 000 kaupunkia yli 200 maassa.
Menestyksellesi omistautuneet asiantuntevat liikematkustuskonsultit
Zeus ja Athene olivat voittamattomia antiikin aikoina, mutta kumpikaan heistä ei takuulla joutunut varaamaan uutta lentoa vieraassa maassa keskiyöllä myöhästyttyään jatkolennolta. Näitä moderneja ongelmia me ratkomme puolestasi yli 2 600 Egencian matkakonsultin avulla. He ovat omistautuneet menestyksellesi liikematkailussa. Olemme osa matkailuyritystä, jolla on kokemusta niin loma- kuin liikematkailusta, minkä ansiosta olemme erittäin tietoisia eri matkustajatyyppien vaatimuksista. Lue mitä matkakonsulttimme kertovat liikematkailualalla työskentelystä.  Voit myös katsoa virtuaalikierroksen konsulttiemme työstä ympäri maailman. Kuten huomaat, menestys liikematkustusalalla ei synny yhdessä yössä, emmekä tulleet maailmaan täysin valmiina. Egencian kehittäminen maailmanlaajuiseksi teknologiajohtajaksi on vaatinut ponnistuksia, eikä työ menestyksen eteen pääty koskaan. Pyrimme kehittymään entistä paremmaksi joka päivä. Katso lisää osoitteessa www.egencia.fi.  

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme