Skip to main content

Miten kattava matkatarjonta lisää säästöjä liikematkoilla

Kuinka kattava lento- ja junamatkatarjonta lisää säästöjä

3 min
Julkaistu: 22 May 2020
benefit-from-airr-and-rail-savings.jpg

Monille yrityksille matkustamiseen valmistautuminen COVID-19:n jälkeen merkitsee prioriteettien muuttamista. Matkustajille tarjottava tuki sekä heidän turvallisuutensa ja mielenrauhansa ovat listan kärjessä, samoin kuin keskittyminen kulujen hallintaan ja säästöihin. Egencian avulla yrityksesi voi hyödyntää kattavan kuljetustarjonnan, joka lisää säästöjä ja takaa huolenpitovelvollisuuden noudattamisen.

Kaikki kulujen- ja riskienhallinnan työkalut ovat yhdessä paikassa aina visuaalisista tiedoista ja raportointiteknologiasta Egencian matkustajan seuranta -toimintoon ja hälytyksiin – näin säästät sekä yrityksesi aikaa että rahaa. Varmista, että yrityksesi saa parhaan hyödyn liikematkatoimistostaan. Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa.

Tarjonta, joka tukee matkustuskäytäntöjäsi

Egencian valikoimiin kuuluu keskimäärin 290 lentoyhtiön lentoja. Tämä tarkoittaa sitä, että näiden 290 lentoyhtiön tuhannet lennot ovat matka-asioista vastaavien, matkanvaraajien ja matkustajien saatavilla yhdellä napin painalluksella. Tämän lisäksi matkanhallintajärjestelmämme lisää käytäntöjen noudattamista, koska yrityksen käytännöt on lisätty järjestelmään suoraan. Tämä säästää varaajien aikaa ja stressiä sekä organisaatiosi matkakuluja. Käytäntöjen mukaiset ja vastaiset varaukset on merkitty selvästi, joten jos esimerkiksi yrityksesi matkustuskäytäntöjen mukaan varaus tulee tehdä alhaisimmalla mahdollisella hinnalla, varaajat näkevät halvimmat hinnat ensin.

”Aikaisemmin yrityksessämme oli monia erilaisia käytäntöjä, eikä kukaan voinut oppia niitä ulkoa, mutta Egencian ansiosta meidän ei tarvitse opetella ulkoa mitään. Kaikki käytännöt löytyvät alustalta."

— Tricia Lim, yrityssuunnitteluosaston varapääjohtaja, NTT Singapore.

NTTS säästää aikaa ja rahaa

Teimme yhteistyötä NTT Singaporen kanssa varmistaaksemme, että heidän matkustusohjelmansa pystyy nopeasti vastaamaan muuttuviin tilainteisiin ja että he säästävät sekä aikaa että rahaa. NTTS:n käytäntöjen mukaisesti järjestelmämme suosittelee automaattisesti halvimpia liikematkustusvaihtoehtoja. Meidän avullamme NTT Singapore säästi lentomatkojen hinnoista 27–58 prosenttia vuoden aikana. Ajansäästö oli myös merkittävää. Aikaisemmin matkavarauksen tekemiseen meni yli tunti ja nykyään varaus on tehty noin 15 minuutissa hyväksyntöineen.

Säästä aikaa ja rahaa lennoissa

Koneoppimista hyödyntävän Egencia Savings Finder for Air -ominaisuuden avulla yritykset voivat säästää keskimäärin 14 prosenttia jokaista varattua lentoa kohti.* Jos esimerkiksi olet jo varannut lennon, Savings Finder -teknologia seuraa lentohintojen vaihtelua ja varaa lennon sinulle uudelleen halvemmalla hinnalla, jos se tulee saataville. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, koska sekä istuinpaikka- että lentoluokkavalintasi pysyvät samoina.

Säästä aikaa ja rahaa maalla

Jos liikematkailijat eivät aio lentää, heidän on silti päästävä paikasta toiseen menestyäkseen työssään. Koska teemme yhteistyötä sisällönvälittäjien kuten Amadeuksen, SilverRailin ja BeneRailin kanssa, voimme tarjota 80 rautatieyhtiön tarjontaa ympäri maailman. Takaamme myös, että asiakkaillamme on käytössään laaja valikoima nelipyöräisiä kulkuneuvoja tarjoamalla yli 35 000 autonvuokrauspistettä maailman joka kolkassa. Ja auton vuokraaminen on matkustajille helppoa; tietojemme mukaan 89 prosenttia matkustajista varaa vuokra-auton kauttamme verkossa.

Yhtenäisen tarjonnan edut

Tarjoamalla laajan valikoiman ja takaamalla, että kaikki matkan osat ovat varattavissa yhdessä paikassa, yrityksesi voi säästää niin matka-asioista vastaavien kuin matkustajienkin aikaa. Tämän säästetyn ajan he voivat käyttää itse töiden tekemiseen, uusien asiakkaiden hankkimiseen ja auttaakseen yritystäsi menestymään.

Ensimmäisten kuuden kuukauden aikana Egencian järjestelmän käyttöönoton jälkeen Nasdaq onnistui säästämään 500 000 dollaria, kaksinkertaistamaan varausten tekemisen verkossa ja vähentämään matkustusohjelman hallintaan tarvittavia työtunteja 50 tunnilla viikossa. 

Helppokäyttöinen verkkomatkatoimistomainen kokemus kannustaa tekemään varaukset verkossa. Ja koska koko matkavalikoima on saatavilla yhdessä järjestelmässä ja varaaminen sekä raportointi tapahtuvat myös samaa kautta, yrityksesi voi saada yleiskuvan matkustajien käyttäytymisestä. Yksi raporteista on äärimmäisen tärkeä raportti siitä, missä matkustajat ovat olleet ja missä heidän on määrä olla, jotta yrityksesi voi täyttää huolenpitovelvollisuutensa ja suunnitella riskienhallintaa.

Täydet tiedot matkakustannuksista

Jos ajan ja rahan säästäminen matkavarausten tekemisessä kuulostaa teoriassa loistavalta, mutta jos et vielä tiedä kuinka paljon yrityksesi kuluttaa matkajärjestelyihin, meillä on tarjolla ratkaisu ongelmaasi. Egencia Analytics Studion avulla voit luoda raportteja matkustusohjelmastasi monista eri näkökohdista, jotta voit määrittää kustannustehokkaimmat alueet.

Analytics Studion lentomatkojen, hotellimajoituksen, junalippujen ja autonvuokrauksen yleisnäkymien avulla voit helposti seurata tärkeimpiä näihin liittyviä lukuja, jotta tiedät tarkalleen kulusi ja säästösi sekä sen, miten hyvin yrityksesi työntekijät noudattavat käytäntöjä ja mikä verkkopalvelun käyttöaste on yrityksessäsi. Vertailunäkymistä saat helposti ymmärrettäviä tietoja, joista näet useimmiten käytetyt reitit, useimmin vieraillut kaupungit sekä sen, kuinka paljon muut maksavat samoista matkoista. Näin voit tehdä käytännöistäsi vieläkin parempia ja hyödyntää tietoja neuvotellessasi palveluntarjoajien kanssa.

Egencia auttaa minua menestymään, sillä se antaa käyttööni ne tiedot, jotka tarvitsen työni tekemiseen, olipa kyse sitten huolenpitovelvollisuuden hoitamisesta, kulujen hallinnoimisesta tai sellaisen työkalun tarjoamisesta työntekijöille, joka auttaa heitä siirtymään paikasta toiseen ja tapaamaan asiakkaita, jotka auttavat kasvattamaan yritystämme.

Joy Anzinger, kansainvälisen matkustuksen Senior Manager, Splunk.

Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa havaitaksesi menetettyjä säästömahdollisuuksia ja selvittääksesi, miksi kattava kuljetustarjonta on vain yksi tapa säästää liikematkustuksen kustannuksissa.

*Tilikauden 2019 luvut

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.