Skip to main content

Analyysi liikematkustustrendeistä COVID-19-aikana

Liikematkustustrendien seuranta COVID-19-aikana

3 min
Julkaistu: 22 September 2021
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

Tämän näkymän käyttö

Maailmantalous on mukautumassa COVID-19:n jälkeiseen ympäristöön, ja yrityksesi liikematkustusvastaavana sinä olet vastuussa liikematkustuskäytäntöjen määrittämisestä ja noudattamisesta. On tärkeää varmistaa, että sinulla on selkeä kuva liikematkailun tämänhetkisestä tilasta ja siitä, millaiseksi se on kehittymässä. Tarvitset vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin:

  • Missä maissa liikematkailu on kasvussa? Mikäli alueellasi toimivat yritykset ovat palaamassa tien päälle, tämä voi tarkoittaa sitä, että talous alkaa elpyä. Tämän vuoksi sinunkin kannattaa alkaa suunnitella paluutasi liikematkailun kentälle.
  • Ovatko kilpailijani jo palanneet tien päälle vai vasta suunnittelemassa sitä? Jos toimialallasi matkustetaan jo tai ollaan vasta suunnittelemassa matkustamisen aloittamista, voit hyödyntää reaaliaikaista dataa yrityksesi sisäisissä matkustusstrategianeuvotteluissa.
  • Minne yritykset matkustavat ja millä aikataululla eri matkailutuotteita (lento, junamatka, vuokra-auto) varataan? Tämä data auttaa sinua tekemään matkustuskäytäntöihisi liittyviä päätöksiä ja löytämään potentiaalisia säästökohteita.

Egencian tehokas teknologia-alusta mahdollistaa sen, että voimme kerätä yksityiskohtaista dataa matkavarauksista ympäri maailman. Tätä dataa analysoimalla voimme tunnistaa liikematkailuun vaikuttavia maailmanlaajuisia trendejä. Nämä tiedot ovat nyt tärkeämpiä kun koskaan epävarmuuksia täynnä olevan pandemian keskellä. Haluammekin jakaa tutkimuksistamme koottuja tietoja. Tällä sivulla sinulla on pääsy dataan ja analyyseihin.

Olemme koonneet näkymän, joka seuraa liikematkailun trendejä ympäri maailman ja antaa selkeän kuvan tämänhetkisestä matkailuympäristöstä. Nämä tiedot auttavat sinua tekemään perusteltuja päätöksiä tämänhetkistä liikematkustusstrategiaa koskien. Näin voit muokata matkustusohjelmaasi asianmukaisesti esimerkiksi muokkaamalla varausaikoja.

Liikematkustustrendien seuranta

Avaa tämä näkymä uudessa ikkunassa

Data päivitetään 30 päivän välein Egencian kautta tehtyjen varaustietojen perusteella. Voit tarkastella matkustusdataa kolmessa eri näkymässä maailmanlaajuisessa ja alueellisella tasolla:

  • Matkailua aloittavat maat
  • Liikematkustustrendit

Voit muuttaa näkymää nähdäksesi tarpeisiisi sopivat tiedot. Voit tarkastella näkymää esimerkiksi maailmanlaajuisesti/alueellisesti (AMER/APAC/EMEA) tai maittain (Yhdysvallat / Saksa / Ranska / Yhdistynyt kuningaskunta).

Egencian resurssit

Huolimatta siitä, missä vaiheessa paluusi matkailuun on, Egencia tukee asiakkaita ja matkavastaavia aktiivisesti kaikkialla.

Palaamassa takaisin tien päälle?

  • Tarkistuslista: Paluu matkailuun. Kun matkustajasi palaavat takaisin tien päälle, sinun on pidettävä huoli siitä, että olet ottanut huomioon kaikki Egencian tarkistuslistalla luetellut viisi kohtaa, joilla voit valmistautua.
  • Egencia Travel Advisor. Erityisesti COVID-19:ää ajatellen Egencia on julkaissut Egencia® Travel Advisor ‑työkalun, joka auttaa asiakkaita tutustumaan matkan lähtöpaikkaa ja kohdetta koskeviin matkustustiedotteisiin ja vähentämään näin riskejä. Suunnittelu- ja tiedonhakuvälineiden lisäksi Egencia näyttää tiedotteet jo varauksen tekemisen yhteydessä, mikä helpottaa päätöksentekoa.
  • Kokonaisvaltainen matkustuksen uudelleenaloitusopas. Tämä yksityiskohtainen opas auttaa sinua liikematkustuksen uudelleenaloittamisessa.

Aiotko aloittaa matkustamisen pian uudelleen?

Etkö aio vielä matkustaa?

Egencia pidättää oikeuden muokata Egencian liikematkustustrendien seurantaominaisuutta tai lopettaa sen julkaisemisen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0