Skip to main content

Liikematkustuksen elpyminen ja sallitun matkustuksen aloitus 2021

Sallitun liikematkustuksen uusi alku

2 min
Julkaistu: 19 April 2021
Business Travel Return

Sen jälkeen kun Maailman terveysjärjestö julisti viime vuonna COVID-19-epidemian pandemiaksi, matkailuala ja yritysten matkustusohjelmat ovat käyneet läpi ennennäkemättömiä muutoksia.

Nyt kun koronarokotukset ovat etenemässä ja optimismi liikematkustuksen elpymistä kohtaan kasvaa, matkavastaavien on aika tehdä viimeisiä valmisteluja ennen kuin matkustaminen jälleen alkaa.

Uudet haasteet

Lentomatkustamisen, hotelliyöpymisten ja autonvuokrauksen käytännöt ovat muuttuneet ratkaisevasti, joten matkavastaavat voivat kohdata uusia esteitä suunnitellessaan budjetteja, laatiessaan yrityksen matkustuskäytäntöjä ja valmistellessaan liikematkustajien paluuta tien päälle. Matkavastaavien on nyt arvioitava, milloin ja missä kasvokkain tapahtuvat tapaamiset voidaan aloittaa uudelleen.

Yksi muutos, johon matkavastaavat voivat kiinnittää huomiota on se, miten liikematkustuksen tuomaa arvoa koko yrityksen strategialle painotetaan nyt uudella tavalla.Matkavastaavien tulisi nyt myös olla yhteydessä yrityksen johtajiin, liikematkustajiin ja palveluntarjoajiin, jotta lyhyen ja pitkän aikavälin liikematkustussuunnitelmien laatiminen olisi mahdollista.

Festive Road on laatinut sallitun matkustuksen viitekehyksen, jonka avulla voidaan arvioida organisaation matkustusvalmiutta yritys- ja yksilötasolla viranomaisten vaatimukset huomioiden.

Osallistu webinaariin

Saat webinaarista hyviä vinkkejä yrityksen johdon kanssa käytäviin keskusteluihin siitä, millaiset henkilökohtaiset tapaamiset tuottavat eniten arvoa organisaatiolle.Webinaarissa käsitellään myös sitä, miten matkavastaavat voivat ottaa käyttöön sallitun matkustamisen hyväksymistä käsittelevän viitekehyksen.

Saat myös tietoa siitä, miten

  • voit määrittää ja tunnistaa sallitun matkustamisen yrityksen eri toiminnoissa lisätäksesi valmiutta organisaatio- ja yksilötasolla liikematkustuksen uudelleen aloittamiseen viranomaisten vaatimukset huomioiden
  • voit optimoida matkustusta koko organisaatiossa ja tehdä liikematkustuksesta kustannuserän sijaan lisäarvoa tuovan välineen, mikä puolestaan lisää yrityksen matkustusohjelman näkyvyyttä ja arvoa
  • sallittu matkustus voidaan parhaiten toteuttaa organisaatiossasi dynaamisilla hyväksymisprosesseilla, päivitetyillä liikematkustuskäytännöillä ja tehokkaalla viestinnällä matkustajille.

Puhujat:

Mike Orchard, Principal Consultant, Festive Road

Caitlin Deegan, Sr. Director of Product Strategy, Egencia

Haluatko tietää lisää? Katso raportti sallitun liikematkustuksen uudesta alusta.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
1

Lähetä tietosi ja katso nyt