Skip to main content

Matkustuksen riskien arvioinnin tärkeys

Travel Manager Performs Travel Risk Assessment
Travel Manager Performs Travel Risk Assessment

Matkustuksen riskien arviointi

Kattava riskien arviointi auttaa luomaan käytäntöjä ja menetelmiä, jotka suojelevat liikematkustajia – ja yritystäsi.

Suojele kaikkein tärkeintä omaisuuttasi

Yrityksellesi kaikkein arvokkainta on työntekijäsi. Kun tiedät, mitkä matkustus- ja turvallisuusriskit matkustajiasi uhkaavat, voit suojella heitä ja yritystäsi paremmin.

Ensimmäiseksi kannattaa varmistaa, että sinulla on voimassa vankkahuolenpitovelvollisuutta koskeva käytäntö, joka suojelee työntekijöitäsi matkustukseen liittyviltä riskeiltä. Niihin kuuluvat esimerkiksi luonnonkatastrofit, tarttuvat taudit ja levottomuudet. Suojien olemassaolo on työntekijöillesi äärimmäisen tärkeää matkan joka vaiheessa aina varaamisesta matkan päättymiseen saakka.

Opas matkustajien hyvinvointiin

People Working In An Office
Light-grey-mobility

Suunnittele matkustusohjelmasi uudelleen juuri omien tarpeidesi mukaan

Liikematkustus muuttuu — joten matkustusohjelmasi on muututtava sen mukana. Määritä tavoitteesi oppaamme avulla ja tarkista matkustusohjelmasi, jotta pysyt ajantasalla liikematkustuksen muutoksista.

Woman Doing Travel Risk Assessment

Matkustuksen riskienhallinta on hyväksi yrityksellesi

Yrityksesi työntekijöiden turvaaminen on vain osa huolenpitovelvollisuuttasi. Velvollisuuksiin kuuluu myös yrityksesi suojeleminen.

Jokainen yritys on erilainen, ja siksi on äärimmäisen tärkeää ymmärtää, miten voit turvata organisaatiosi. Osana riskien arviointia sinun on tarkasteltava yrityksesi matkustustapoja ja työntekijöille lähettäviä matkustusvaroituksia sekä tutustuttava palveluntarjoajien huolenpitovelvollisuuskäytäntöihin. Lisäksi yrityksen on tarkistettava, tarvitaanko työntekijöiden turvaamiseen lisätoimia, joihin voi kuulua matkavakuutuksen ostaminen tai yrityksen sisäisen koulutuksen järjestäminen.

Näin toteutat matkustuksen riskien arvioinnin

Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet

Osana huolenpitovelvollisuuttasi sinun on tiedettävä, mitä tapahtuu ja missä matkustajasi kulloinkin ovat.

Auttaaksemme sinua olemme lisänneet varaustyökaluumme matkustusvaroituksia ja ilmoituksia korkean riskin kohteista, jotka koskevat matkustajien lähtöpaikkoja ja määränpäitä. Näin varmistamme, että sinä ja matkustajasi voitte tehdä parhaat mahdolliset päätökset ja muokata matkustussuunnitelmia varoitusten mukaan. Käytössäsi on myös Egencia Traveler Tracker, jonka avulla voit hätätilanteessa paikantaa matkustajasi missä tahansa maailmassa.

Katso Traveler Tracker -video

Woman On Business Trip Hiring A Car

Pyydä esittely nähdäksesi, millä tavalla Amex GBT Egencian matkanhallintaratkaisut voivat auttaa sinua.

Oletko jo asiakas? Ota yhteyttä Amex GBT Egencian asiakaspalveluun.