Skip to main content

Muuta tai tarkasta matkasuunnitelmasi liikematkasovelluksessa

3 syytä, miksi matkustajat tarvitsevat Egencian mobiilisovelluksen ennen seuraavaa työmatkaansa

3 min
Julkaistu: 09 November 2020
Corporate Travelers Use Business Travel App

Kirjoittaja: Prajanma Singh, Senior Product Marketing Manager

Älypuhelimista on tullut olennainen osa elämäämme. Luotamme puhelimeemme aamusta iltaan monissa tehtävissä ja toiminnoissa. Käytämme sitä yhteydenpitoon ystäviemme ja läheistemme kanssa, rentoutumiseen, tuotteiden ja palveluiden ostamiseen missä ja milloin tahansa sekä tärkeiden tehtävien tekemiseen tien päällä ollessamme.

Ja sillä on vieläkin tärkeämpi rooli silloin, kun asiat eivät suju suunnitellusti.

Viime vuosina olen ollut liikematkoilla useilla mantereilla. Ja yhden matkan muistan edelleen yksityiskohtaisesti, koska myöhästyin junasta. Olin viikon pituisella matkalla Pohjoismaissa. Matka oli sujunut hyvin ja viimeinen kokoukseni oli perjantaina pienessä kylässä Ruotsissa. Olin juna- ja lentomatkan päässä kotoa ja innokas näkemään taas perheeni. Mutta kuten näissä tilanteissa usein tapahtuu, kokous venyi liian pitkäksi. Ja kun saavuin rautatieasemalle, näin vain vilauksen junastani, kun se lähti laiturilta. Muistan edelleen, kuinka seisoin tyhjällä laiturilla mielessäni vain yksi ajatus – kuinka pääsen kotiin? Rauhoittelin itseäni muutaman minuutin ajan ja otin sitten puhelimeni esiin. Viiden minuutin päästä minulla oli liput seuraavaan junaan ja olin varma, että ehtisin vielä viimeiselle lennolle Lontooseen.

Mikään ei ole pahempaa kuin joutua jumiin työmatkalla. Tällaisissa tilanteissa tarvitset apua välittömästi helpoimmalla mahdollisella tavalla. Ja tämä on yksi tärkeimmistä syistämme Egencian mobiilisovelluksen kehittämiselle – jotta voimme tarjota sinulle ja liikematkustajillesi luotettavan matkakumppanin.

Sarjamme toisessa blogissa tarkastelemme Egencian mobiilisovelluksen kolmea keskeistä etua ja sitä, miten se voi auttaa matkustajia joissakin yleisimmissä tilanteissa, joihin he saattavat joutua:

  1. Kaikkein ajankohtaisimmat tiedot tien päällä ollessa

Skenaario: Liikematkailun avautuessa uudelleen Euroopassa olet saattanut vihdoin varata muutaman liiketapaamisen, joiden avulla voit edesauttaa yrityksesi laajennussuunnitelmia. Lentokentällä ollessasi näet matkavastaavasi tunti sitten lähettämän sähköpostiviestin, jossa hän kertoo, että yksi kohteistasi on nyt rajoitettujen matkustuskohteiden listalla. Sinun on yritettävä järjestää matkasi uudelleen reaaliajassa juuri, kun sinun tulisi nousta koneeseen.

Miksi Egencia: Egencian liikematkasovelluksen avulla saat välittömästi push-viestin, jos jokin matkaasi liittyvä asia on muuttanut – ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa työsähköpostejasi. Tämä voi olla todella hyödyllinen ylimääräinen viestintäkanava, jos et huomaa sähköpostiviestiä tai kun sinulla ei ole pääsyä sähköpostiisi. Voit myös tarkastella matkasuunnitelmaasi, peruuttaa ja varata lentoja, järjestää autonvuokrauksen ja pidentää hotelliyöpymistäsi saman sovelluksen kautta.

Hyödyt asiakkaalle: Koskaan ei voi tietää, milloin sinun täytyy päästä pois jostain paikasta kiireellisesti tai pidentää yöpymistäsi. Sinun ei tarvitse olla tietokoneen ääressä tai odottaa Wi-Fi-yhteyden saamista – voit hoitaa asiasi suoraan Egencian mobiilisovelluksen kautta.

  1. Viime hetken muutosten hallinta liikkeellä ollessasi

Skenaario: Päiväsi on todella kiireinen ja täynnä peräkkäisiä asiakastapaamisia. Kiirehtiessäsi taksiin päästäksesi seuraavaan kokoukseen saat viestin, että lentosi on peruutettu.

Miksi Egencia: Taksiin hypättyäsi voit vain avata Egencian sovelluksen ja varata seuraavan saatavilla olevan lennon alle 5 minuutissa.

Hyödyt asiakkaalle: Kun aikataulusi on kiireinen ja olet koko ajan liikkeellä, peruutukset tai viivästykset lisäävät vain stressiäsi. Tarvitset käyttöösi oikeanlaiset toiminnot ja työkalut, jotta saat reaaliaikaisia ilmoituksia lentosi tilasta, voidaksesi tehdä muutoksia tien päällä ollessasi ja välttääksesi tarpeettoman stressin.

  1. Apua kriisitilanteissa

Skenaario: Lentosi viivästyi etkä sen vuoksi ehtinyt jatkolennollesi.

Miksi Egencia: Keskustellessasi lentokentän henkilökunnan kanssa ja ilmoittaessasi asiakkaillesi viivästyksestä sinulla on vain muutama sekunti aikaa, joten napautat Egencian mobiilisovelluksen soittopyyntöpainiketta. Näin sinun ei tarvitse odottaa puhelimessa saadaksesi apua. Egencian virkailija soittaa sinulle muutaman minuutin kuluessa ja varaa sinulle liput seuraavalle lennolle. Voit lähettää sovelluksen kautta sähköpostia hotellille ja ilmoittaa myöhäisestä saapumisestasi. Kun saavut määränpäähäsi, voit käyttää sovellusta uudelleen nähdäksesi parhaat maakuljetusvaihtoehdot (sillä hotellisi osoite on sovelluksen muistissa) päästäksesi hotelliisi hetkessä!

Hyödyt asiakkaalle: Jos koet viivästyksiä työmatkallasi, ne yleensä vaikuttavat ketjureaktion tavoin koko matkasuunnitelmaasi. Voit hallita näitä muutoksia Egencian sovelluksessa nopeasti ja kätevästi.

Tämänhetkisen koronaviruspandemian aikaan asiat muuttuvat joka päivä, joskus jopa tunneittain. Haluamme auttaa varmistamaan, että matkailijoillasi on liikkeellä ollessaan käytössään oikeat työkalut, jotta heidän turvallisuutensa on taattu. Toivomme, että Egencian mobiilisovelluksesta tulee yksi luotettavimmista matkakumppaneistasi näinä koettelevina aikoina. Pysy turvassa!

Lataa Egencian mobiilisovellus nyt.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.