Skip to main content

Mitä yrityksen matkahallinnon tulee tietää COVID-19:n jälkeisestä matkustamisesta

Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers
Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers

Liikematkustus COVID-19:n jälkeen:
Mitä yrityksen matkahallinnon tulee tietää COVID-19:n jälkeisestä matkustamisesta

Liikematkustus on muuttumassa.

COVID-19 voi vaikuttaa matkustuskäyttäytymiseemme vielä usean vuoden ajan, eikä matkustamisen riskienhallinta ole koskaan ollut näin tärkeää. Egencia on vastannut COVID-19:n aiheuttamaan haastavaan tilanteeseen ja auttanut asiakkaitaan muun muassa käytäntöjen päivittämisessä ja matkustajiensa matkatietojen seuraamisessa.

Jos olet miettinyt, kuinka voisit muuttaa liikematkustusohjelmaasi, kannattaa aloittaa tästä.

How you can prepare for changes in corporate travel

Millainen on liikematkustamisen uusi normaali, ja kuinka voit valmistautua siihen?

Asiat ovat muuttumassa koronaviruspandemian takia, ja matkailuala kohtaa edelleen jatkuvia ja ennennäkemättömiä haasteita. Opimme kuitenkin nopeasti, kuinka voimme vastata haasteisiin turvallisesti. Palveluntoimittajamme muuttavat tapoja, joilla heidän organisaationsa vastaavat liikematkustuksen "uudessa normaalin" vaatimuksiin. Useiden yritysten matkahallinnon vastaavat suunnittelevat myös, kuinka heidän työntekijänsä voisivat matkustaa mahdollisimman turvallisesti, kunhan se on taas mahdollista.

Katso millä tavoin muut matkahallinnon ammattilaiset valmistavat matkustusohjelmiaan tulevaisuuden liikematkailuympäristöön.

Oletko valmis uudistamaan matkustusohjelmaasi? Näiden työkalujen avulla pääset alkuun

Tavoitteesi ja prioriteettisi ovat muuttuneet, joten liikematkustusohjelmasi on myös muututtava. On aika uudistaa ohjelmasi uuteen normaaliin sopivaksi. Oletko ajatellut arvioivasi huolenpitovelvollisuutesi ja matkustuskäytäntöjesi toimivuutta? Onko jo aika poistaa aiemmin luodut matkustuskiellot? Onko yrityksesi siirtynyt toisen yrityksen omistukseen?

Ja jos sinulla ei vielä ole liikematkustusohjelmaa, nyt on korkea aika luoda sellainen.

Lataa työkalusi liikematkustusohjelmasi uudistamiseen

Use this toolkit to get started
Does your corporate travel policy need an update?

Liikematkustuskäytäntösi tarvitsevat myös päivitystä!

Älä unohda, että sinun tulee myös päivittää liikematkustuskäytäntösi. Sinun ei tarvitse murehtia, mistä sinun tulisi aloittaa – me autamme sinua. Olemme luoneet matkustuskäytäntöoppaan, joka auttaa sinua luomaan uuteen matkailuympäristöön sopivat käytännöt.

Lataa ilmainen opas liikematkustuskäytäntöjen luomiseen

Kuinka voit venyttää matkustusohjelmabudjettiasi COVID-19:n jälkeen?

Katso liikematkustussäästöjen tarkistuslistasta, miten voit hallinnoida matkakuluja, säästää rahaa ja venyttää budjettiasi. Kontrolloi yrityksesi matkustuskuluja päästäksesi takaisin tien päälle COVID-19:n jälkeen ja varmista, että saat liiketoimintasi vaatimia säästöjä.

Lataa tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

Find out how you can stretch your travel budget
The spotlight is now on you – how can you show up stronger as a business travel manager?

Kuinka voit osoittaa olevasi asiantunteva liikematkahallinnon ammattilainen?

Nykyisessä yritysmatkailuympäristössä monet matka-asioista vastaavat kokevat paineen näyttää entistäkin asiantuntevimmilta. Koska menojen ja riskienhallinnasta on tullut tärkeä osa liiketoimintaa, johtotaso kiinnittää huomiota matkustamiseen uudella tavalla. Huomio kiinnittyy nyt siihen, kuinka matkahallinto pystyy tasapainottamaan riskienhallinnan ja säästöt luodakseen menestyksekkään ja turvallisuuteen keskittyvän ohjelman.

Näiden hyödyllisten vinkkien ja tietojen avulla voit osoittaa asiantuntijuutesi neuvotteluhuoneissa

Hyödynnä matkaa edeltävä turvallisuustarkistuslista, kun olet taas valmis aloittamaan matkustamisen

Hyödynnä tämä hyödyllinen matkaa edeltävää turvallisuustarkistuslista, jonka avulla näet millaista käytäntöjä voit odottaa lento- ja junamatkoilla, autoa vuokratessa ja hotelleissa. Näin voit valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla lähtemään taas tien päälle.

Katso lisätietoja ja lataa matkaa edeltävä turvallisuustarkistuslista

Use this pre-travel safety checklist before you take off
How do you know which travel management company is right for your business?

Mistä tiedät, mikä liikematkatoimisto sopii sinun yrityksesi tarpeisiin?

Koronaviruspandemia on tuonut lähes jokaiselle organisaatiolle uusia haasteita ympäri maailman. Mitä suosittelemme tekemään ensimmäiseksi yrityksessäsi, kun se valmistautuu saamaan matkustajansa takaisin tien päälle? Keskustele matka-asiantuntijoiden kanssa.  Oikeanlainen liikematkatoimisto voi auttaa sinua matkustamaan strategisesti, priorisoimaan matkustajien turvallisuuden sekä tukemaan kulu- ja kestävyystavoitteitasi. Lataa tarkistuslista saadaksesi tietää, mitä ominaisuuksia yrityksesi tulisi pitää silmällä valitessaan liikematkatoimistoa, joka auttaa sinua selviytymään kriisistä kuin kriisistä.

Lataa tarkistuslista, jonka avulla osaat valita oikean liikematkatoimiston pandemiasta selvitäksesi.

Oletko valmis käynnistämään tehokkaan matkariskien hallintaohjelman?

Ota yhteyttä.