Skip to main content

18 Tapaa Säästää Aikaa Ja Rahaa Egencian Avulla

Säästä aikaa ja rahaa Egencian avulla

5 min
Julkaistu: 25 July 2019
Save-time-and-money.jpg

Me Egencialla otamme matkustamisen vakavasti. Emme pelaile pelejä tai kerro Travel Managereille, että heidän pitäisi tarjota liikematkustajilleen porkkanaa voidakseen saada heidät noudattamaan yrityksen käytäntöjä. Sen sijaan tarjoamme käyttöösi helppokäyttöisen digitaalisen matkustusalustan, joka auttaa yritystäsi säästämään aikaa ja rahaa ilman sen kummempaa temppuilua.

Kaikkihan sen tietävät – raha on yrityksille elintärkeää, ja aika on rahaa. Olipa kyse sitten maailmanlaajuisesta organisaatiosta tai pk-yrityksestä, alustamme avulla voit luoda ja hallinnoida matkustusohjelmaa, jota käytettäessä mitään ei tarvitse jättää arvailujen varaan. Alustamme ottaa huomioon matkakuluihin ja käytäntöihin liittyvät erityistarpeesi. Voit säästää aikaa ajan tasalla olevien raporttien ja tehokkaan matkakulujen käsittelyn ansiosta. Lisäksi matkoja voi varata helposti miltä tahansa laitteelta.

Seuraavassa on 18 tapaa, joilla alustamme voi auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa:

 1. #säästärahaa ja #säästäaikaa

  Meillä on tarjolla valtava matkavalikoima, jonka erityiset ja ensisijaiset hinnat kattavat joka puolelta maailmaa löytyvät kohteet. Kuinka tämä on mahdollista? Koska olemme osa Expedia Groupia, pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Varasitpa matkaa sitten lähelle tai kauas maapallon toiselle puolen, voimme ottaa huomioon monimutkaiset matkustusohjelmat tai tarjota ratkaisuja oman yrityksesi erityistarpeisiin. Eikä sinun tarvitse pitää huolta palveluntarjoajaverkostojen ylläpidosta eri matkakohteissa, sillä tarjontamme on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä.

  Matkavalikoimamme ei rajoitu vain hotelleihin, vaan liikematkailijat voivat varata tarvitsemansa laajasta valikoimasta lentoja, vuokra-autoja ja junamatkoja. Teknologiamme avulla liikematkustajat näkevät tarpeisiinsa sopivinta sisältöä, mikä säästää kaikkien aikaa ja vaivaa. Ei enää loputtomien hakutulosten läpikäyntiä sopivan vaihtoehdon löytämiseksi tai useamman hakutyökalun käyttöä samaan aikaan – säästät aikaa ja pidät matkustajat tyytyväisinä vaihtoehdoilla, jotka heille parhaiten sopivat.

 2. #säästäaikaa

  Autamme sinua luomaan hallinnoitavan matkustusohjelman, joka ottaa huomioon yrityksesi käytännöt. Säästät valtavasti aikaa, kun sinun ei enää tarvitse huolehtia käytäntöjä rikkovista matkustajista.

 3. #säästärahaa

  Käytäntöjen noudattamista helpottavat matkustusohjelmat voivat auttaa sinua pitämään matkakulut kurissa. Kokemuksemme mukaan liikematkustajat ovat tyytyväisempiä silloin, kun heidän käytössään on selkeät, helposti ymmärrettävät käytännöt, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Käytännöt mutkattomasti huomioon ottava matkustusohjelma pitää yrityksesi eniten matkustavat tyytyväisinä ja on sopiva houkutin potentiaalisten työntekijöiden rekrytoinnissa.

 4. #säästärahaa

  Fare Savings Finder -ohjelmassa saat käyttöösi tiimin, joka seuraa lentojen hintoja. Jos he löytävät halvemman lennon, saat tästä ilmoituksen ja välitämme säästöt sinulle.

 5. #säästäaikaa

  Teknologia on verissämme. Sillä on ollut keskeinen rooli kaikessa mitä teemme, ja me luomme jatkuvasti uutta voidaksemme tarjota käyttöösi parhaan mahdollisen digitaalisen matkustusalustan.

  Tarpeisiisi optimoitujen hotelli- ja lentotulosten järjestämisessä auttaa Smart Mix, joka on Egencian koneoppimista hyödyntävä sovellus. Miten se auttaa matkojen varaamisessa? Hakutuloksesi näyttävät suurimman osan niistä vaihtoehdoista, jotka sopivat käytäntöihisi. Lisäksi yksilöidyt vaihtoehdot ja hinnat näkyvät hakutuloksissa ensimmäisinä.

  Kuinka tämä on mahdollista? Koneoppimisen avulla koulutamme tekoälyä löytämään datastamme toistuvia malleja. Tekoäly löytää miljardien ja taas miljardien tavujen joukosta sellaista toistuvaa dataa, jota ihmisten olisi vaikea manuaalisesti käsitellen löytää. Tämä tekee koko matkanhallintajärjestelmästä ennakoivamman ja toimintakeskeisemmän.

  Kuinka se toimii? Tekoälyn avulla voimme näyttää sinulle haluamasi vaihtoehdon hakutulosten kärjessä. Annetaanpa esimerkki: sinun on osallistuttava kahdesti vuodessa järjestettävään tapahtumaan, ensin Berliinissä ja myöhemmin San Franciscossa. Tekoälymme tietää, millaisia hotelleja, lentoja ja maakuljetusvaihtoehtoja liikematkustajasi suosivat, joten ne näkyvät hakutuloksissa ensimmäisinä.

 6. #säästärahaa

  Tarjoamme sinulle aina parhaat ensisijaiset hinnat, minkä lisäksi säästät vieläkin enemmän pakettimatkojemme avulla, kun varaat lennot ja hotellin 10 päivän sisällä. Ja mikä parasta, näet nämä säästöhinnat ensimmäisinä, joten sinun ei tarvitse käydä läpi pitkiä hakutuloksia ja yhdistellä palasia keskenään saadaksesi koottua paketin, joka sopii parhaiten sekä budjettiin että matkustajiesi tarpeisiin.

 7. #säästäaikaa

  Kun matkustajasi ovat tien päällä, optimaalinen ajankäyttö on ensiarvoisen tärkeää. Lentokentälle rientämisen ja lennolle ehtimisen lomassa ei ole paljon aikaa yrittää ottaa selvää, miten päästä hotellille, missä syödä tai miten kirjautua hotellin verkkoon. Hotel Conversations antaa liikematkailijoille tilaisuuden olla suoraan yhteydessä hotelliin ja näin ottaa selvää, tarjoaako hotelli kuljetuksen lentokentältä, onko hotellissa ravintola, ja onko langattoman netin salasana saatavilla hotellihuoneeseen saavuttaessa.

 8. #säästärahaa #säästäaikaa

  Sivustomme käyttöaste on yli 90 %, joten voimmekin palauttaa tuottavuuden takaisin sinulle intuitiivisen varausalustamme kautta, jota voi käyttää miltä tahansa laitteelta. 

 9. #säästäaikaa

  Tien päällä ollessa suunnitelmat eivät aina mene toivotulla tavalla. Asiakaspalvelumme on liikematkustajien apuna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sovelluksessamme olevan Tarvitsen apua -ominaisuuden avulla on mahdollista soittaa koulutetuille konsulteillemme, jotka ovat valmiina auttamaan kinkkisempienkin ongelmien kanssa. Asiakaspalvelutiimimme pystyy tarjoamaan apua 32 eri kielellä.

 10. #säästärahaa

  Jatkuva ja yhtenäinen raportointi on ensiarvoisen tärkeää matkustusohjelman hallinnoijille. Egencia Analytics Studio on helppokäyttöinen tiedon visualisointityökalu, jonka avulla voit seurata yrityksesi liikematkustusta koko ajan. Työkalun avulla on helppo pitää silmällä matkakuluja päivä-, kuukausi- ja vuositasolla. Näet kuinka voit säästää rahaa ja seurata kulutustrendejä, joita analysoimalla voit päivittää strategiaasi ja matkustuskäytäntöjäsi.

 11. #säästäaikaa

  Sinulle ja liiketoiminnallisesi on tärkeää, että pystyt pitämään huolta matkustajistasi. Jos sinun on vaikkapa siirrettävä matkustajasi nopeasti toiseen hotelliin, matkustajien seurantatyökalu auttaa sinua löytämään uuden hotellin tietyssä kaupungissa tai tietyllä säteellä. Häiritsipä matkan tekoa sitten sää tai rautatietyöntekijöiden lakko, liikematkustajiesi paikantaminen ja kommunikointi heidän kanssaan on helppoa.

 12. #säästäaikaa

  Autamme liikematkustajiasi pysymään askelen edellä ilmoittamalla heille lentoihin liittyvistä muutoksista. Matkustajasi voivat käyttää myös alustaltamme löytyvää lennon muutosominaisuutta, jonka avulla he voivat muuttaa lentoja verkossa tai sovelluksessa ja nähdä samalla mahdolliset hinnanerotukset ja muutosmaksut.

 13. #säästäaikaa #säästärahaa

  Matkanhallintaohjelmamme käyttöönotto on helppoa, minkä ansiosta säästät aikaa ja rahaa. Muutamalla napsautuksella voit asettaa matkustuskäytäntösi ja integroida siihen henkilöstöhallintosi ja kulujenhallintajärjestelmäsi tiedot. Matkustusohjelmasi näkymästä näet yrityksesi kaikki säästöt, kulut ja matkustustrendit.

 14. #säästäaikaa

  Matkakulujen hallinta ja tilien täsmäyttäminen voi olla aikaa vievää ja hankalaa. Tarjoamme useiden palveluntarjoajien avustuksella sinulle tehokkaan ja kokonaisvaltaisen kulujenkäsittelyjärjestelmän, jonka avulla sekä sinä että matkustajasi voitte säästää aikaa.

 15. #säästäaikaa #säästärahaa

  Invite Me on ryhmämatkoille tarkoitettu kommunikointityökalu, joka lähettää samanaikaisen ilmoituksen tietylle joukolle ihmisiä sähköpostiketjun luomisen sijaan. Työkalun avulla on helppo tarkastella ja varata samoihin aikoihin olevia lentoja ja lähellä toisiaan olevia hotelleja sekä pitää kirjaa ryhmän jäsenten saapumisajoista lentokenttäkuljetusten koordinointia varten.

 16. #säästäaikaa

  Et ole toimistolla, mutta sinun on tehtävä matkajärjestelyjä tai muutoksia matkaasi? Matkanvaraajatilan avulla matkat on mahdollista hyväksyä vain yhdellä napsautuksella.

 17. #säästäaikaa #säästärahaa

  Matkanhallintakonsulttimme tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja auttavat sinua löytämään matkustusohjelmallesi mahdollisia säästökohteita, tehostamaan toimintoja ja hallinnoimaan hotellien tarjouspyyntöjä.

 18. #säästäaikaa #säästärahaa

  Olemme paljon muutakin kuin vain varaussivusto, sillä tarjoamme palveluita, joita sinä ja matkustajasi eniten tarvitsette tien päällä ollessa. Egencia Advantage -ohjelma antaa sinulle keskitetysti pääsyn AirHelp-sovellukseen sekä vakuutustietoihin, viisumipalveluihin ja moniin muihin ominaisuuksiin.

Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Etsitkö parempia liikematkustusratkaisuja? Ota yhteyttä tiimiimme.