Skip to main content

Miten Voit Optimoida Yrityksesi Liikematkustusbudjetin, Tarkistuslista

Tarkistuslista: kuinka yrityksesi voi maksimoida liikematkakuluihin sijoitetun pääoman tuoton liikematkatoimiston avulla

1 min
Julkaistu: 08 October 2020
Corporate Traveller Manager Optimises Travel Spend

Maailma on avautumassa jälleen ja liikematkailijat suuntaamassa takaisin tien päälle, mutta paluuta vanhaan ei vielä ole. Koska sinä olet vastuussa yrityksesi talouspuolesta, miten määrität matkakuluille investointien tuottoastetta koskevan tavoitteen nykyisessä tilanteessa? Mitä voit tehdä optimoidaksesi sen tulevaisuutta varten? Mikä pitäisi määritellä ”välttämättömäksi matkaksi”, ja missä kohtaa matkustamista tulisi rajoittaa?

Yrityksesi liikematkatoimisto voi – ja sen myös pitäisi – olla arvokas liittolainen, kun joudut vastaamaan tällaisiin kysymyksiin tulevaisuuden uusissa haasteissa. Lataa tämä 31 kohdan tarkistuslista ottaaksesi selvää siitä, miten hyvin yrityksesi liikematkatoimisto toimii esimerkiksi seuraavilla alueilla:

  • Tiedot – Onko sinulla reaaliaikaiset, aina saatavilla olevat tiedot, joiden avulla voit tehdä strategisia päätöksiä?
  • Matkustajien turvallisuus ja tuki – Voitko pitää matkustajasi turvassa varsinkin nykyisessä tilanteessa?
  • Käytännöt ja käytäntöjen noudattaminen – Voitko kertoa, palveleeko yrityksesi matkustusohjelma yrityksesi päämääriä?
  • Maailmanlaajuinen verkosto ja laaja valikoima – Voiko yrityksesi liikematkatoimisto tarjota yrityksellesi sen tarvitseman valikoiman?
  • Teknologia – Kuinka yrityksesi liikematkatoimisto hyödyntää teknologiaa, jotta sinun yrityksesi tekisi entistä enemmän säästöjä ja saisi lisäarvoa?
Oliko tästä sisällöstä hyötyä?
0

Lataa tarkistuslista